ortodont• zvezdicaa
• Od: 26.10.2009
ortodont
7.10.2010 15:27
Heii! Jst bi morala dobit zdei stalni zobni aparat, sam nwm h kirmu ortodontu nei grem..sicer poznam eno sam ta dela pač sam snemalne aparate. In bi vas RES lepo prosla, če poznate kakšnga fajnga ortodonta, bi blo pa fajn če bi biu kje u Celjski regiji.
Že naprei hvala usem k bote odgovoril • deadgirl
• Od: 10.7.2010
Re: ortodont
7.10.2010 18:36
ubistvi ni važno kje je, važno je da ti dobr zobe zrihta. js sm šla u ljubljano. Anamarija Čigon. Super zobozdravnica. Malo je tečna glede umivanja zob pa te fore, sam sj to more bit ane? Men so se v dveh letih zobje tak lepo popraul. Kr sm ful grde mela. Tak k vampir. Zdaj po 2 letih mi je dala pa vun, in mam zobe u vrsti tak lepe da se samo smejim:D Če te zanima ti lahko napišem po zasebcu še telefonsko pa naslov da se naročiš ker je res SUPER!
upam d sn kej pomagala. Hf* • zvezdicaa
• Od: 26.10.2009
7.10.2010 20:50
Maš prau sam proble je, ker je potem s prevozom zelo težko, ker se v Lj vozim 2 ure.
Lahko pa mi prosim vseeno daš telefonsko št. in naslov. Pa tnx k si pomagala • Jasnaa
• Od: 8.10.2010
8.10.2010 14:36
U Celju VUČER nwm kok ji je ime:D!. Fuul fajna!. _________________ I LOVE YOU <3. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.