magija al neki. ;)• BloodyKitty
• Od: 19.7.2010
magija al neki. ;)
2.10.2010 15:50
Hello.
A ste tuki kdo od vs ukvarja oz, ve kei o beli&črni magiji?? mene zadne čase ful zanimajo te stvari (ubistvo sam bela magija, črna ne.) pa a ste že kdei probaval kake ''uroke'', mugoč klical duhove.?? • guppy
• Od: 25.7.2010
Re: magija al neki. ;)
2.10.2010 15:57
ja u šoli u naravi smo neki klical duhove pa to.. pol je blo pa neki učitlce strah
sam nč ni blo pol iz tega hihi^^ • TwilightSaga
• Od: 4.8.2010
2.10.2010 16:04
uhh. evo, končno še ena. tut jst se zej zadnje čase ful ukvarjam s temi zadevami drgač pa še loh malo obletaš knjižnice. Nicola de Pulford- Knjiga urokov pa ful je teh zadev. ti pa priporočam da se tud urokom z neta izogibaš, ker te baje lahko privedejo k črni magiji. če še kj rabš, kr praš, če bom vedla HAVE FUN!! • TwilightSaga
• Od: 4.8.2010
2.10.2010 16:05
aja ups. misla sem urokov z neta se izogibaj, če jih najdeš kr tak na eni strani al pa kaj takega.
• Pačupa
• Od: 7.5.2010
2.10.2010 16:20
EM ! sploh se z tem rajš ne ukvarji, pa btw bela magija je kao hujša kot črna tak da !!!
Pa drugač mam jaz rajš trike z kartami pa psihološke trike (poglej malo o Derren-u Brown-u) pa je dost boljše kod da bi neki takega ko to (pa ne me vzet da glih v to verjamem ker nene samo pač nebo reko da to ne obstaja) _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • BloodyKitty
• Od: 19.7.2010
2.10.2010 17:00
TwilightSaga pravi:uhh. evo, končno še ena. tut jst se zej zadnje čase ful ukvarjam s temi zadevami
drgač pa še loh malo obletaš knjižnice. Nicola de Pulford- Knjiga urokov pa ful je teh zadev. ti pa priporočam da se tud urokom z neta izogibaš, ker te baje lahko privedejo k črni magiji. če še kj rabš, kr praš, če bom vedla HAVE FUN!! Tnx. si že kdej poskusla narest tiste uroke, mislm so ti ratal.? • Pačupa
2.10.2010 17:11
sem malo pogledo toto stran pa se mi kar finta zdi ^^
Samo še vedno sem nekje vmes neverjamem/verjamem =P _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Jok3r
• Od: 22.7.2009
2.10.2010 20:28
preveč se vsi ****..
huhu poklical bomo duhove!! a je kdo sploh tuki pomislu kakšne psihične motnje lohk človek pri magiji doživi.. da se mu res duh prikaže ali le privid.. v glavi se mu zmeša... in takega zmešanca, vas je lahko pošteno strah =/ • Pačupa
2.10.2010 22:18
Jok3r pravi:preveč se vsi ****..
huhu poklical bomo duhove!! a je kdo sploh tuki pomislu kakšne psihične motnje lohk človek pri magiji doživi.. da se mu res duh prikaže ali le privid.. v glavi se mu zmeša... in takega zmešanca, vas je lahko pošteno strah =/ Se ZELO strinjam !! _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • princessme
• Od: 27.1.2010
2.10.2010 22:54
Pačupa pravi:
Jok3r pravi:
preveč se vsi ****..
huhu poklical bomo duhove!! a je kdo sploh tuki pomislu kakšne psihične motnje lohk človek pri magiji doživi.. da se mu res duh prikaže ali le privid.. v glavi se mu zmeša... in takega zmešanca, vas je lahko pošteno strah =/ Se ZELO strinjam !! me too pa to je sam lari fari (al kak se že napiše) • Pačupa
2.10.2010 22:57
magija ali to kaj je Jok3r napiso =p ?_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • pk4life
• Od: 20.7.2010
3.10.2010 1:51
že ja ni fino.. bi blo pa znimiw widt če res dela.. sam če to dejansko kej je raj puste nmir heh.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Pačupa
3.10.2010 9:18
dajte neki sprobite pa to pol pa povejte kak je blo?_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • princessme
• Od: 27.1.2010
3.10.2010 12:51
Pačupa pravi:magija ali to kaj je Jok3r napiso =p ?
ja z jok3r-jem se strinjam. magija je pa lari fari ;P • Jok3r
• Od: 22.7.2009
3.10.2010 20:02
ne diraj lava dok spava (:
• to.sem.jaz
• Od: 21.5.2010
5.10.2010 18:29
yeaah mene tud to ful zanima. ^^ sm že prebirala razne knige in to. ene so res lajk bullshit ene so pa res hude in kul and have fun ! (: _________________ live for the moment. • sg286
• Od: 23.9.2010
5.10.2010 18:44
Pačupa pravi:
Jok3r pravi:
preveč se vsi ****..
huhu poklical bomo duhove!! a je kdo sploh tuki pomislu kakšne psihične motnje lohk človek pri magiji doživi.. da se mu res duh prikaže ali le privid.. v glavi se mu zmeša... in takega zmešanca, vas je lahko pošteno strah =/ Se ZELO strinjam !! js tut =)) .. magija je nasploh men osebno BREZVEZE |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.