ziiiiid, obramba or whatever =))

1 | 2 | >>
smrkla • Od: 22.4.2009 • Prispevkov: 13
ziiiiid, obramba or whatever =)) 28.10.2010 21:28
heloučii =)))
jst mam pa en blem (ne morš d vrjamš ha) ... no uglavnem je bla pač fora d sm bla 5 let zacopana u enga tipa... in sm mu to lan povedala in me je tip čist skenslu.. pa sosd je tk d se skos vidva ann. bedna scena =// ... no uglavnem in pač jst ann namest d bi šla naprej pa tk mau mutila iz kkšnmu al pa krkol sm si postavla zid okol sebe in nubenga ne pustim do sebe.. pač na to foro tip me peca jst ga pa totalno odbijm pa iščem napake... k pravjo d morš človeka prvo spoznat pa to pol pa vidš kk naprej pa tko... no pr men je pa d tip pokaže zanimanje zame ga avtomatsko odbijem... in se sploh ne zavedam kaj delam dokler ni prepozn =(( ... in se ful ne morm 'odvadt' tega.. k ne dam človeku šanso d ga spoznam al pa on mene... in mi gre ful na žiuce k sm pol skos neki u safru pa to.. pol je pa scena d je men kkšn tip ušeč sam tist pa valda nam nč nardila k se mi zdi d sm čist en grozn člouk zto k me je un skenslu... ubistvu je več al mn use u moji psihi sam ne vem kk nej spremenim to... pač d neham folk odbijat ud sebe... zadne cajte mi to ful dobr ratuje =((

no hvala za pomoč... kkršnokol Wink)

hF***
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: ziiiiid, obramba or whatever =)) 28.10.2010 23:14
kakšen zid?
to pomeni da jih
O
D
J
E
B
E
Š
?
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: ziiiiid, obramba or whatever =)) 28.10.2010 23:30
em nekaj v svoji glavni moraš spremenit da jih nehaš odbijat ni noben zid kriv... no na hitro sem prebrav tak da nevem 100% za kaj se gre =š
Re: ziiiiid, obramba or whatever =)) 29.10.2010 0:20
smrkla pravi:
heloučii =)))
jst mam pa en blem (ne morš d vrjamš ha) ... no uglavnem je bla pač fora d sm bla 5 let zacopana u enga tipa... in sm mu to lan povedala in me je tip čist skenslu.. pa sosd je tk d se skos vidva ann. bedna scena =// ... no uglavnem in pač jst ann namest d bi šla naprej pa tk mau mutila iz kkšnmu al pa krkol sm si postavla zid okol sebe in nubenga ne pustim do sebe.. pač na to foro tip me peca jst ga pa totalno odbijm pa iščem napake... k pravjo d morš človeka prvo spoznat pa to pol pa vidš kk naprej pa tko... no pr men je pa d tip pokaže zanimanje zame ga avtomatsko odbijem... in se sploh ne zavedam kaj delam dokler ni prepozn =(( ... in se ful ne morm 'odvadt' tega.. k ne dam človeku šanso d ga spoznam al pa on mene... in mi gre ful na žiuce k sm pol skos neki u safru pa to.. pol je pa scena d je men kkšn tip ušeč sam tist pa valda nam nč nardila k se mi zdi d sm čist en grozn člouk zto k me je un skenslu... ubistvu je več al mn use u moji psihi sam ne vem kk nej spremenim to... pač d neham folk odbijat ud sebe... zadne cajte mi to ful dobr ratuje =((

hF***

no že to da si prznaš je en korak k temu.. pol si skontala d to delaš in zj lahk edino sama seb pomagaš.. pč k pride tip oz k bo teb kdo šeč si sam reč d ni res karkol slabga si pč mislš.. pa da se nbo nč spremenil če ga boš sam gledala.. piz.da.. še mal pa bom postou uvelavln psihijatr.. ok nzj na temo.. če weš kaj si delaš pč nehi.. mislm.. a je težko?.. pč en tipo te je razočaru to še ne pomen da te bojo usi.. treba je probat..

Nazadnje urejal/a pk4life 30.10.2010 0:59; skupaj popravljeno 1 krat
erienne • Od: 21.10.2010 • Prispevkov: 185
Re: ziiiiid, obramba or whatever =)) 29.10.2010 9:55
zakaj tipi mislte da je kj tazga tooook lahko pozabt?ker totalno ni an..in če je blo tok hudo da si se čist "odbijat začela" od nasprotnega spola pol ti bo najlaži če boš začela ti sama h nekomu prstopt in pač začet kar mislš ker pol maš bl občutk da ti use nadzorujš in ti bo laži..Smile
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: ziiiiid, obramba or whatever =)) 29.10.2010 10:05
k psihologu majkemi xD
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: ziiiiid, obramba or whatever =)) 29.10.2010 11:09
počasi se daleč prije. Pač rabiš malo časa da spet nekakšno zaupanje dobiš v fante =p samo prvo moreš začet v glavi ker nebo kar naenkrat samo od sebe prišlo nazaj =p
Re: ziiiiid, obramba or whatever =)) 29.10.2010 12:52
Pačupa pravi:
počasi se daleč prije. Pač rabiš malo časa da spet nekakšno zaupanje dobiš v fante =p samo prvo moreš začet v glavi ker nebo kar naenkrat samo od sebe prišlo nazaj =p

