prosim pomagite, predebela sem!!!1 | 2 | >>• koxica22
• Od: 30.7.2010
prosim pomagite, predebela sem!!!
18.9.2010 17:44
Ne, ampak res sem predebela... Ni to ko ene trdijo da je 45, 50, 55kg debelo (za mojo težo)... visoka sem 166cm in tehtam 65kg!!!! kaj nej naredim, sej se gibam pa to, pazim na zdravo prehrano, edino kar je je to da preveč pojem!.. ves čas samo jem... nevem več kaj naj naredim, ko pridem v kuhinjo, avtomatsko odprem hladilnik.. kaj naj naredim, moje telo preprosto potrebuje to odvečno hrano!!
pls pomagite!! • pridna
• Od: 26.6.2010
Re: prosim pomagite, predebela sem!!!
18.9.2010 17:51
po šeti uri ne jej več... (3 ure pred spanjem) najboljš je po šesti !!!!
piješ pa lahko, če si pa že glih lačna pa NIKAKOR NE ČOKOLADO,al PA KAKE PRIGRISK,... ampak raje KAKO SADJE.... drgač ti pa jst priporočam de tut po šeti uri velik ne ješ upam de sm usaj mal pomagala ---------------------------------------------------- drgač če pa ne bo šlo, pa se ne obramenjevat, in ne pretiravi !!!! (ne jej mastne hrane....) • peetraax3
• Od: 4.5.2010
18.9.2010 18:21
PORABI VEČ KOT POJEŠ.!
Torej: ŠPORT ŠPORT ŠPORT • Jok3r
• Od: 22.7.2009
18.9.2010 20:25
kar imaš trezen v srcu, imaš pijan na jeziku
• pk4life
• Od: 20.7.2010
19.9.2010 1:14
pi welik wode jej zdrawo pa deli kej.. probi laufat pejt n kolo pejt hodt wn.. karkol.. šaltanje programou ni šport (ne namigujm d sam sediš pred twjom sam zabawn se je slišal XD)_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • makotejebe
• Od: 30.8.2010
19.9.2010 1:29
jej ko si lačna....problem solved
• koxica22
25.9.2010 21:56
ooo hvala za nasvete.. probavam ne jest po 6. uri ampak pač živim v aki družini k me postran gledajo če nožem z njimi ob 9ih večerjat... to jim dopovedujem in oni men da nism normalna -.-
• pk4life
• Od: 20.7.2010
26.9.2010 14:08
čestitam.. si ena od 90% ush žensk k se sekirajo z težo po nepotrebnem.. ne sekiri se preweč p boš mgoče krtko shujšala.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • rsyka
• Od: 19.6.2009
• Kraj: Lj.
26.9.2010 17:08
kr tko bl težko shujšaš...
drgač pa upoštevi zgorne nasvete, pa probi se s čim zamott, da ne boš mela cajta mislt na hrano • p652143
• Od: 7.9.2010
• Kraj: Slovenija
26.9.2010 19:53
Tud js nisn glih neka najbol suha. Mam glih 164 al celo 163 cm pa mam 64 kg.
Do letos sn se ful sekirala za vsako stvar kak zgledam v toti jopci pa v onih hlačah itd. Lej nehaj se sekirat sploh pa mal več veselja dodaj zraun. Js sn se nehala sekirat in zai probujem vsepousod fajne vole bit in ti povem da je ful manj jem ko tedi ko sn se skos sekirala.: D ŽIVLENJE JE PREKRATKO DA BI SE SEKIRO ZARAD TAKIH BEDARIJ! Probaj lahko da ti bo pomagalo: D Velik sreče pri vsem : ) • koxica22
23.10.2010 22:44
p652143;
ful lepo povedan, hvala ti • Jok3r
23.10.2010 23:00
peetraax3 pravi:PORABI VEČ KOT POJEŠ.!
