romeo & julija. HELP!!!!!• myself
• Od: 3.4.2010
romeo & julija. HELP!!!!!
17.9.2010 14:34
heej, heeeej !
mi smo dobli za nalogo. pač za oceno za nardit.! ; - strip - pesem ( kratka pesem ) o romeo in julija.! nimam pojma , al naj narišem strip, al naj nardim pesem.! razmišlam da bi napisala peseeem! ampak kak ?! ;S a mi lah en pomaga pa napiše ful kratko pesem paač o romeu in juliji.?? js nism glih pesnica. xD prosim pomagajtee! do nedelje mate čas.! js pa bom tut probala keej nardit, sam pomoje neom, kr pojma niam kak!! ;S -.- HVALA ! • Pupika
• Od: 6.7.2009
Re: romeo & julija. HELP!!!!!
17.9.2010 14:35
em..priporočam ti da si mal knjigo prebereš... pa iz knjige napišeš vn ene par verzov pa mal spremeniš • myself
17.9.2010 14:42
Pupika pravi:em..priporočam ti da si mal knjigo prebereš... pa iz knjige napišeš vn ene par verzov pa mal spremeniš
ja kje pa naj knjigo dobim ?? ;O če smo u šoli fiiLm gledli! • Pupika
• Od: 6.7.2009
17.9.2010 14:48
v knjižnici pa na internetu maš tut njegove najlepše verze z knjig... samo večina je v angleščini • myself
17.9.2010 14:50
Pupika pravi:v knjižnici
pa na internetu maš tut njegove najlepše verze z knjig... samo večina je v angleščini aa. sam useen xD bolš če kdo drug napiše je bol praw. xD • Amy Lee
• Od: 14.7.2010
17.9.2010 16:25
haha pač en del mal predelej-obrni sej ni tko težko. z neta pč prekopirej dol pa mal obdelej zamenjej pridevke, kšnega izpusti kšnega dodej... itd. itd. itdddddddddddd
• pk4life
• Od: 20.7.2010
17.9.2010 17:48
ej ej mal offtheme kko se piše šica k ti je dala to nlogo?_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • myself
18.9.2010 9:07
pk4life pravi:ej ej mal offtheme kko se piše šica k ti je dala to nlogo?
amm. mi mamo 2 učitlci. ena se piše polanec , ena pa pa flis .! zakaaaaj ? • pk4life
• Od: 20.7.2010
18.9.2010 10:08
ahh hehe nč tko mal.. naša šica nm je dala skor isto nlogo.. heh_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • myself
18.9.2010 13:10
pk4life pravi:ahh hehe nč tko mal.. naša šica nm je dala skor isto nlogo.. heh
aja. heh xD kuuL* • rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
18.9.2010 18:57
just me pravi:
Pupika pravi:
em..priporočam ti da si mal knjigo prebereš... pa iz knjige napišeš vn ene par verzov pa mal spremeniš
ja kje pa naj knjigo dobim ?? ;O če smo u šoli fiiLm gledli! Knjigo dobiš v knjižnici. Ziher mora biti Romeo in Julija tudi v ŠOLSKI knjižnici. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.