kšna ideja.?• AnnaJaa
• Od: 28.9.2010
kšna ideja.?
20.10.2010 22:22
heeei
no mene pa zanima če ve kdo kšno strategijo kko ustat brez glasa.. sam ne bi tistih for da upiješ pa da piješ ledene pjače kr to pr men ne učinkuje kšna ideja.? proosiim • pk4life
• Od: 20.7.2010
Re: kšna ideja.?
20.10.2010 22:42
hahahahaha zkj p to rabš?.. hehe moja sošolka to zna zlo dobr XD_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Soundbox
• Od: 23.11.2009
21.10.2010 0:44
kako pljučnico stakni al pa kej.
• AnnaJaa
• Od: 28.9.2010
21.10.2010 14:05
pk4life pravi:hahahahaha zkj p to rabš?.. hehe moja sošolka to zna zlo dobr XD
en moj sošolc je biu brez glasa in pč ni biu nč uprašan tud med poukom ti ni treba nč odgovarjat pa nč in zdei js pa ena moia frendica ugutaulama kko ostaat brez glasa.. sei sma že sošolca sprašvala ampak on je reku da se je zu3 zbudu pa je biu brez glasa nč druzga tko da.. a maš kšno idejo kko ostan brez glasa.? haha • Pačupa
• Od: 7.5.2010
21.10.2010 16:32
ja on je mogoče zaradi mutiranja xD no drugač pa nevem no =p mogoče striček google ve_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.