se strinjam z pikcom <33
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: ziiiiid, obramba or whatever =)) 29.10.2010 16:05
erienne pravi:
zakaj tipi mislte da je kj tazga tooook lahko pozabt?ker totalno ni an..in če je blo tok hudo da si se čist "odbijat začela" od nasprotnega spola pol ti bo najlaži če boš začela ti sama h nekomu prstopt in pač začet kar mislš ker pol maš bl občutk da ti use nadzorujš in ti bo laži..Smile

neki je če sta skp 1 let.. neki čiz druzga je pa če reče ne že tkoj n zčetku .. in pol res ni nč za pozabt.. pč en tip od par miljard te je zawrnu.. ih maš še tok..
Re: ziiiiid, obramba or whatever =)) 29.10.2010 16:20
isto sm js delala učaasih (:
- amja.zkj tipi mislte dje to čis u izi pozaabt.?
pč puncam mogoče zveza na en način več pomen, alpa tut če ni zveze, pa dte en **** (:
am js sm rabla kr nekj cajta dsm pč fante spustila du sebe. pani zj d zrt tega rabš psihologa al neekj ;D k uni so itak kreteni ;Đ hahah
- pč ubistvu morš sama ugotovit u glavi kako jih boš spustila
Re: ziiiiid, obramba or whatever =)) 29.10.2010 16:22
Jok3r pravi:
kakšen zid?
to pomeni da jih
O
D
J
E
B
E
Š
?

jap to to pomen Wink pač d nubenga bliz ne spustim
Re: ziiiiid, obramba or whatever =)) 29.10.2010 16:27
pk4life pravi:
smrkla pravi:
heloučii =)))

hF***

no že to da si prznaš je en korak k temu.. pol si skontala d to delaš in zj lahk edino sama seb pomagaš.. pč k pride tip oz k bo teb kdo šeč si sam reč d ni res karkol slabga si pč mislš.. pa da se nbo nč spremenil če ga boš sam gledala.. ****.. še mal pa bom postou uvelavln psihijatr.. ok nzj na temo.. če weš kaj si delaš pč nehi.. mislm.. a je težko?.. pč en tipo te je razočaru to še ne pomen da te bojo usi.. treba je probat..

ja res res ... pff sam to bo še trajal d bom nehala tk razmišlat pa d bom šla u kontra Wink) ja ubistvu je težko kr tk nehat neki počet tko d .... z leti bo ann..upam.

p.s. s psihiatri ni nč narobe sam pol se ponavad njim zmeša Wink) xD
Re: ziiiiid, obramba or whatever =)) 29.10.2010 16:28
pk4life pravi:
erienne pravi:

neki je če sta skp 1 let.. neki čiz druzga je pa če reče ne že tkoj n zčetku .. in pol res ni nč za pozabt.. pč en tip od par miljard te je zawrnu.. ih maš še tok..

ni nč z apozabt?????kaj ap če tko pou leta sta tko pratla k hočš vidt če si mu usaj prbližn ušeč in pol tko lahko dost lepih stvari skp dužvita in pol ti un reče sorči papa..
Re: ziiiiid, obramba or whatever =)) 29.10.2010 16:29
erienne pravi:

ja to možn d bi blo laži pa use.. sam toj pa spet druga reč..kk pristopt k folku itd. =D
Re: ziiiiid, obramba or whatever =)) 29.10.2010 16:31
beejbii pravi:
isto sm js delala učaasih (:
- amja.zkj tipi mislte dje to čis u izi pozaabt.?
pč puncam mogoče zveza na en način več pomen, alpa tut če ni zveze, pa dte en **** (:
am js sm rabla kr nekj cajta dsm pč fante spustila du sebe. pani zj d zrt tega rabš psihologa al neekj ;D k uni so itak kreteni ;Đ hahah
- pč ubistvu morš sama ugotovit u glavi kako jih boš spustila

ja maš čist res Wink) .. kk ti je pa ratal d si jih pol spet spustla do sebe?? mislm k men ne rata pogruntat hehe =)
Re: ziiiiid, obramba or whatever =)) 29.10.2010 16:33
erienne pravi:
pk4life pravi:
erienne pravi:

ni nč z apozabt?????kaj ap če tko pou leta sta tko pratla k hočš vidt če si mu usaj prbližn ušeč in pol tko lahko dost lepih stvari skp dužvita in pol ti un reče sorči papa..

