Rolerji xP ^^• Boris
• Od: 17.4.2010
Rolerji xP ^^
18.10.2010 19:45
Mjaa, zdj sm se začeu mau zanimat za rolerje kr mi gre na ku*ac ta hoja po lublani in to xD . Tuki sm zbrau 2 modela, pa nwem za kerga nj se odločm, zto tud sprašujem No, tuki sta te2 modela: [povezava] [povezava] Hvala za replye ^^. Užiweite Nazadnje urejal/a Boris 18.10.2010 19:49; skupaj popravljeno 1 krat • Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: Rolerji xP ^^
18.10.2010 19:48
če že misliš se mi zdi oni tadrugi model bol praktični - drugač pa se na to ne spoznam xD_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
18.10.2010 21:12
najbol kul so za tak po mestu pa to, uni ko kr šuhe daš v njih pa zapreš._________________ don't take life too seriously, no one gets out alive anyway • sanjaradasanja
• Od: 9.8.2009
18.10.2010 21:18
če ze kupuješ moj brt je mel prve sam niso ble neki ful dobre in jih je zmenju ful hitr... drgač pa bolš če kupš ene od rolerblade k so kvalitetne... in jih maš lahk mal več časa drgač pa ne vem no če zbirš med temi dvojmi pol bi jz raj 2. čeprou zgledjo prvi bl praktični sam niso nevem kaj • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
19.10.2010 16:38
druge..drgač jz mam tole: [link] [link] (soorrrryy linka sta taka,da bi jima človk glave odrezo.-.-) [/img] • Boris
• Od: 17.4.2010
19.10.2010 19:14
hhhhh, k sm vidu tele tvoje z teh ogromnih linkou: |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.