TEJA LAPANJA; napište use kar veste u njej. (:• Jamnik
• Od: 8.9.2010
TEJA LAPANJA; napište use kar veste u njej. (:
18.9.2010 16:37
oooi. noo zdej me pa zanima če ve kdo kej u TEJI LAPANJI ona je bla pač na Srbskem Survivorju prejšno leto. & jst zdeej newem kua nej še napišem u nje. -.- neej kdo helpaa. Tnx. :* • Jok3r
• Od: 22.7.2009
Re: TEJA LAPANJA; napište use kar veste u njej. (:
18.9.2010 16:47
OBVEZNO KLIKNI IN GLEJ TALE LINK: [link]
• MilosR
• Od: 16.6.2009
18.9.2010 16:48
Joj, pa sej lahk u stari temi napišeš, ne rabiš za vsak nove teme:D. Drgač pa, ne nevem nič. Najbolš da ji pošlješ pismo pa ji napišeš kako nalogo maš pa bo.
• Jamnik
18.9.2010 17:04
MilosR pravi:Joj, pa sej lahk u stari temi napišeš, ne rabiš za vsak nove teme:D. Drgač pa, ne nevem nič. Najbolš da ji pošlješ pismo pa ji napišeš kako nalogo maš pa bo.
haha. drgač če bi pism napisala bi blo mau zamudno k morm nalogo nardit do srede. -.-'' • MilosR
• Od: 16.6.2009
18.9.2010 18:15
No, pol ji pa tisto pismo napiš pa bo rešen problem:)
• Jamnik
19.9.2010 10:45
PROSM A MI KD NAPIŠE kratek življenjepis TEJE LAPANJA
Proooooosm. • 005
• Od: 17.5.2009
19.9.2010 12:00
zaka si si pa glih njo zbrala, če nweš nič o njej.? ;OOO
• tejka01
• Od: 19.12.2010
Javlja se Teja :)
19.12.2010 19:26
živjo,
mami mi je sporočila, da obstaja ta stran in kjer bi nekdo želel vedeti kaj več o meni. Sicer pišem tudi kolumne v Anteni (Dnevnik), ki izide vsak torek in če kdo želi dobiti te kolumne, jih lahko pošljem.....če pa lahko še kako pomagam, pa mi sporočite:) Drugače pa.....takole nekako je izgledal življenjepis za Survior: Moje ime je Teja Lapanja in prihajam iz Škofje Loke. Stara sem 31 let in že od malega po duši športnica in oseba, ki zelo rada potuje, živi v naravi in vedno preizkuša kaj novega in meje ekstremnega. Da bi imeli o meni boljšo predstavo, sem spodaj napisala nekaj o sebi. Potovati sem začela pri 19-ih letih, ko sem se samostojno podala v Indonezijo, svojo prvo dokaj oddaljeno destinacijo in tam prebila mesec dni. Želja po novem me je pri 21-ih gnala naprej. Željna pustolovščin sem se sama odpravila do Londona. Potovala sem s tovornjakarjem in v mislih zapustila Slovenijo za dva meseca, vendar sem se domov vrnila šele po enem letu. V tem času sem prepotovala Avstralijo, Novo Zelandijo (kjer sem si kupila kolo in tri mesece kolesarila), Tajsko, Kambodžo, Laos, Vietnam in Kitajsko. Že tu sem se soočila z iskanjem dela za preživetje in si tako v Avstraliji našla delo na plantaži bombaža, kjer sem v neznosni vročini po poljih pulila plevel. Po vrnitvi, leta 2002, sem tudi nastopila v oddaji Janina Klemenčiča na TV3. Doma sem nadaljevala zadnji letnik študija ekonomije in se pri 23-ih letih ponovno podala v svet, tokrat v Ameriko. Dvomesečno plezalno potovanje po državah Utah, Colorado in Arizona, se je podaljšalo v "road trip" preko Kanade do Aljaske, kjer sem ostala nadaljnje tri mesece in se preživljala z delom v čistilnici, v prostem času pa hodila po hribih, kolesarila in smučala ter wake-boardala na jezeru Big Lake. Največje doživetje v puščavi Utah je bilo mestece Moab, plezalno in mountain bike središče, kjer sem živela v predelanem šolskem avtobusu. Torej - življenje brez tekoče vode, brez stranišča in brez vsakdanjih udobnosti. Stranišče na lopatko, voda iz studencev in taborniški