Prepiri s starši• Sarckoo
• Od: 1.10.2010
Prepiri s starši
1.10.2010 18:08
Ja. Tema se je odprla zarad mojih staršev.
Oni še vedno misljo, d sm stara 5 let. kar se mi zdi krivično. sm napou odrasla oseba in želim d me tko tud obravnavajo. to sm jim tud povedala, ampk naletela sm na gluha ušesa. in zarad tega se kot pričakovano tud prepiramo. polej mi pa omejujejo izhode ob vikendih. in mi res to ni ušeč. in zdj bi jst rada nasvet: kako jih prepričat d sm dost stara, samostojna in odgovorna, s tem, da bi se tud jst počutila uredu? • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
Re: Prepiri s starši
1.10.2010 18:24
no kok pa maš let?
• pk4life
• Od: 20.7.2010
1.10.2010 23:33
dobro prašanje hahaha namreč če ih maš 6 (pa imsljo d ih maš 5) še niso tok falil .. ne sej se hacam.. ponowim prašanje od underberga_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Amy Lee
• Od: 14.7.2010
2.10.2010 0:03
na pou odrasla oseba... torej 18:2=6
• pk4life
• Od: 20.7.2010
2.10.2010 10:48
18:2=9 sam tok no.. wrjetn če že na tretino odrasla oseba.. tko p bi šlo hehe_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Diablo
• Od: 14.10.2009
2.10.2010 20:07
Amy Lee pravi:na pou odrasla oseba... torej 18:2=6
hahahaah kmet ponovim uprašanje od berga • Jok3r
• Od: 22.7.2009
2.10.2010 20:21
Amy Lee pravi:na pou odrasla oseba... torej 18:2=6
HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA LEGENDA POSCAU SEM SE OD SMEHA HA HAHAH AHAHHA • Pačupa
• Od: 7.5.2010
2.10.2010 22:28
xD rečmo da je okol 12-15 =P
em to je tak težko pač vsedite se skup pa se pogovorite pa tudi če se starši začnejo dret probi da se ti neboš, vem da je tažko (meni je komaj po mesci uspelo da se ne derem xD) in pač pol pa se lepo pogovorite pa zmente =) drugač druge možnosti ni. Lahko ti samo rečem: bodi močna... L.P. _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.