Torej: ŠPORT ŠPORT ŠPORT legenda, kera izjava (: vi punce običajno na dan zaužijete 1400 kalorij.. da porabiš 1400 kalorij oz. več moraš 3 ure gonit kolo/ !!na dan!! • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
24.10.2010 13:56
Jok3r pravi:
peetraax3 pravi:
PORABI VEČ KOT POJEŠ.!
Torej: ŠPORT ŠPORT ŠPORT legenda, kera izjava (: vi punce običajno na dan zaužijete 1400 kalorij.. da porabiš 1400 kalorij oz. več moraš 3 ure gonit kolo/ !!na dan!! OMG?! pol bi jz mogla najmajn 9ur na dan gonit bicikl ko en cepec?! (Sm odvisna od buenotov.in tam pr eni oni tablci je 1500kalorij?) pa prosim lepo SAM za en bueno 6ur,za drugo hrano pa tak raj ne štejem... zdej se pa res počutim ko en pujs.o.O pa.bmp.:'D itak bom mela nekoč 60 kg! uspelo mi bo! muahaha:D glede hujšanja: jz mam ono dijeto...hmh sploh nevem kak se imenuje. Lunina dijeta? pač k je pouna luna ne ješ. s tem,da mam jz še podalšan. in dva dni pred pouno luno jem sam eno jabko na dan+ful tekočine...pol tist dan k je luna nč ne jem.pol pa še dva dni jem sam jabke+velik tekočine... to sn začela...nasledn mesec. • Jok3r
24.10.2010 15:18
ImmortalLea pravi:
Jok3r pravi:
peetraax3 pravi:
PORABI VEČ KOT POJEŠ.!
Torej: ŠPORT ŠPORT ŠPORT legenda, kera izjava (: vi punce običajno na dan zaužijete 1400 kalorij.. da porabiš 1400 kalorij oz. več moraš 3 ure gonit kolo/ !!na dan!! OMG?! pol bi jz mogla najmajn 9ur na dan gonit bicikl ko en cepec?! (Sm odvisna od buenotov.in tam pr eni oni tablci je 1500kalorij?) pa prosim lepo SAM za en bueno 6ur,za drugo hrano pa tak raj ne štejem... zdej se pa res počutim ko en pujs.o.O pa.bmp.:'D itak bom mela nekoč 60 kg! uspelo mi bo! muahaha:D glede hujšanja: jz mam ono dijeto...hmh sploh nevem kak se imenuje. Lunina dijeta? pač k je pouna luna ne ješ. s tem,da mam jz še podalšan. in dva dni pred pouno luno jem sam eno jabko na dan+ful tekočine...pol tist dan k je luna nč ne jem.pol pa še dva dni jem sam jabke+velik tekočine... to sn začela...nasledn mesec. neee lejči hhah xD razlika je med kcal pa cal.. teb je verjetno pisal na buenotu v cal.. tist k odspredi je predpona za 1000. 1kcal= 1000 cal ma ****, zdej še jz ne vem kaj govorim (: kakorkol ti se ne rabš sekirat zaradi kil =) drugač je pa ta lunina dieta mende zelo uspešna.. preverjeno =D • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
24.10.2010 19:21
Jok3r pravi:
ImmortalLea pravi:
Jok3r pravi:
peetraax3 pravi:
PORABI VEČ KOT POJEŠ.!