ogenj namesto kuhinje. To je bil največji čar potovanja in način življenja, ki ga znova in znova želim doživljati. Osem mesecev je minilo preden sem se iz Amerike ponovno vrnila domov. Takoj sem odšla na krajše delo na Švedsko, kjer sem tri mesece kot ekonomistka delala v tovarni Volvo. Po zaključku dela v tujini sem diplomirala na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Svojo pot sem nato nadaljevala v Deer Valley, Utah, ZDA, kjer sem si uredila delo v smučarskem središču. Tam sem preživela celo zimo, ponovno v zelo športnem vzdušju in med bivanjem spoznala družino, ki je želela, da se preselim k njim v New Jersey in pazim njihovega otroka, kar sem resnično storila. Vedno živim iz dneva v dan in je skoraj ni stvari v življenju, ki bi mi pomenila veliko spremembo. Navajena sem, da je menjava okolja nekaj čisto normalnega, bodisi selitev, nova država, nova družina, nova služba. Vse mi je takoj domače. Naslednji dve leti sem preživela v New Jerseyu, kjer sem poleg MBA študija, v katerega sem se vpisala med selitvijo, najprej pazila 4-letnega dečka. Svoje priložnostno delo sem nadaljevala pri drugi družini, kjer sem pazila na tri otroke: dojenčka, 14-mesečno punčko in 8-letnega fanta. V Slovenijo sem se po letečih 6-ih letih in dokončanem magisteriju, vrnila maja leta 2006, ko je bil čas, da se ustalim in najdem službo. Res je, da imam sedaj redno in resno službo, vendar se moje hiperaktivno življenje še vedno dogaja. Vse se vrti okoli športa in potovanj. Od maja 2006 naprej sem bila ponovno na daljših potovanjih po Norveški, ponovno Indoneziji (Flores, Lombok in Bali), Afriki (Kenija, Tanzanija in Zanzibar), plezalnem in kolesarskem potovanju po Korziki, plezalnem potovanju po Sardiniji, poleg tega pa večino vikendov preživim v stenah ali na kolesu. Med tednom se vsak dan po službi ukvarjam z veslanjem, plezanjem, kolesarjenjem ali tekom. Sem družabna, vedno nasmejana in zelo zabavna. Ljudje me imajo radi in zelo rada se družim z ljudmi. Ne maram zahrbtnežev in ljudem, če se le da, povem stvari direktno v obraz. Z izkušnjami sem že prišla do spoznanja, da se znam zadržati, kadar je to potrebno. Sem trmasta in imam močan karakter. Rada imam poštenost in v življenju mi veliko pomeni, da ni laži in spletkarjenja. Tisti, ki se mi zamerijo imajo le malo priložnosti za popravek in ko nekdo pri meni izgubi zaupanje, si le-tega zelo težko ponovno pridobi. Dogodivščin in ekstremov v mojem življenju ne manjka. Sposobna sem ležati v blatu in v njem preživeti noči, se ure in ure voziti v majhnih, natlačenih avtobusih in kampirati, kjer koli, po drugi strani pa hoditi na sestanke z vodstvom najboljših podjetij in delati za vrhunske ljudi (z njimi se je oblikovala tudi moja profesionalna naravnanost: Branko Drobnak, Danica Purg in danes Ani Klemenčič) in top managerje v Sloveniji. Leta 2009 sem se uspela prebiti na oddajo Survivor in skupaj s Klemnom Rutarjem, kot edina Slovenka, zastopala našo državo. S svojo predvsem psihično in fizično sposobnostjo se mi je uspelo prebiti na drugo mesto, kar mi pomeni zelo velik dosežek. Zaradi svojega značaja, sem se odločila, da stopim na svojo samostojno pot in tako otrokom, kot tudi odraslim pomagala vstopiti v svet športa in rekreacije. Bo OK? Lp Teja |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.