Izjave iz šolskih klopi

Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Izjave iz šolskih klopi 17.9.2010 21:05
Odpiram temo v katero bi se lepile neumne, smešne, neumesne izajve iz strani učencov ter učiteljev ali profesorjev. Da temo začnem, dam primer iz mojega razreda.

Prfoksa upraša:
Kaj so imeli skupnega Rimljani in Grki?
Sošolka: 3. svetovno vojno!...Razred u smeh...Oglasi se sošolc iz zadne vrste: A si ti neumna, 3.svetovne vojne sploh še jemal nismo...

pol smo mel pri zgodli kdaj se konča stari vek.. in sošolc napiše ko se začne srednji xD

no tko naprej.. (:
NoorMaaaL • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 167
Re: Izjave iz šolskih klopi 17.9.2010 21:30
Učitl: ...no in jima pol nism dala ukora ampak sm jima dala za prebrat literaturo o nasilju...
Sošolka : pa veš da mam rajš ukor Very Happy

upraša učitlca sošolca biologijo...
Pa mu reče: Naštej predstavnike dvoživk!
sošolc : žuželka
učitlca : ka???
sošolc : ne ne ne, polž!

Učitl :Bolš za vas da ne delate domače naloge z kalkulatorjem
Js: sej js je ne.js jo delam z rešitvami

...ja pa ta 9- letka, zdej pa boge 6 letnike že u šolo devajo...
Sošolc: ja, pa še dalša vrsta za kosilo je...

Sošolc :Gospod ste gledal viktorje včeri?
Učitl: da neboš ti dobiu domou enga za podpisat!

Smo mel pr zgodovini zemljevid slovenije pa z modro označen kje so bli včasih nemci pa reče sošolc:
Waaa kje je blo učasih morje!

Tak reče učitl pr fiziki ko smo mel vesolje...
Pa da mi ne bote našteval merkur, merkator...(Ja misli si da je duhovit)
Pa reče Blaž: venera shop...
UMRL SMO HAHHA

Smo mel emga fajnga učitla nadomeščanje pr slovenščini
Pa beremo neka vprašanja iz učbenika, pa pridem js na vrsto pa je vprašanje :
Kaj bi naredil če bi ti nekdo ponudil cigareto?
Pa js : Rekla bi še za faracajk...
Učitl: bom rajš tih... ;D
Re: Izjave iz šolskih klopi 18.9.2010 15:00
tale zadja: rekla bi še za faracajk...bom rajš tih.....
ta je pa svetouna....
a to je blo u delovnem za slovenščino za deveti razred al keri razred??
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Izjave iz šolskih klopi 18.9.2010 16:53
B: v učb.za angleščino je neka napaka oz.je narobe napisano
prof.: dvomim ker sta jo napisala 2 angleža
B: kdo je pa prevedo? Laughing

al pa nemščina:
zwei prašičn po koruzn laufen (dva prašiča po koruzi laufata haha) Laughing Laughing
Re: Izjave iz šolskih klopi 18.9.2010 17:29
pri nas pa pri zgodovini učitl nekaj razlaga o olimpiskih igrah
učitl:bla...bla... danes pa so olimpiske igre
sošolka: danes so?
XD

(zgo)
pa razlaga o nekem človeku ko je živel 500 let pred našim štetjem
pa ena vpraša če še živi
Embarassed

pa vsi v smeh
the.bLonde.one • Od: 1.12.2009 • Prispevkov: 161
Re: Izjave iz šolskih klopi 18.9.2010 21:09
u nedelo sva s frendico gledale 2 skejtrja k mažeta pločnik z nekim voskom.. u pondelk mamo razredno .. medtem k učitlca neki govori se mi ta frendica zadere: ej Jana a greve po sveče...

mamo novo šico za kemo: ona se predstaula umes p zabije neki u zvezi z menstro....wtf?

s5 pr kemi.: ddelamo neke modele ogljikovodikov..pride do mene p še ene k sve bl u izi delale in reče: Ja kaj komplicirata djta se mau igrt ..in tm razturi use umes nama pa kao neki pravi..mi2 sve se sam spogledale p wtf?

med slovo delamo tvorjenke aL neki ..
tisti ki igra rokomet..: Potrebnež!!! x]
Enna* • Od: 29.10.2009 • Prispevkov: 98
Re: Izjave iz šolskih klopi 18.9.2010 22:04
the.bLonde.one pravi:
u nedelo sva s frendico gledale 2 skejtrja k mažeta pločnik z nekim voskom.. u pondelk mamo razredno .. medtem k učitlca neki govori se mi ta frendica zadere: ej Jana a greve po sveče...

mamo novo šico za kemo: ona se predstaula umes p zabije neki u zvezi z menstro....wtf?

s5 pr kemi.: ddelamo neke modele ogljikovodikov..pride do mene p še ene k sve bl u izi delale in reče: Ja kaj komplicirata djta se mau igrt ..in tm razturi use umes nama pa kao neki pravi..mi2 sve se sam spogledale p wtf?

In ka to reče v zvezi z menstro?
Re: Izjave iz šolskih klopi 18.9.2010 22:08
Enna* pravi:
the.bLonde.one pravi:

eeeee pač : blablabla to mi je čiz naravno kt recimo menstruacija..in valda usi u smeh ene parim pa bl nerodn in sklonjo glavo ona p še naprej čiz naudušena : ja vidm d je enim nerodn ob omebmi menstruacije...
jaa nwmmmm noooo mau je čudn d pr kemi o tem poslušamo .- Razz
have fun*
Enna* • Od: 29.10.2009 • Prispevkov: 98
Re: Izjave iz šolskih klopi 19.9.2010 9:43
the.bLonde.one pravi:
Enna* pravi:
the.bLonde.one pravi:

eeeee pač : blablabla to mi je čiz naravno kt recimo menstruacija..in valda usi u smeh ene parim pa bl nerodn in sklonjo glavo ona p še naprej čiz naudušena : ja vidm d je enim nerodn ob omebmi menstruacije...
jaa nwmmmm noooo mau je čudn d pr kemi o tem poslušamo .- Razz
have fun*

Ajaa;)) Štekam:D
Re: Izjave iz šolskih klopi 19.9.2010 10:52
haha,pr geo. učitlca sprašuje na karti od Evrope eno učenko k je že tku mau neumna..
učit : pa k sploh veš kje je slo ?! Surprised
učenka : am..tukej je ni sploh.

bad ..
005 • Od: 17.5.2009 • Prispevkov: 509
Re: Izjave iz šolskih klopi 19.9.2010 12:25
pr biologiji, tak učitlca razlaga neki o semenčicah. in pol tak en sošolc ko za mano sedi ne da mira in to (res je biu nadležn) ime mu je pa pač Jakec.in tak govori učitlca: ja in polem se semenčica..Jaceeek.!! hahahaha* fora je bla da je rekla Jacek in ne Jakec, pa pač kao semenčica Jacek. in zaj ma še vedno tot vzdevek..semenčica Jacek.xD smeha bloono na fuul.hh*

al pa pr kemiji, pač ista učitlca.xD tak se začne neka dret na nas, pol pa se začnem režat, pa me vidi, pa še ona v smeh, pa se je celi razred smejau.hh* vglavnem, sama sebi se je režala.XD
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: Izjave iz šolskih klopi 19.9.2010 12:42
hehe to je res..
jz se grem zadet pa v šolo režat ^^

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.