kajenje,pitje...in nekaj powezano s tem *;

thedevil • Od: 28.6.2010 • Prispevkov: 95
kajenje,pitje...in nekaj powezano s tem *; 23.9.2010 15:25
wem, da je blo na to temo napisanih že welik, ampak mene še usejeno neki zanima.
pač jas sem zaj stara 14. moja frendica prau tako.in ona kadi (cigarete in travo),pije (pivo,vin, alkohol...), žvalila se je že skoraj z usakim iz našega razreda...pa tak no...pa saj mene to sploh ne zanima kaj ona počne, ker je to njeno telo in si ga bo pač ona sama uničla...ampak mene zanima, zakaj vi sploh začnete kaditi in piti tok hmal.saj vem da nea usi, sam nekateri pa.
in zato me zanima:
*zakaj ste vi začeli kaditi in piti?
*kdaj ste prvič začeli?
*kadite oz. pijete sami ali s frendi?
*starši vedo da kadite?
*pa napišite prosim čim več o tem, kako ste začeli,zakaj ste začeli in pač o usem tem

HWAŁAAA!
LP, thedevil Smile
GoBiCa • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 141
Re: kajenje,pitje...in nekaj powezano s tem *; 23.9.2010 15:57
thedevil pravi:

*kdaj ste prvič začeli?

kaj a to misliš, kdaj smo se prvič napili?
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: kajenje,pitje...in nekaj powezano s tem *; 23.9.2010 16:23
oh že tok skadil pa prepil da sploh ne vem kje se je začelo..
fikcija ma dost velik vpliv na te droge..
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: kajenje,pitje...in nekaj powezano s tem *; 23.9.2010 16:43
zakaj ste vi začeli kaditi in piti? .. em .. iz firbca ? Pač zanimalo mi je,kaj je tak užitk pr čiki in alko da jih pijejo eni p tko..
*kdaj ste prvič začeli? pr 13 ..
*kadite oz. pijete sami ali s frendi? s frendi.
*starši vedo da kadite? nwm..Mislm da ja,nwm ..
*pa napišite prosim čim več o tem, kako ste začeli,zakaj ste začeli in pač o usem tem ...
Emmm.V šoli,med odmorom so polovica sošolcev odšli pred šolo in kadili.Pa mi je blo bedno k jz edina tm brez čika u rokah..In sm si rekla,ah probala bom,če mi bo všeč,bom pač kadila,če ne pol ne..In ker mi je blo ušeč,nism nč kašlala pa tko nprej.In kadim zdej..Glede pitja pa ... Bile so protu koncu šolskega leta,vsi 8 razred,in smo se zmenili da zvečer grema kam ven,na alkota nismo pomislil,no usaj jz ne.In pol smo šli u eni igrišče in je en sošolc prinesu laško pa use.Pa sm probala,enega spila,drugega,tretjega..In pač tko pijem zdej..Razz
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: kajenje,pitje...in nekaj powezano s tem *; 23.9.2010 22:12
zkj?.. mt me je poslala po neki tazga z kar pč rabš bit dost str pa sm brez blema dobu pol sm p probu če bi šlo kej alkohola tkole ... in mi je postal šeč..
kdaj?.. pr 13
s kom?.. pijem s prjatli kadim p ne..
starci?.. nwejo da pijem kadim p ne..
čimweč?.. nda se mi XD
Re: kajenje,pitje...in nekaj powezano s tem *; 24.9.2010 14:12
thedevil pravi:
wem, da je blo na to temo napisanih že welik, ampak mene še usejeno neki zanima.
pač jas sem zaj stara 14. moja frendica prau tako.in ona kadi (cigarete in travo),pije (pivo,vin, alkohol...), žvalila se je že skoraj z usakim iz našega razreda...pa tak no...pa saj mene to sploh ne zanima kaj ona počne, ker je to njeno telo in si ga bo pač ona sama uničla...ampak mene zanima, zakaj vi sploh začnete kaditi in piti tok hmal.saj vem da nea usi, sam nekateri pa.
in zato me zanima:
*zakaj ste vi začeli kaditi in piti?
*kdaj ste prvič začeli?
*kadite oz. pijete sami ali s frendi?
*starši vedo da kadite?
*pa napišite prosim čim več o tem, kako ste začeli,zakaj ste začeli in pač o usem tem

HWAŁAAA!
LP, thedevil Smile

Ker se mi je zdelo noro.
Pri 12.
S frendi And fantom Very Happy
Moji tastari so kadil pol sm pa še jz začela ker sm hotla probat in pol sm postala odvisna od tega pa ne morm nehat : )
LiL`Piaa • Od: 9.10.2008 • Prispevkov: 40
Re: kajenje,pitje...in nekaj powezano s tem *; 24.9.2010 15:21
* začela sem ker .. še sama nevem, zato ker je družba kadila zato ker tud stari doma kadijo, pol pijemo zmerno mislim kake čage, bdayi al pa kaj takega... : D zato ker je pol fajn vsi ono dobre volje in to .. Very Happy
* prvič sem probala pri 12kadit.. začeli pa smo ono redno pol pri 14. ; D pili pa smo ga pri 14 tak ono čage pa tak.. : D
* kadimo skupaj .. če si sam niti ni to to .. nekak se ti ne ljubi .. pijemo pa itak vedno z družbo.
* starši nevejo da kadimo, sumijo pa . haha ko pa pijemo pa pijemo tak da se streznimo pol... : D do doma tak da ne vejo. Very Happy
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: kajenje,pitje...in nekaj powezano s tem *; 24.9.2010 17:24
pila sm prvič v 7.razredu...13let
moj prvi cigaret pri 14
dans ne kadim več sam pijem...Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.