zaj*ban ati?• ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
zaj*ban ati?
27.9.2010 13:07
ma sj mam rada svojga fotra.sam ko grejo stvari predauč grejo pa predauč no...-.-
stara sm 15 do mene se vede ko da sm 5...11-12 let stare punčke lahka več pa dle hodjo okol,ko jz takrat,ko me sploh spusti.Ko mu omenim kakršnekol pravice :"ma kake pravice maš ti smrkla usrana"...On se pa hvali,kak se je z frendim z motorim furu okol pa kok je blo fajn pa blablabla,men pa nč ne pusti.-.-..mam brata.MLAJŠGA brata,njemu pusti use :"ati jz grem dans h ... pa bom prepisu snov k sm manku pa blablabla" pa mu pusti...moj brat je str 9 let?..okol mu pusti hodt od 5ga leta?... ko sm bla 5let stara me je meu na špagi prvezano na sebe.(ma ne dobesedn..-.-)... .mam še sestro: njo še majn pusti...pomoj zato,k se ona ful ne zbuni pa se sam joka pa se na fotra nikol ne ****..nikol ga nč ne praša pa nč.-.-...no pač jz ko pa uprašam,mi reče največkrat da nesmem,učasih pa celo kj lahka...sam na kurac mi gre to,da sm čist odvisna od njega no.?!..ko sm doma bi mogla use pomagat delat pa use,dobim pa nč?? dopovedat se mu nč neda,če mu čem kj dopovedat me nadere.Pa kao,ko mu "ugovarjam-besedujem".nikol mu nisn besedovala sam on si zmisli to pa se dere pol tud če nisn kriva nč...pa za usak faking šit se zbuni.. enkrat je pršl do tega,d me je prjeu za lase pa mi glavo nabiu u zid.sam to je blo doug nazaj.ma zdej ful pije pa use...sj on je drgac uredi sam ko mi gre na kurac on filing zapravlanja živleja.15 let sm zaprta u tti bajti,pogovarjam se lahka z mamo,sestro al pa bratom..al pa prek msnja?...fak ej kr naprej sm na msnju,k nimam kj za delat,tacajt k se drugi šetajo okol pa se majo fajn... fora,da on misli,da starši tistih,k lahka grejo ven niso normalni,ker jih pustijo. tt tedn mamo pouk do pol desetih k mamo neki in pol gre on extra od sluzbe da mene pele domu...ka pa ce bi rada ustala tam z frendicami?..-.- usi miisljo da sm najmajn zaostala,da grem takoj po pouku domu. pogovarjam se z mačkami.? u šoli sm ful glasna pa use zto,k čem nadoknadit za pol,k mi bo doma dc.. kva nj nardim u zvezi z fotrom,ker men se bo utrgal.?[/b] • steph
• Od: 15.5.2010
Re: zaj*ban ati?
27.9.2010 14:32
ehhh vem kk se počutiš...no res je da si stara 15, js pa 12 ampak vseeno mi fotr skos zateži za vse -.-'
Js bi se na tvojem mestu ful zbunla (: alpa kej zagrozila alpa kej takega ko sm js jezna na fotra mam v mislih skos neke dogodke kak bi se mu lahk maščevala...pa si drgač ne upam ampak enkrat bi se pa dalo probat:D npr. da rečeš da ga maš dost pa da ne misliš več živet tam pol pa greš ubistvo za eno noč presprat k frendici al pa kej pol pa kkr bo pač bo (: drgač pa škoda da nisi napisala kak je kej z mamo:D ker meni mama use pusti zato mi je tut useeno ka si fotr misli...sam če mame ni doma je pa tečn ko nevemkaj-.-' good luck =) • ImmortalLea
27.9.2010 14:40
steph pravi:ehhh vem kk se počutiš...no res je da si stara 15, js pa 12 ampak vseeno mi fotr skos zateži za vse -.-'