tko je blo ja.. sj veš pač soseda skos smo se družl pa use pa sva mutila pa tk pol pa kr skenslu... res je blo full grdo od njega sam tk je ann.. in pol se pač na en čudn način hočš ''zavarovat'' pred naslednmu kenslom... tko d sploh ne greš u to d bi te lahk kdo skenslu =/
Re: ziiiiid, obramba or whatever =)) 30.10.2010 1:03
erienne pravi:
pk4life pravi:
erienne pravi:

zkj bi te pa tip po tem k ga prašaš totalka odje.bu?.. mislm.. ok lpo nč nowga nemore nastt med wama in ostaneta lpo prjatla.. nwm zkj bi tip pol žensko odje.bu.. če to delajo ok.. pol kontam kaj ni ql.. sam jz še nism slišu da bi po tem kdo keri reku sorči papa..

aja pa tok.. k sm prej npisu neki o psihijatru.. to sploh ni blo mišlen da ga nuca kdorkol tuki.. napisu sm čiz izwen teme (tok se kle ukwarjam z blemi pa člowekowo psiho d se bom lahk zaposliu k psihiatr..) nbenga nism mislu užalt..
Re: ziiiiid, obramba or whatever =)) 30.10.2010 20:54
pk4life pravi:
erienne pravi:
pk4life pravi:
erienne pravi:

zkj bi te pa tip po tem k ga prašaš totalka odje.bu?.. mislm.. ok lpo nč nowga nemore nastt med wama in ostaneta lpo prjatla.. nwm zkj bi tip pol žensko odje.bu.. če to delajo ok.. pol kontam kaj ni ql.. sam jz še nism slišu da bi po tem kdo keri reku sorči papa..

aja pa tok.. k sm prej npisu neki o psihijatru.. to sploh ni blo mišlen da ga nuca kdorkol tuki.. napisu sm čiz izwen teme (tok se kle ukwarjam z blemi pa člowekowo psiho d se bom lahk zaposliu k psihiatr..) nbenga nism mislu užalt..

japjap to drgač delajo predstavniki močnejšega spola..sj pač poj je čeit udvisn kok ti tip pomen kok se zasekeraš an..po kkšnih si lahka kr douk u riti..hahahah apsihiatr!!sj veš kaj praujo..da psihiatri sčasoma prevzamejo norost bolnikou:P
Re: ziiiiid, obramba or whatever =)) 30.10.2010 21:35
čaki.. predstawniki močnejšga spola?.. hmm pol jz še nobenga tazga ne poznam? hah.. ker se je že eneparkrat zgodil d je tip pč zawrnu žensko in sta ostala ql.. pol to ni praw tip?.. hah to delajo sam ku.rci.. da na rčun tega da je punca mislla d sta lahk kej weč konča prijatelstwo.. not ql..

Nazadnje urejal/a pk4life 30.10.2010 22:10; skupaj popravljeno 1 krat
Re: ziiiiid, obramba or whatever =)) 30.10.2010 21:57
dobr no!!sj ni blo mišln čist tkooo..pč tipi an,..
Re: ziiiiid, obramba or whatever =)) 30.10.2010 22:11
pč tipi.. kaj nej bi to pomenil?
Re: ziiiiid, obramba or whatever =)) 30.10.2010 22:36
osebki z penisom
Re: ziiiiid, obramba or whatever =)) 30.10.2010 23:36
hahahaha zj sm umru od smeha ej hahahahahahaa drugač uprašanj je blo mišleno: pč tipi.. kaj nej bi to pomenil? (a smo usi tok grozni alkaj??)
Re: ziiiiid, obramba or whatever =)) 30.10.2010 23:55
pk4life pravi:
hahahaha zj sm umru od smeha ej hahahahahahaa drugač uprašanj je blo mišleno: pč tipi.. kaj nej bi to pomenil? (a smo usi tok grozni alkaj??)

heheh tok grozni pa še mau bl Wink gre se ubistvu za to d tipi nekak nimate čustev al pa tega ne pokažete... in pol je use u dreku zto k punce pa sam razmišlamo čist preveč in pol najdmo nafto tm k je ni.. ubistvu vi tipi delujete tko like i don't care for everything Wink) ka si nej pol punca misle?
Re: ziiiiid, obramba or whatever =)) 31.10.2010 0:07
O_O .. umru sm od smeha pol k sm prebrow njen komntar.. pa nismo brez čustew.. če že jih ne pokažemo zmeri.. delujemo like i dont care 4 anything?.. napiš primer?..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.