Sama mislim da sem full debela drugi pravijo da to ni res• sonček
• Od: 14.7.2010
Sama mislim da sem full debela drugi pravijo da to ni res
16.9.2010 14:36
heei.!!
Rada bi dubila kkšn nasvet al pa spudbudo,ker sm res u bedu :/ sama mislem da sm full debela drugi praujo de to ni res ampak jim ne vrjamem in usakič k se pugledam u ogledal me zgrab panika in pol uzamem britvico in se urežem..večkrat..zdej skor usak dan :// in pol tud po štiri dni skor nč ne jem ampak sm pol preveč lačna in me drugi siljo nej jem kusil p to... strah me ie tud da bi se navadla/de bi ratala udvisna ud rezanja ampak me use skopi zlo pomiri kri in to... just HELP.! • thedevil
• Od: 28.6.2010
Re: Resnii PruBlemi.! ;S
16.9.2010 15:00
spacegirl pravi:heei.!!
Rada bi dubila kkšn nasvet al pa spudbudo,ker sm res u bedu :/ sama mislem da sm full debela drugi praujo de to ni res ampak jim ne vrjamem in usakič k se pugledam u ogledal me zgrab panika in pol uzamem britvico in se urežem..večkrat..zdej skor usak dan :// in pol tud po štiri dni skor nč ne jem ampak sm pol preveč lačna in me drugi siljo nej jem kusil p to... strah me ie tud da bi se navadla/de bi ratala udvisna ud rezanja ampak me use skopi zlo pomiri kri in to... just HELP.! jas ti bom na zečetki neki povedala...gre za eno mojo frendico, ki je trenutno v bolnici.pred kakima 2 tednoma se j tut ona tak z britvico rezala in se je mau preveč in se je eno žilo ranla in bi kmal izkrvavela ampak jo je nena mami najdla.zaj je ona v bolnici in se dobesedno bori za žiulenje.je na intenzivni negi in niti starši niti dohtarji ne vejo če bo ubožica preživela. in to sam zarad tega, ker je bla ona tok prepričana, da je nobedn ne mara,da je debela,grda,neumna in ne vem kaj še use.ampak ni! ona je suha,lepa,pametna...in res zlo dobra frendica.ampak zdej se ta moja frendica v bolnici bori za žiulenje samo zarad teh neumnih najstniških skrbi! zato te lepo,lepo iz dna srca prosim, da probi nehat s tem! sama seb si uničuješ življenje s tem!nevem, če ti bo tole kr sm napisala kj pomagal, ampak morš pa vedit, da si sama seb s tem rezanjem uničuješ otroštvo in žiulenje! in nevem zakaj je to tak problem, če ma kdo kakšen kilogram preveč in če mu tisti "špeh" visi čez hlače...pač takšen si in takšnega se moraš sprejeti in bit zadovolen v svojem telesu!lej, neki te bom prašala...a maš frende?te imajo radi?te majo starši radi?...če so odgovori na ta vprašanja "ja", potem nimaš kj za skrbet zarad tistih kilogramou preveč, ker te majo radi takšno kakršno si!! to si zapomni! in res ti to govorim iz dna srca, ker nočem da bi se ti enako zgodlo kot s je moji frendici...in ravno zdejle ko ti tole pišem sem dobila sms, da se ji je stanje poslabšalo...vem, da te to ne zanima, saj jo tak al tak ne poznaš, ampak ti ti pravim zato, da boš vedla kake so lahko posledice! glede tega da te zagrabi panika ko se gledaš v ogledalo...lej, vedno ko se boš pogledala vanj, si reč da si lepa,pametna punca in da se maš rada takšno kakršna si! to učasih pomaga... pa prosim jej! moraš jesti, ker res nočem da boš anoreksična al pa bolana ko ne boš jedla in ne boš dobila vitaminou pa kalorij ki jih morš dneuno zaužit! lepo te prosim! pa če se ne boš trudla zase, se potrudi za starše in frende...zakaj? ker tudi oni pri tem "trpijo" na nek način ko te morjo gledat ko ne ješ...daj prosim...potrudi se! nehaj se rezati in skrbeti zaradi kilogramov, ker so to le številke na tehtnici! pa veliko sreče v življenju ti želim! aja pa še nekaj.en verz, ki meni v slabih dneh pomaga: "when life gives you a hundred reasons to cry, show life the you have a thousand reasons to smile!" • Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: Sama mislim da sem full debela drugi pravijo da to ni res
16.9.2010 17:23
Em jaz ne razumem zakaj bi se z britvico no? saj jaz sem tud malo debeli pa tud puklasti pa včasih patetičen pa take stvari kaj mi niso glih všeč samo lej vseeno sem si čist s sam sabo zadovoljen.