Torej: ŠPORT ŠPORT ŠPORT legenda, kera izjava (: vi punce običajno na dan zaužijete 1400 kalorij.. da porabiš 1400 kalorij oz. več moraš 3 ure gonit kolo/ !!na dan!! OMG?! pol bi jz mogla najmajn 9ur na dan gonit bicikl ko en cepec?! (Sm odvisna od buenotov.in tam pr eni oni tablci je 1500kalorij?) pa prosim lepo SAM za en bueno 6ur,za drugo hrano pa tak raj ne štejem... zdej se pa res počutim ko en pujs.o.O pa.bmp.:'D itak bom mela nekoč 60 kg! uspelo mi bo! muahaha:D glede hujšanja: jz mam ono dijeto...hmh sploh nevem kak se imenuje. Lunina dijeta? pač k je pouna luna ne ješ. s tem,da mam jz še podalšan. in dva dni pred pouno luno jem sam eno jabko na dan+ful tekočine...pol tist dan k je luna nč ne jem.pol pa še dva dni jem sam jabke+velik tekočine... to sn začela...nasledn mesec. neee lejči hhah xD razlika je med kcal pa cal.. teb je verjetno pisal na buenotu v cal.. tist k odspredi je predpona za 1000. 1kcal= 1000 cal ma ****, zdej še jz ne vem kaj govorim (: kakorkol ti se ne rabš sekirat zaradi kil =) drugač je pa ta lunina dieta mende zelo uspešna.. preverjeno =D tam piše,da požteš 1500nwm česa.. sj bo uspešna,ha!..ko se mi jo bo lubl začet.:'D zdej že dva mesca glejam toti koledar,pa k vidim,da bo tta luna,me kr mine no.! (tvoja slika bo začeta enkrat ta tedn! • scartissuee
• Od: 4.2.2011
4.2.2011 20:27
Ne se prenažirat baje da telo odreagira na to kdaj ma dost šele 15min po tem k neki poješ tko da čim bol počasi jej . pejt u fitnes če ga maš kje bliz , štej kalorije, če jih zaužiješ preveč jih nekak probi porabt s tekom al nekj tko k so že rekl ne jej po 6uri zvečer . ne pij sokov pij vodo . kdr si lačna popij mal vode . in nikakor ne jej sladkarij . tko boš pomoje najhitrej zgubla . kok si pa stara drgač? Jst sm mela tut 55 kil pol sm še mal zrastla pa pazla kaj jem pa se ukvarjala s športom pa jih mam zdej 48 • hayyou
• Od: 1.12.2010
5.2.2011 1:55
Jz sm tudi taka da odprem hladilnik po nepotrebnem. Pa se že najem kosila ampak če je še na krožniku bom z veseljem tisto pojedla..
shujšam pa tudi teško, in kakšnega obroka sploh nemorem izpustit. in ko sm lačna mi začne ful slabo delat. Zakaj to? • makotejebe
6.2.2011 18:31
Jok3r pravi:
peetraax3 pravi:
PORABI VEČ KOT POJEŠ.!
Torej: ŠPORT ŠPORT ŠPORT legenda, kera izjava (: vi punce običajno na dan zaužijete 1400 kalorij.. da porabiš 1400 kalorij oz. več moraš 3 ure gonit kolo/ !!na dan!! Nebo držalo, jaz v treh urah kolesarjenja porabim okoli 2500 kalorij, moraš pa računat da se kalorije porablajo tudi v mirovanju, in da v fazi rastenja telo samo od sebe porablja neomejene količene kalorij. • makotejebe
6.2.2011 18:36
scartissuee pravi:Ne se prenažirat baje da telo odreagira na to kdaj ma dost šele 15min po tem k neki poješ tko da čim bol počasi jej . pejt u fitnes če ga maš kje bliz , štej kalorije, če jih zaužiješ preveč jih nekak probi porabt s tekom al nekj tko k so že rekl ne jej po 6uri zvečer . ne pij sokov pij vodo . kdr si lačna popij mal vode . in nikakor ne jej sladkarij . tko boš pomoje najhitrej zgubla . kok si pa stara drgač? Jst sm mela tut 55 kil pol sm še mal zrastla pa pazla kaj jem pa se ukvarjala s športom pa jih mam zdej 48
Vidim da eni ljudje tukaj ne zastopite pojma anoreksija, če ti veliko shujšaš še ne pomeni da si anoreksičen, anoreksija je mentalno stanje in je zelo resna bolezen, ki je ne dobiš kar tako v parih tednih ali mesecih. Če se boš intenzivno ukvarjala s športom in potem jedla samo do 6 ure, boš izgubila na mošični masi in ne na "špehu". Na dan naj bi vsak imel 6 MAJHNIH obrokov, za večino žensk bi pomagalo da bi nehale jesti čokoladke in razne drobnarije... • makotejebe
6.2.2011 18:38
hayyou pravi:Jz sm tudi taka da odprem hladilnik po nepotrebnem. Pa se že najem kosila ampak če je še na krožniku bom z veseljem tisto pojedla..
