ZANIMA ME...in lepo prosim za vaše odgovore!:)• thedevil
• Od: 28.6.2010
ZANIMA ME...in lepo prosim za vaše odgovore!:)
12.9.2010 11:20
no zanima me kaj počnete s punco/fantom ko sta skupaj?
1. pač kokrat na tedn/mesec ste šli ven z njo/njim? 2. kdaj ste se prvič polubli z njo/njim? (pač že prvi dan ko sta bla par al mau kasnej ali že prej preden sta bla par) 3. ko gresta ven,o čem se kaj pogovarjata? 4. kam gresta največkrat ven?(po mestu,v park,picerijo...kam?) 5. koliko časa sta že skupaj? 6. kolko si star/stara? pa kolko je tvoj fant/punca? 7. sta se že kdaj skregala? pač o čemerkoli...pa je to kaj vplivalo na vajino zvezo? 8. sta že imela spolne odnose? če sta, koliko sta bila takrat stara, pa kolko časa sta bla skupej? ZAJ PA ŠE TAKA BOL 'SPLOŠNA' VPRAŠANJA: * bi oprostili prevaro? (npr. če bi šlo samo za poljub?) * komu bi verjeli, če bi vam nekdo rekel da vas partner vara? partnerju ali kar eni osebi ki bi vam to rekla? * kaj bi storili če bi vas partner siliu v spolne odnose? bi ga pustili al kaj bi naredili? *** PA PROSIM VAS ŠE, DA KO BOSTE ODGOVARJALI, PIŠITE PO TOČKAH ODGOVORE TAK DA BO BOL PREGLEDNO...HVALA!*** lp, thedevil • soonck
• Od: 16.2.2010
Re: ZANIMA ME...in lepo prosim za vaše odgovore!:)
12.9.2010 11:54
1. nazadne sm mela tipa k se nisva vidla pogosto in glih zrt tega je šlo use u k... :/ vidla sva se 1. na tedn, ker živi na Jesenicah
2. poljubila sva se že takoj prvič, čeprou noben od naju ni tega prčakvou.. nisva se vidla 2 leti in pol ko je pršu u lublano je bla taka posebna energija.. (: nisva se mogla glih zadržat. (: neznam povedat 3. ooh o usm. večinoma pač o nama. z njim mi nikol ni zmankal tem (: 4. v park. na sprehod. na samo. 5. bla sva samo 6 mescou. razdalja use **** 6. 15 7. ja, velikrat sva se skregala. vedno do zdej sva rešila use probleme.. ampak od kar sva se začela kregat zrt razdalje, sva se oddaljila.. 8. ne, nisva. zame je blo mal prezgodi (: ne pa dost mankal do tega.. * hjaa.. čist odvisn od situacije.. vrjetno ne. * vrjela bi tipu. (... in vrjetno nardila hudo napako...) * pustila bi ga takoj. kupla bi mu dildota pa šla • soonck
• Od: 16.2.2010
12.9.2010 11:55
1. nazadne sm mela tipa k se nisva vidla pogosto in glih zrt tega je šlo use u k... :/ vidla sva se 1. na tedn, ker živi na Jesenicah
2. poljubila sva se že takoj prvič, čeprou noben od naju ni tega prčakvou.. nisva se vidla 2 leti in pol ko je pršu u lublano je bla taka posebna energija.. (: nisva se mogla glih zadržat. (: neznam povedat 3. ooh o usm. večinoma pač o nama. z njim mi nikol ni zmankal tem (: 4. v park. na sprehod. na samo. 5. bla sva samo 6 mescou. razdalja use **** 6. 15 7. ja, velikrat sva se skregala. vedno do zdej sva rešila use probleme.. ampak od kar sva se začela kregat zrt razdalje, sva se oddaljila.. 8. ne, nisva. zame je blo mal prezgodi (: ni pa dost mankal do tega.. * hjaa.. čist odvisn od situacije.. vrjetno ne. * vrjela bi tipu. (... in vrjetno nardila hudo napako...) * pustila bi ga takoj. kupla bi mu dildota pa šla • NoorMaaaL
• Od: 19.10.2008
12.9.2010 12:11
thedevil pravi:no zanima me kaj počnete s punco/fantom ko sta skupaj?