Js bi se na tvojem mestu ful zbunla (: alpa kej zagrozila alpa kej takega ko sm js jezna na fotra mam v mislih skos neke dogodke kak bi se mu lahk maščevala...pa si drgač ne upam ampak enkrat bi se pa dalo probat:D npr. da rečeš da ga maš dost pa da ne misliš več živet tam pol pa greš ubistvo za eno noč presprat k frendici al pa kej pol pa kkr bo pač bo (: drgač pa škoda da nisi napisala kak je kej z mamo:D ker meni mama use pusti zato mi je tut useeno ka si fotr misli...sam če mame ni doma je pa tečn ko nevemkaj-.-' good luck =) hehehe.jz mam tud pol tak mislim.sam,ka če neupam. aja.glede mame: ona mi use dovoli.sam,ko se ni upala do zdej postavt fotru po robu.prej,k se je **** na njo je bla tih,zdej ji je **** in se "dere" nazaj.ubistvu se fotr dere,ona pa normaln govori in pol fotru čiz useka. mislim povedat to,da dokler je fotr u hiš mamin "dovoljenje" nič ne vela. mislim...njemu nč ne pomeni. čeprou bi blo fajn da bi mu. • pk4life
• Od: 20.7.2010
27.9.2010 17:31
uf ti p maš extreme starci bleme.. probi sam n njegowo mehko plat udart hehe probi mu razlagat kok nimaš lajfa kok usm dogaja kok folk zna žwet ti pa mečeš lajf stran na kompu.. praši ga če je biu on zuni če se je on z prjatli furu okol z bajki praši ga pol če je bla negowa mt **** k ga je pustila wn pa se je meu najbolš (skor zihr se je to dgajal) p za finale dodej še souze k tipke mate to orodje izsiljewanja pa ga mal uporab.. sam ne se nawadt k bo uzeu to za igranje.. lej probi mu sam nložit kriwdo .. če pa ga prprawš do joka si pa zmagala.. probi tko .. če boš grozila pa bla pametna pol ti bo sm še huj ker če se greš s forom mert kdo je močnejši ni šans d bo popustu.. kukrkol.. wlik sreče.. aja mam podobno situacijo sam d je mt pa ni tok grozn pa trenutn ih jz **** u glawo ker se mi je.be za use.. k bom pa kej hotu sm pa nasrku .. kukrkol.. hawe fun_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • ucauca
• Od: 16.9.2009
27.9.2010 18:37
ka pa mama prau?
pijan je? ne se sment zanga...pejt vn pa koga je.be. pa kluče sabo uzem da nauš uzun ustala • Eay
• Od: 25.4.2010
27.9.2010 18:39
najbolš bi blo če bi se vsi skupi pogovoril z mamo vred..pa reč da si zlo nesrečna tko k nikamor ne smeš al ka vse ti pač ne pustijo ostalim prjatlcam pa..in pol ti takšna izpadeš pa reč da npr. če se bo to še nadaljeval boš vse prjatlce zguble kr nimaš stikov pa tud njim se bedn zdi k nikol ne smeš nikamor...jst se vedno na to zgovarjam da če mi zdej ne pustita kar si pač želim kko si me bota pol upala na faks v lj poslat...
čak zdej si še v oš? a v srednjo šolo greš v isti kraj? nwm probi tud na kšn tak način good luck pa vlk poguma če se boš odločla za pogovor, vsaj probaš lahk aja kolk je pa sister stara? P.S. • ImmortalLea
27.9.2010 20:19
ucauca pravi:ka pa mama prau?
pijan je? ne se sment zanga...pejt vn pa koga je.be. pa kluče sabo uzem da nauš uzun ustala žvim u routah...7km od NAJBLIŽJE frednice. 20 km od mesta. nej grem peš?. • ImmortalLea
27.9.2010 20:21
Eay pravi:najbolš bi blo če bi se vsi skupi pogovoril z mamo vred..pa reč da si zlo nesrečna tko k nikamor ne smeš al ka vse ti pač ne pustijo ostalim prjatlcam pa..in pol ti takšna izpadeš pa reč da npr. če se bo to še nadaljeval boš vse prjatlce zguble kr nimaš stikov pa tud njim se bedn zdi k nikol ne smeš nikamor...jst se vedno na to zgovarjam da če mi zdej ne pustita kar si pač želim kko si me bota pol upala na faks v lj poslat...
