Strahovi in fobije - kako jih premagat?• micyka
• Od: 11.9.2010
Strahovi in fobije - kako jih premagat?
17.9.2010 19:04
Zanima me česa vas je strah in kk ta strah premagat.
Če ma kdo kake pametne ideje....prosim, kr se js ZELLO bojim močeradov..bleee • mjaw
• Od: 17.1.2010
Re: Strahovi in fobije - kako jih premagat?
17.9.2010 19:38
hehe.močerad - moja najlepša živalica xP
Men je pa fuul strah/fobijo mam pred...tovornjakov ? O.o pa naj se čudn čuje sam se jih res bojm .. Fobijo mam da mi ne bo kakšn kr ob ograjo stisnu pa ko se vozim v avtu oz.se vozi mtka js pa sedm če zagledam tovornjak v vzratnem ogledalu, ki se mi približuje..=//..Kot vsi pravijo : STRAH PREMAGAMO KO SE Z NJIM SOOČAMO .. . .. • Jok3r
• Od: 22.7.2009
17.9.2010 20:43
ceu lajf je sam u glavi..
sam u glavi morš poštimat (: • eetaqNIIKA
• Od: 18.7.2010
17.9.2010 21:39
hahaha močeradou.. ta je urita
sej se ti ne smejem tebu da se jih bojiš ampak zato kr to ni nč tacga js se bojim dosti živali ( pajke, kače, ose, žuželke, čmrle.. ).. ma sej ne da se jih prou bojim samo so mi nagnusni!! moj največji strah pa je : bolečina( fizična in psihična ) usak se boji čega.. in ja to je res da strah najlažje premagamo če se z nim soočimo • malaNix
• Od: 26.6.2009
Re: STRAH
18.9.2010 11:58
micyka pravi:Zanima me česa vas je strah in kk ta strah premagat.
Če ma kdo kake pametne ideje....prosim, kr se js ZELLO bojim močeradov..bleee aaa js se tut bojim močeradoov. fuuuuuj. to je tk nagnuusnoo. js vedno začnem pounega cvilit ko jih vidim..pa jaao noo :/ • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
18.9.2010 12:15
jz mam itak ceu kup fobij.hahahaha...nektere so bol tko
*zafrkavajmo se z frendi* npr.: -KOLESA: ena bakica se mi je za hrbet prpelala,jz sm bla pa v povnem vživetem govoru,pa sm skočla ane...pa se mi bakica za hrbtom zadere "hej pazi mal" pa sj nisn bla jz kriva,če nisn vedla,da je baka za mojin hrbtom.usaj prej bi se lahka začela dret.: O -DREVESA: vedn me neki **** uni mali dreveščki po mestu.-.- drugi še pridejo pod tistimi vejami skoz,jz pa ne,ker se zabijem v tist listje...naučila sm se hodit OKROG drevesa..:O -JAZ: ko se pogledam u špegu tak cviknem,da me kr zmanka.: D v resnici nimam nekih faking fobij...razn če gledam kako grozlivko me je pol strah,da me bo kdo fentu. aja...mogoč tovornjaki? ni me strah če ga vidim.pa ni me strah če je pr mir pa stojim zram njega,sm v njem. mene je groza,ko hodim po pločniku po pa mim prpele tovornjak/avtobus...k se mi preprost zdi tak vlek,da mi nekak zmeša gravitacijo no.-.- zamaje me...sploh nwem več ki je podn. ahahahaha.PA GLOBINA.: D mislim sj se spravim na določeno višino,sam se morn psihičn prpravt,pa ene 10x it do iste točke,pol 5x do druge,pred pridem do vrha. • sunshine17
• Od: 17.9.2010
18.9.2010 12:32
vešče. ščurki, kobilice pa use te mejhne naugrauzne zivali fuj • jaagodkaa
• Od: 5.6.2010
18.9.2010 13:10
mene je blo fuul strah pajkov.. že tamini ka šele tavelkih in pol smo bli enrat u švn in me je prjatlca prepričala da sm si dala na faco (lice) ptičjega pajka... in od takrat se jih ne bojim več tko da naibolš je da se soočiš s tem • ImmortalLea
18.9.2010 18:03
ImmortalLea pravi:jz mam itak ceu kup fobij.hahahaha...nektere so bol tko