Hmm težko je glih človeku pomagati ne da bi ga vido pa to (mislim da ga v oči glejaš - vsaj jaz brez tega težko...) ne res nehi se rezat ker tak al tak neboš s tem nič rešla pa če ne ješ boš še bolj debela ker telo odreagira tak da misli da nisi dobla hrane ko si lačna in začne delati zaloge maščob za ''tahujše'' cajte (pa tud zajtrk jej ker nekateri ljudje če ne jedo zajterka tud malo kile dobijo s tem (tukaj lahko tud sebe poglejam xD ) no kaj še hmm po drugi strani povej kolk kil maš pa kolko si vlka ker poznam eno ki je meter 80 pa tehta 60 pa se obnaša koda da bi mela 100 kil pa take. Daj res vzami se v roke pa mal razmisli kaj delaš pa boš zgruntala da ti to ne koristi. Lej da si v živleji srečen pa to moreš prvo bit srečna samo s sabo (samo tak očitno se v familiji dost derete? lahko odgovoriš? ) No težko v enem odgovoru odgovorim al kaj takega tak da še kaj pričakuj od mene (seveda ko se bom še kaj spomno pa ko boš še kaj v tej temi odgovorla xD) Aja pa thedevil zlo mi je žal za tvojo prijatelco. upam da bo bolje _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • pk4life
• Od: 20.7.2010
16.9.2010 17:43
lej prwa stwar če ti gre teža tok n žiwce nehi preskakvt obroke tko k je že pačupa reku ker to ne pomaga ampk če že ma sam obratn efekt.. probi jest bl zdravo pa raznoliko hrano pa mgoče mal eksrsajsat.. pč nwm pejt n kolo wn šetat laufat karkol.. pa že tko ponawad modelka pretiravate na pouno.. če ti tut drugi povejo da si uredu jim morš časih pč vrjet.. sej je wažna samopodoba sam to se nebo rešl z rezanjem ne?.. s5 tut tuki lahk nrdiš weč slabga k dobrga.. ewo moj naswet: fu.kn uno ogledalo skoz okn ker ma wrjetn napako oz ni ravno pa poweča sliko.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? Nazadnje urejal/a pk4life 16.9.2010 22:38; skupaj popravljeno 1 krat • sonček
16.9.2010 19:21
@thedevil : -.-" žou mi ie za tuojo frendico vem kk se pučutiš.
use bomm puskusla pa upuštevala tuoje besede de bom nehala in maš ubistvi ful prou sam pol k pa vidm eno res lepo punco pol pa mmislm de sn najgrša ... graciie za to skupi k sm se zamisla mal..pa držim pesti de bo s tuojo frendico boŁŁš.! • sonček
16.9.2010 19:21
@Pačupa : mislm de je to zarad tega kr sm bŁa k sm bŁa manjša ful suha in pol so mi to usi prauli in mi je bŁo to fain..
in zdej k sn u puberteti poa se pač telo začne spreminjat sm drugačno in se nekak ne morm sprijaznit s tem.. sam neki ne razumem kai pa tisti ljudi k začnejo z anoreksijo pa nič ne jejo? a so tud oni najprej debeli? js sn velka okol 163 pa težkaa 5o kg.in to zarad tega kr mam kr dost mišic kr plešem!!! špeha mislm da sploh nimam pa trebuh ja raun sam noga pa rit so pa šit.! u familij se kr deremo noo ubistvi sam js pa mami kr mi gre na živce kr z mano rauna k bi bla dujenček pa nč skor mi ne sti npr.: energy drinka .... ne bom zdej u tem ... pa u šol me zajbavajo kr mi gre tud na živce.!! huaŁŁa za udgovor Pačupa ;DD • sonček
16.9.2010 19:22
@pk4life : js tko k sm ž napisala ma preveč mišic tko de me skrbi (če bi šla na kolo,laufat...) bi zgledala š bol debelaa
haahaa - (vrž ogledal čez okno) puskusla bom nehat pa huaŁŁa ;D mislm de res ni vredn ... • pk4life
• Od: 20.7.2010
16.9.2010 22:41
mhmm ok ok.. sam pol p jz res nwm kaj se sekiraš.. nimaš ne tko d bi bli desetiški cifri n istem (160cm 60kg) oz podobn maš clo mn.. pa nč špeha rawn trebuh.. marsikdo je tut mau bl okrogu pa se sploh ne sekira.. pa itq je zmeri bolš k en okostnak punca k ni manekenka.. sploh se ne sekirat.. res_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Pačupa
16.9.2010 23:39
spacegirl pravi:@Pačupa : mislm de je to zarad tega kr sm bŁa k sm bŁa manjša ful suha in pol so mi to usi prauli in mi je bŁo to fain..
