znamenja. prosm pomagiteeeee• durex
• Od: 11.10.2009
znamenja. prosm pomagiteeeee
21.9.2010 20:02
ewo brila sm se po nogah in ponesreč mi je britvica zletela čez znamenje prej tega nism opazilaa pa še bl izbočen je. pol na enkrat pa kri iz znamenja faaaaak js nism vedla kaj nj nardim k sm slišala da to ni dobr. a veste kj več o tem? nj grem k zdrauniku al priporočate kj druzga prosm k me je reeees ful strah -.-
hvalaaaa že za unapreeej <3 ![]() • Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: znamenja. prosm pomagiteeeee
21.9.2010 20:09
ja najboljše it k zdravniku ker verjamem da tu ni nobenga ki bi na zdravstveno hodo xD
a to čim prej! =) _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • makotejebe
• Od: 30.8.2010
21.9.2010 20:16
omg za uasko kaplco krvi se sekirate skrit papir gor drž da neha tečt i je to to...sm si pa tut še vn sprasku kak znamenje pa ni blo zato konc sveta
![]() • Pačupa
• Od: 7.5.2010
21.9.2010 21:20
ne štos je da sem nekje bral da ful ni dobro če si to narediš no seveda pa ni konec sveta xD_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • peetraax3
• Od: 4.5.2010
22.9.2010 19:59
jst sm na zdraustveni.
ni ti treba jt h zdrauniki ce bo use normaln..ce bos mela pa kei rdeč okol al pa karkol pol pa mors jt..sam to se zlomalkrt nrdi. ti sam opazuj pa bs vidla ce bo kei drgac ![]() |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.