neki pr fbju.. HELP

eetaqNIIKA • Od: 18.7.2010 • Prispevkov: 90
neki pr fbju.. HELP 26.10.2010 18:07
mene pa zanima kko na fbju nrdiš da če niso tvoji prjatli da nemorjo viet tvojih slik ( tut tistih k te drugi označijo )
k sm kliklna neki kar mi je en reku ma ni pomagalo

???
myself • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 211
Re: neki pr fbju.. HELP 26.10.2010 18:27
eetaqNIIKA pravi:
mene pa zanima kko na fbju nrdiš da če niso tvoji prjatli da nemorjo viet tvojih slik ( tut tistih k te drugi označijo )
k sm kliklna neki kar mi je en reku ma ni pomagalo

???

greš pod uoporabniški račun, in pol pod nastavitve zasebnosti, pol pa maš tam
- vsi
-prijatelji mojih prjatlov
-samo prijatelji.
in pol klikneš samo prijatelji, pol pa maš tam.
o, tam sem si jas nredla
upam da veš ka mislim. : )
eetaqNIIKA • Od: 18.7.2010 • Prispevkov: 90
Re: neki pr fbju.. HELP 27.10.2010 18:25
hvala ti <3
myself • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 211
Re: neki pr fbju.. HELP 28.10.2010 10:25
eetaqNIIKA pravi:
hvala ti <3

prosim. :*

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.