Bližnce v orodno vrstico• Enna*
• Od: 29.10.2009
Bližnce v orodno vrstico
28.10.2010 21:44
Kak nej si postavim bližnce do različnih programov v orodno vrsstico?
Sem probala pač razširit tam ko nej bi blo pa se sploh ne premakne... Vglavnim če mogoč kdo ve:D _________________ No music...No Łife • D3NiiS
• Od: 30.9.2010
• Kraj: Koper
Re: Bližnce v orodno vrstico
28.10.2010 23:30
Najprej dej desni klik na orodno vrstico pa odznači tam, ko ti piše Lock the taskbar (v slovenščini točno nevem kako bi blo), ampak si lahk predstavljaš. Tolko angleščine pa ja znaš Maš med možnosti tudi Toolbars (v slo nevem Upam da sem ti kaj pomagau in sploh odgovoriu kar si hotela uzivaj. • Enna*
• Od: 29.10.2009
29.10.2010 7:56
D3NiiS pravi:Najprej dej desni klik na orodno vrstico pa odznači tam, ko ti piše Lock the taskbar (v slovenščini točno nevem kako bi blo), ampak si lahk predstavljaš. Tolko angleščine pa ja znaš
Maš med možnosti tudi Toolbars (v slo nevem Upam da sem ti kaj pomagau in sploh odgovoriu kar si hotela uzivaj. Ja sej sem to že vse - pač unlockala orodno vrstico.. sej pol je vse kao normalno sam ne premakne se tista črtica in vmes med tisto črtico bi mogli pač programi it kr sem jih prej tut tak mela pol pa sem neki ****.. Drgač pa fala.. _________________ No music...No Łife • D3NiiS
• Od: 30.9.2010
• Kraj: Koper
29.10.2010 8:30
Vem kako ti je, ker sem se tudi jaz veliko časa hecal s temi toolbarji, ker sem si vedno hotu dajat ikonce na sredino ne pa ob start meniju Kaj pa če bi mi msn pustila ali pa me dodala (denis-4@hotmail.com) pa se tam zmeniva in ti pomagam, ker ti bom tako bolj težko uživaj. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.