*zafrkavajmo se z frendi* npr.: -KOLESA: ena bakica se mi je za hrbet prpelala,jz sm bla pa v povnem vživetem govoru,pa sm skočla ane...pa se mi bakica za hrbtom zadere "hej pazi mal" pa sj nisn bla jz kriva,če nisn vedla,da je baka za mojin hrbtom.usaj prej bi se lahka začela dret.: O -DREVESA: vedn me neki **** uni mali dreveščki po mestu.-.- drugi še pridejo pod tistimi vejami skoz,jz pa ne,ker se zabijem v tist listje...naučila sm se hodit OKROG drevesa..:O -JAZ: ko se pogledam u špegu tak cviknem,da me kr zmanka.: D v resnici nimam nekih faking fobij...razn če gledam kako grozlivko me je pol strah,da me bo kdo fentu. aja...mogoč tovornjaki? ni me strah če ga vidim.pa ni me strah če je pr mir pa stojim zram njega,sm v njem. mene je groza,ko hodim po pločniku po pa mim prpele tovornjak/avtobus...k se mi preprost zdi tak vlek,da mi nekak zmeša gravitacijo no.-.- zamaje me...sploh nwem več ki je podn. ahahahaha.PA GLOBINA.: D mislim sj se spravim na določeno višino,sam se morn psihičn prpravt,pa ene 10x it do iste točke,pol 5x do druge,pred pridem do vrha. aja,zdej sm se spomnala. IGLE...ej,da jz sam vidim ono iglo v zdravstvenem,k ti kri jemlejo,me kr zmanka skor. • Jok3r
18.9.2010 20:24
ImmortalLea pravi:-JAZ: ko se pogledam u špegu tak cviknem,da me kr zmanka.: D not true (: • pk4life
• Od: 20.7.2010
19.9.2010 1:12
mgoče klawstrofobija če že.. to je strah ped utesnenimi mjhnimi placi.. sam sm zlo n izi že s tem.. en folk se bje clo u autu nmore pelat zrt tega.. p u liftu tut ne.. no jz mam tako če sm reees u enem najbl tesnem placu tok d še udihnt nmorš n pouno tkrt me je strah.. hah drgač pa nič druzga.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • hubabuba
• Od: 4.7.2010
19.9.2010 11:00
jz se pa bojim pajkou, kač, teme, dvigal pa mojih prividou -.-'
ja vem ,freaky XD • pk4life
• Od: 20.7.2010
19.9.2010 11:53
jz sm se tut krneki cajta dwigal.. a si zih d ni to klawstrofobija?.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • hubabuba
• Od: 4.7.2010
19.9.2010 12:25
pk4life pravi:jz sm se tut krneki cajta dwigal.. a si zih d ni to klawstrofobija?..
ni klawstofobija kr se drugih zaprtih prostorou ne bojim... nevem sploh zakaj me je strah ampak raj prehodm 100 stopnic ko pa da grem u dvigalo xd • to.sem.jaz
• Od: 21.5.2010
19.9.2010 13:00
Jok3r pravi:ceu lajf je sam u glavi..
sam u glavi morš poštimat (: true. _________________ live for the moment. • Jok3r
19.9.2010 13:29
to.sem.jaz pravi:
Jok3r pravi:
ceu lajf je sam u glavi..
sam u glavi morš poštimat (: true. true, true (: • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
19.9.2010 14:11
jas se samo krav bojim pa še to zarai tega ker je ena za mano letela xD
drugač pa ja, ko se z njim soočiš ga kao premagaš čeprav za mene ne velja ;D _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • manciii
• Od: 12.1.2009
19.9.2010 14:55
sunshine17 pravi:vešče. ščurki, kobilice pa use te mejhne naugrauzne zivali fuj
Hvala enako :/ • Jok3r
19.9.2010 15:53
oh bom jz še namest alenkeplos napisu: strah me je seksa (:
• ImmortalLea
19.9.2010 16:58
Jok3r pravi:oh bom jz še namest alenkeplos napisu: strah me je seksa (:
hahahahha. če bi blo za tebe nebi blo true. • ImmortalLea
19.9.2010 16:59
Jok3r pravi:
ImmortalLea pravi:
-JAZ: ko se pogledam u špegu tak cviknem,da me kr zmanka.: D not true (: padem glih ne skup..gravža se mi pa!.G: |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.