shujšam pa tudi teško, in kakšnega obroka sploh nemorem izpustit. in ko sm lačna mi začne ful slabo delat. Zakaj to? Ne se prenažirat, če si že sita in še imaš na krožniku...PUSTI! Jej ko si lačna in nehaj jesti ko nehaš biti lačna, ne se najesti do sitega, nikakor pa ne spuščaj obrokov. • KaixX
• Od: 3.6.2010
7.2.2011 9:02
Jzt mam tut tak problem d skoz sam jem, ampk nism predebela.
In sm tko naredla d k sm hotla jit kj jest, sm pojedla tisto sadje k ga mam res ful rada (to so pr men mandarine xD) In sm pol tok tistih mandarin pojedla d so me že usi postran gledal, trebuh me je pa tok boleu d.... Zdej ne jem več tok...če me pa že prime pa kkšno sadje uzamem. • tjasalala
• Od: 15.1.2011
7.2.2011 12:25
Če praviš da preveč ješ..to ma pogosto psihične težave, a pa da ti je dc pa nimaš kj druga za delat..a si žalostna zarad česa? najt si kak hoby..pjt vn s frendi Drugač pa pomaga da predn daš neki u usta vsakiš globooko vdihneš in izdihneš..tk avtomatsko bol počas ješ..pa nikkr pred tv-jem jest tk nboš opazla kdaj si sita • lolita146
• Od: 7.2.2011
7.2.2011 14:36
če ti je problem ne jest po šesti uri ti predlagam da namesto večerje (tudi če je malo kasneje od šestih) si narediš sok iz sveže stisnjenega sadja+ voda, ker boš vseeno sita ampak neboš pojedla dosti kalorij. meni pomaga in sem se že ful navadla da ne jem pozno zvečer... drugače pa je šport edino kar dolgoročno pomaga • scartissuee
• Od: 4.2.2011
8.2.2011 12:59
**** pravi:
scartissuee pravi:
Ne se prenažirat baje da telo odreagira na to kdaj ma dost šele 15min po tem k neki poješ tko da čim bol počasi jej . pejt u fitnes če ga maš kje bliz , štej kalorije, če jih zaužiješ preveč jih nekak probi porabt s tekom al nekj tko k so že rekl ne jej po 6uri zvečer . ne pij sokov pij vodo . kdr si lačna popij mal vode . in nikakor ne jej sladkarij . tko boš pomoje najhitrej zgubla . kok si pa stara drgač? Jst sm mela tut 55 kil pol sm še mal zrastla pa pazla kaj jem pa se ukvarjala s športom pa jih mam zdej 48
Vidim da eni ljudje tukaj ne zastopite pojma anoreksija, če ti veliko shujšaš še ne pomeni da si anoreksičen, anoreksija je mentalno stanje in je zelo resna bolezen, ki je ne dobiš kar tako v parih tednih ali mesecih. Če se boš intenzivno ukvarjala s športom in potem jedla samo do 6 ure, boš izgubila na mošični masi in ne na "špehu". Na dan naj bi vsak imel 6 MAJHNIH obrokov, za večino žensk bi pomagalo da bi nehale jesti čokoladke in razne drobnarije... jst sm jo opozorila ker lahko nekateri gredo tud predaleč |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.