UZ fotoaparat-kirga naj kupim.(če ga bom)

ImmortalLea • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 196
UZ fotoaparat-kirga naj kupim.(če ga bom) 29.10.2010 11:03
pač ja no.Very Happy
že ene tri lete se spravlam kupit en fotoaparat,k bi res prbližu stvari,biu tih pa hiter.
k okol naše hiše se velikrat sprehajajo različne živali-srne,zajci,jazbeci,kune,miši...mačke mamo.:'D in jz sklepam,da to nebo pr mir stal,da bi jz lahka slikala z MOBITELOM.-.-
(k mi slika zlo počas...kao,da umiri sliko.-.-..pol pa morn čakat 10 sekund,da slika,takrat tiste žvadi že doug ni več!Very Happy)

pa tud velik je narave pa usega...sploh,k je učasih tak lepo,da bi res rabla slkat.Very Happy
pa tud sm ugotovila,da bi rabla prbližat!Very Happy Very Happy

in zdej se odločam med ttalimi fotoaparati:

[link]

[link]

[link]

[link]

tazadni mi je še najjači,ker je majhn.Very Happy
pač don't judge me please,če so kaki res zaenkurc.Very Happy Very Happy

nasveti?.Very Happy
če mate kakiga,k bi se ga še bol splačal kupit k tte,mi povejte.Very Happy
al naj še počakam,je kak nou "napovedan" ?

hvalaaa za pomoč,pa nebi kakih komentarjov z :"če nimaš pojma ne sprašuj"
ponavadi se upraša zato,da zveš!Very Happy
THEuna • Od: 6.5.2009 • Prispevkov: 31
Re: UZ fotoaparat-kirga naj kupim.(če ga bom) 29.10.2010 23:27
Js če bi bla na tvojem mestu bi si kupla kšnga zrcalno refleksnega.. pa dobr objektiv. Sam za to bi rabla dost evrčkov ...to je pa druga zgodba haha Very Happy
Drugače pa izmed teh linkov k si jih nalimala mi najbol deluje ta prvi (Canon SX20).
Nimam izkušenj z njemu sam useen... <3CANON<3 Very Happy
littlevampire • Od: 5.11.2009 • Prispevkov: 51
Re: UZ fotoaparat-kirga naj kupim.(če ga bom) 30.10.2010 21:42
Ja zdaj je odvisno zakaj ga rabiš. Za kaki večji "projek" oz. bolj profi slike so zrcalno refleksni bolši - sej tud z navadnim lahko dobiš dobre slike, ampak če maš stvar bol resno pol so ZR bolši -, za ljubiteljsko, ujet trenutke v objektiv, ipd. , pa so kompaktni čisto okej. Glede obeh kategori bi ti proporočala Canon al pa Nikon - jaz mam canonovega zrcalno refleksnega in sem zadovoljna z njim več kot predsej, ampak tud proti Nikonu nimam nič. tko da ta dva bi jaz rekla- , kompaktni pa tudi ane. jaz mam sicer sonyevega, ampak ti priporočam da ne kupuješ, kr za isto ceno dobiš kaj bolšega od drugih firm. Very Happy moje mnenje. drugače pa najbolše da greš v trgovino, pa poveš kaki fotoaparat iščeš, pa ti bodo pomagali. : D

aja, glede ultra zum fotoaparatov nimam izkušenj, ampak mislim da pač vseeno dat pa tisoč evrov, pa si kupit bolše mašine, ki jih pol bistveno koristneje uporabiš lahko. Very Happy
KaixX • Od: 3.6.2010 • Prispevkov: 135
Re: UZ fotoaparat-kirga naj kupim.(če ga bom) 31.10.2010 16:28
Ja jzT Ti zLo prporočam foTić znamKe "Cascio" kr je TrenuTn vodiLna firma, in ga ma TuT moJa BF. in morm rečT d je zaKoon.Razz
Drugač od Teh iTaQ Tazadnga kr´ma 14.1 megapiksou. Laughing
Re: UZ fotoaparat-kirga naj kupim.(če ga bom) 31.10.2010 21:54
KaixX pravi:
Ja jzT Ti zLo prporočam foTić znamKe "Cascio" kr je TrenuTn vodiLna firma, in ga ma TuT moJa BF. in morm rečT d je zaKoon.Razz

... ni use u pikslih drgač Wink
ImmortalLea • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 196
Re: UZ fotoaparat-kirga naj kupim.(če ga bom) 1.11.2010 9:15
THEuna pravi:
KaixX pravi:

točn tak.Very Happy Very Happy
fanpire12 • Od: 18.4.2010 • Prispevkov: 7
Re: UZ fotoaparat-kirga naj kupim.(če ga bom) 1.11.2010 12:18
js sm ful za nikon...

nikon p100 je ful uredu, pač sm že sprobala pa mi je tak, čist kul pa ni težek za uporabo

tale s8000 zgleda pa f00l zakon. sam nimam izkušn

Razz
KaixX • Od: 3.6.2010 • Prispevkov: 135
Re: UZ fotoaparat-kirga naj kupim.(če ga bom) 6.11.2010 10:47
ImmortalLea pravi:
THEuna pravi:
KaixX pravi:

Ja sam je Logičn, d veš piksLou ma FoTič, boLž Jee. =)
Re: UZ fotoaparat-kirga naj kupim.(če ga bom) 6.11.2010 16:55
KaixX pravi:
ImmortalLea pravi:
THEuna pravi:
KaixX pravi:

Ja sam je Logičn, d veš piksLou ma FoTič, boLž Jee. =)

cjaoooo >.<
piksli majo vlogo,sam ne tok pomembne. Gledat morš tut kok ma fotoaparat točk za ostrenje, ISO vrednosti, hitrost zaklopa itditditd...
(:
ClairDeLune • Od: 4.11.2010 • Prispevkov: 51
Re: UZ fotoaparat-kirga naj kupim.(če ga bom) 6.11.2010 17:06
Če si želiš res dobre slike delat si privošči res dobr fotoaparat. Jast bi se na tvojem mestu pozanimala pri kakih "profesionalcih".

Predlagam ti, da obiščeš tolo spletno stran: [link]

Če najdeš gor koga katerga fotografije so ti ful ušeč mu pošlji zasebno sporočilo in ga povprašaj po kakovosti fotoaparatov. Mislm, da bi ti bla večina zelo rada pripravljena pomagat. Smile Predvidevam pa, da se boš mogla še prej prija it na to stran če boš želela koga kontaktirat.
littlevampire • Od: 5.11.2009 • Prispevkov: 51
Re: UZ fotoaparat-kirga naj kupim.(če ga bom) 6.11.2010 21:54
KaixX pravi:

prvič, ni Cascio, ampak Casio.
drugič, za ostale ne vem, ampak jaz prvič čujem za to firmo, in kok se jaz spoznam na te zadeve, ni vodilna firma. Smile meni se zdi kr ena x firma, tko da nevem no.
Arya09 • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 455
Re: UZ fotoaparat-kirga naj kupim.(če ga bom) 7.11.2010 0:55
em odvisno za kaj hočš met fotič... od skoz je majo NIKON profesionalni fotografi...
no skratka nikon je men najlubši, sam če zdj ma tud canon dost uredu fotoaparate. usakm primeru pa, če hočš delat bolše fotke kup fotoaparat z objektivom... k pol lohka tud dokupš objektive, pa maš npr. še enga širokoktnega, p enga z boljšim zoomom, enga bl makro... sam za to gre kr dost dnarja.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.