in zdej k sn u puberteti poa se pač telo začne spreminjat sm drugačno in se nekak ne morm sprijaznit s tem.. sam neki ne razumem kai pa tisti ljudi k začnejo z anoreksijo pa nič ne jejo? a so tud oni najprej debeli? js sn velka okol 163 pa težkaa 5o kg.in to zarad tega kr mam kr dost mišic kr plešem!!! špeha mislm da sploh nimam pa trebuh ja raun sam noga pa rit so pa šit.! u familij se kr deremo noo ubistvi sam js pa mami kr mi gre na živce kr z mano rauna k bi bla dujenček pa nč skor mi ne sti npr.: energy drinka .... ne bom zdej u tem ... pa u šol me zajbavajo kr mi gre tud na živce.!! huaŁŁa za udgovor Pačupa ;DD ja pač pubertete se je treba navadit xD za anoreksijo pač ti ludi so že v začetko suhi samo za sebe mislijo da so predebeli (psiha pa to) za 163/50kg ej to je čist normalna teža no saj maš tu kalkolatro telesne teže na eetaqu (pod gizmoti) Za dretje pa se mi je kar zdelo. vpraš mamo zakaj ti ne posti pa to pa če je kaj narobe (ne mislim da bi blo kaj tak narobe narobe ampak tak no... nvm). ti pa se tudi ne rabiš za vsako stvar **** ko ti mama kaj takega reče xD (no pač al pa če je kaj podobnega) Če te kaj zanima samo reči (vem da se glupo sliši xD ) _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • RozaŽirafa
• Od: 20.7.2009
17.9.2010 19:22
samo to: Debeli ljudje SMO srečnega dne!! • mjaw
• Od: 17.1.2010
17.9.2010 19:47
spacegirl : 160cm 50kg ... omg a se ti hecaš ? ti si res debela...ejj faak no..DRUGI majo prou...nisi debela,ne daaaaaleč si od tega...lepo te prosim,spametuj se .. Čez nekaj mesecou ali let boš rekla kak si bla neumna da si se šla rezat pa zaradi kr neki debelosti uresnici si pa suha bla -.-" omggjad kam gre svet zdej omg...lej vrjem al ne jz sm pr 13letih,160cm tehtala 66kg .. in ja,to je debelost..in potem sem shujšala..zdaj sm visoka 165-55kg .. suha sem,čeprav mam nekaj špeha,lahko ponosno rečem da sem suha,ker sm..ne govorim da sem debela,da sm u bedu..ker je to bolano,ker predobr vem da nisem in tudi ti nisi..prosim,bodi pametna in ne reži se več in dej u kopalkah pa v ogledalo pogledat..VIDLA BOŠ DA SI SUHA IN NE DEBELA...ali pa si tako neumna da kljub usemu boš še vedno mislila da si..ampak useen,čez nekaj let,ko boš zrasla,ko boš pametna postala si boš rekla kak si bla neumna ko si bla mala in se boš (mogoče) name spomnila ;D..jaz ti pravim,NISI DEBELA..SUHA SI .. Na reviji,pa povsod pišejo da je idealna teža 160cm - 50-52kg !!.
• Pačupa
17.9.2010 20:41
edino no da je malo ''anoreksična'' mislim da ma anoreksična nagjenja samo upam da ne =)_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • bebika92
• Od: 21.3.2012
21.3.2012 22:21
velikokrat to rečejo dekleta, ki so tudi sama mocnejsa da tudi sebe s tem tolazijo • LuckyGuy
• Od: 7.3.2012
22.3.2012 19:22
ti debela? bol si nagnjena h podhranjenosti ko h debelosti.. lah pogledaš sej je tle tist za itm zračunat..
moja punca je ene tok vlka tut pa ma 45 kil. in se oba trudma d bi se mal zredila.. tak k maš ti je glih njen cilj al pa še več.. uglaunem tole mi mal smrdi po anoreksiji.. kr če se ti zdi da si debela, ubistvu si pa suha..(ne mislt da majo anoreksijo sam une k so res sam koža pa kost.. tist je že pozna stopna bolezni in je nevarna pa teško ozdrauliva) tk da če nebo šlo hmal na bolš ti priporočam d se pomenš s kirim starejšim če pa še to nebo pomagal pa pejt h zdrauniku.. ne se špilat preveč s tem.. • bebika92
• Od: 21.3.2012
22.3.2012 20:29
[link] _________________ lep pozdrav • PinkStar
• Od: 30.12.2009
Re: Sama mislim da sem full debela drugi pravijo da to ni re
24.3.2012 20:54
sonček pravi:heei.!!
Rada bi dubila kkšn nasvet al pa spudbudo,ker sm res u bedu :/ sama mislem da sm full debela drugi praujo de to ni res ampak jim ne vrjamem in usakič k se pugledam u ogledal me zgrab panika in pol uzamem britvico in se urežem..večkrat..zdej skor usak dan :// in pol tud po štiri dni skor nč ne jem ampak sm pol preveč lačna in me drugi siljo nej jem kusil p to... strah me ie tud da bi se navadla/de bi ratala udvisna ud rezanja ampak me use skopi zlo pomiri kri in to... just HELP.! Prvič; Rezanje z brivico je res ena izmed slabših stvari in lohk se konča tragično..Sj štekam d ti da nek filing d si bolš, ampk ubistvu je to škodovanje samemu sebi..Z rezanjem težave ne zbledijo...Tko d bi blo zlo fajn d bi s tem nehala. Drugič; Po 4 dni ne ješ? Sorry, ampk tole je že anoreksija...Alpa usaj začetna faza...Sam d si ne priznaš..In to je še hujš kokr stanje samo..Ti kr jej, ne se sekirat glede postave, kr če te ma človk rd, te ma zarad tebe same, ne p zarad zunanjosti! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.