čak zdej si še v oš? a v srednjo šolo greš v isti kraj? nwm probi tud na kšn tak način good luck pa vlk poguma če se boš odločla za pogovor, vsaj probaš lahk aja kolk je pa sister stara? P.S. sestra je 12.brat 9.jz 15. u sredno sm zdej začela. ne nehodim u sredno v isti kraj.ker v istem kraju ni sredne sploh.(mislim v občini.) ja sj sm že pomisla na pogovor ampak me je strah..sam to okej,to bom že zbrala pogum.problem je tud,d nwm kok ga nej prpravim do tega,da se bo sploh hotu pogovarjat.-.- k ponavad kr **** če načnem kako tako temo.-.- • pk4life
27.9.2010 20:41
nemore te kr odje.bat .. sj je twoj fotr reč mu nej te ne kensla d je negowa doužnost d se kt fotr usaj pogovarja s tabo.. uf no p smo spet n bl nasilnem nčinu.. nwm no.. maš res zhebanga fotra_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • ucauca
• Od: 16.9.2009
28.9.2010 18:52
ImmortalLea pravi:
ucauca pravi:
ka pa mama prau?
pijan je? ne se sment zanga...pejt vn pa koga je.be. pa kluče sabo uzem da nauš uzun ustala žvim u routah...7km od NAJBLIŽJE frednice. 20 km od mesta. nej grem peš?. po šol ustan u tistmmu kraju....? al pa vrjetn hodš u sredno z busom? maš mogoče karto? pa pejt s karto! • ImmortalLea
28.9.2010 18:55
ucauca pravi:
ImmortalLea pravi:
ucauca pravi:
ka pa mama prau?
pijan je? ne se sment zanga...pejt vn pa koga je.be. pa kluče sabo uzem da nauš uzun ustala žvim u routah...7km od NAJBLIŽJE frednice. 20 km od mesta. nej grem peš?. po šol ustan u tistmmu kraju....? al pa vrjetn hodš u sredno z busom? maš mogoče karto? pa pejt s karto! mam prevoz(oba delata u istem mestu. • pk4life
28.9.2010 19:19
no in.. že blo kej?_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Eay
28.9.2010 19:51
ImmortalLea pravi:
Eay pravi:
najbolš bi blo če bi se vsi skupi pogovoril z mamo vred..pa reč da si zlo nesrečna tko k nikamor ne smeš al ka vse ti pač ne pustijo ostalim prjatlcam pa..in pol ti takšna izpadeš pa reč da npr. če se bo to še nadaljeval boš vse prjatlce zguble kr nimaš stikov pa tud njim se bedn zdi k nikol ne smeš nikamor...jst se vedno na to zgovarjam da če mi zdej ne pustita kar si pač želim kko si me bota pol upala na faks v lj poslat...
čak zdej si še v oš? a v srednjo šolo greš v isti kraj? nwm probi tud na kšn tak način good luck pa vlk poguma če se boš odločla za pogovor, vsaj probaš lahk aja kolk je pa sister stara? P.S. sestra je 12.brat 9.jz 15. u sredno sm zdej začela. ne nehodim u sredno v isti kraj.ker v istem kraju ni sredne sploh.(mislim v občini.) ja sj sm že pomisla na pogovor ampak me je strah..sam to okej,to bom že zbrala pogum.problem je tud,d nwm kok ga nej prpravim do tega,da se bo sploh hotu pogovarjat.-.- k ponavad kr **** če načnem kako tako temo.-.- a te vprašajo kdaj npr.kko je blo pa v šoli dons..?kr pol bi lahk na tak način začela pa rekla slabo pa sošolke me majo za čudno pa v bistvo zgublam prjatlce..pol bi pa lahk povedla da kao zato kr nikamor ne smeš pa blabla... pa res probi tist oment da če te zdej ne pustita nikamor kko ti bota pa npr. na maturanca pa pol k boš šla na faks • Rosieweasley
• Od: 14.2.2010
28.9.2010 22:36
lej. mal pomisl na svoje prednosti in njegove šibke točke!
tvoj fotr je!!! rad te ma!!! in bla, bla tko naprej... ko ga boš naslednič neki prosla če lohk greš nekam pa ne bo dovolu ga poglej z svojim najbl otožnim in žalostnim pogledom bot ponižna k potepuški cucek in ga lepo prosi še 1x. pa bo vrjetno spet reku ne... pol ga pa totalno za.****, obrn se stran pa se začni jokat, sej ni težko! cmer se k mala punčka in igraj ''atijevo malo punčko'' sej veš, z najbl cmeravim glasom u smislu: ''pa ati dj no! lepo te prosm'' al pa neki... uglaunem zjoč se pa mal izpovej, kk ne moreš bit skos sam zaprta u bajti pa bla, bla... da bo pa učinek večji se parkrat zjoči še mami, sam predn nrdiš tole sceno pr fotru, pa organiziri en pogovor, tut pred sceno... če ne bo uspeu, nč hudga, važno da ti prideš do tega da omehčaš fotra, pa tut če traja mal dle... ampak NIKOL ga ne izigraj al pa kj, lepo morš do njega, pa u smislu pridna punčka, nikol nasilno al pa kj. u rokavicah deli z njim uglaunem! in ko ti bo dovolu se nikol ne pogaji z njim, vedno se totalno strinji z njim, tut če da nemogoče pogoje in pol se tega tut drž! pa pazi da ti nebi uspeh pol padu al pa kj... če se mu boš usake tok časa zjokala pa hodla čizt potrta pa žalostna okol se bo omehčau. u bistvu tut moj fotr glede tega mal zategu sam moj je u bl izi obliki. pr men ubistvu ni neki fuuul hudo. razn če ju totalno razp. pol mam kak tedn u kur.cu. ;D lej. obrn stvar. spremen svoje probleme u njegove, svojo žalost v njego... In sprav ga na kolena! VELIK SREČE! • pk4life
28.9.2010 22:42
haha kaj mate use tok stroge fotre.. jz se mam najbolš z fotrom.. mtka.. uff.. ne p ni z omenjat_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Rosieweasley
28.9.2010 23:43
p sej ni neki no haha;D
ubistvu se hočta delat pomembna in mi učasih tko da mi kao dokažeta da sta odločilna ona2 pč ne dovolita it vn al pa kj. uh ful se sekiram k si nasledn dan itak premislta k se nardim mal bogo...hahaha;D ubistvu sta kr uredu učasih mata kake izpade sam ok. boli me k. haha;D ah. dj lih mamo lohk obračaš po želji...haha;D mal se zafrkavaš pa se začne smejat in pozabi na use ;D a ni tko?!;D • pk4life
28.9.2010 23:45
jah.. odwisn čigawa mtka ja.. hah_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Rosieweasley
29.9.2010 0:02
ok! haha;D
vrjetno res... sam se jo da omehčat, 100% ne obupi! ;D • nikecc
• Od: 27.5.2010
29.9.2010 7:51
jojj boga pr men je pa lih ubratn pač mtka nedovol fotr pa itak zmeri mislm pr mtki lhka grem sam do 18:00 vn pol pa domu ker kao se bojim teme in blablablabla tut na ritm mladosti do devetih me ni pustila ker kao to ni prov in da bom vn hodila lhk šele po 18 letu in itd... to je full glupo sam pač mam to možnost k znam ful dobr odigrt scene d mi ponavad pustijo hmm ja nwm js sm pr mtki k mi je skoz težila sm ji rekla da zakaj me sploh ma če mi skos teži in da se bom odselila in žvela pod mostom no po tem se je še fotr zno kregu zdj je pa čist zakon in se mamo lepo • NoorMaaaL
• Od: 19.10.2008
29.9.2010 16:36
ma treba se je sam pogovort z njem...sej si že dost stara da bi ti ja mogu mal pustit ven it... drgač pa ne se mu pustit...probi čim več bit zuni pa bo vidu da si tak bol srečna pa ti bo mogoče bol pustu use...
drgač pa js mam pa res tko fajnga fotra....najbolš se mam z njem...use mu lahk povem pa use _________________ . nikoli ne obupaj nad tistim po čemur hrepeniš, in nikoli ne hrepenet po tistem kar ne moreš dobit ! • Eay
29.9.2010 18:12
jst sm za to da se jokaš sam pr mami:)pa naj ona pol proba tud fotra prepričat
• pk4life
29.9.2010 18:21
haha tipi mamo ql fotre p zaj.ebane mtke.. tipke mate pa zaj.ebane fotre p ql mtke?.. zej se wid d je ubistwu tko d se tipi res najbolš razumemo s tipi pa tipke z tipkami (če gwrimo o najstnik starc odnosu)_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • ImmortalLea
29.9.2010 19:24
Eay pravi:jst sm za to da se jokaš sam pr mami:)pa naj ona pol proba tud fotra prepričat
pa sj to deluje,sam ko se more pol ona z atekom zmenit in ppol to učas prpele do krega. • Eay
30.9.2010 15:13
ImmortalLea pravi:
Eay pravi:
jst sm za to da se jokaš sam pr mami:)pa naj ona pol proba tud fotra prepričat
pa sj to deluje,sam ko se more pol ona z atekom zmenit in ppol to učas prpele do krega. jst raj vidm da se onadva kregata ko pa da se jst z njima-- |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.