1. pač kokrat na tedn/mesec ste šli ven z njo/njim? 2. kdaj ste se prvič polubli z njo/njim? (pač že prvi dan ko sta bla par al mau kasnej ali že prej preden sta bla par) 3. ko gresta ven,o čem se kaj pogovarjata? 4. kam gresta največkrat ven?(po mestu,v park,picerijo...kam?) 5. koliko časa sta že skupaj? 6. kolko si star/stara? pa kolko je tvoj fant/punca? 7. sta se že kdaj skregala? pač o čemerkoli...pa je to kaj vplivalo na vajino zvezo? 8. sta že imela spolne odnose? če sta, koliko sta bila takrat stara, pa kolko časa sta bla skupej? ZAJ PA ŠE TAKA BOL 'SPLOŠNA' VPRAŠANJA: * bi oprostili prevaro? (npr. če bi šlo samo za poljub?) * komu bi verjeli, če bi vam nekdo rekel da vas partner vara? partnerju ali kar eni osebi ki bi vam to rekla? * kaj bi storili če bi vas partner siliu v spolne odnose? bi ga pustili al kaj bi naredili? *** PA PROSIM VAS ŠE, DA KO BOSTE ODGOVARJALI, PIŠITE PO TOČKAH ODGOVORE TAK DA BO BOL PREGLEDNO...HVALA!*** lp, thedevil 1. Ja tak vidla sma se skor usak dan... 2. Že predn sma bla par.. 3. Ma tko o vsem...ka sma počela čez dan pa tko.... pa itak o naju tudi 4. Ponavadi v park al pa tko po trgovinah pa na pjačko... 5. 8 mescov sma bla skup... 6. 17. on je bil pa 18 7. ma bli so majhni prepirčki....sam pol sma se pa ful skregala in šla narazn 8. sma mela ja.... skup sma pa bla tko kak mesec... ne prevare ne bi oprostila nikol! ma rabla bi dokaz....pa bi pol vidla... _________________ . nikoli ne obupaj nad tistim po čemur hrepeniš, in nikoli ne hrepenet po tistem kar ne moreš dobit ! • Bella
• Od: 23.4.2009
12.9.2010 12:40
thedevil pravi:no zanima me kaj počnete s punco/fantom ko sta skupaj?
1. pač kokrat na tedn/mesec ste šli ven z njo/njim? 2. kdaj ste se prvič polubli z njo/njim? (pač že prvi dan ko sta bla par al mau kasnej ali že prej preden sta bla par) 3. ko gresta ven,o čem se kaj pogovarjata? 4. kam gresta največkrat ven?(po mestu,v park,picerijo...kam?) 5. koliko časa sta že skupaj? 6. kolko si star/stara? pa kolko je tvoj fant/punca? 7. sta se že kdaj skregala? pač o čemerkoli...pa je to kaj vplivalo na vajino zvezo? 8. sta že imela spolne odnose? če sta, koliko sta bila takrat stara, pa kolko časa sta bla skupej? ZAJ PA ŠE TAKA BOL 'SPLOŠNA' VPRAŠANJA: * bi oprostili prevaro? (npr. če bi šlo samo za poljub?) * komu bi verjeli, če bi vam nekdo rekel da vas partner vara? partnerju ali kar eni osebi ki bi vam to rekla? * kaj bi storili če bi vas partner siliu v spolne odnose? bi ga pustili al kaj bi naredili? *** PA PROSIM VAS ŠE, DA KO BOSTE ODGOVARJALI, PIŠITE PO TOČKAH ODGOVORE TAK DA BO BOL PREGLEDNO...HVALA!*** lp, thedevil 1. vsak dan 2. že prvi dan 3. o fsem. nikol nama ne zmanka idej 4. bol na samo. kakšen park al pa kaj 5. 9 mescev 6. obadva 14 7. dost krat se zarad ljubusumja. pa zarad tega sma že večkrat šla narazen sam po treh dneh sma spet bla skup. 8. še ne * tega nikol neb oprostila * htela bi dokaze * rekla bi ne pa če bi še on kr naprej silu bi ga poslala v ...... ! • mjaw
• Od: 17.1.2010
12.9.2010 15:16
1. Ker sva bila sošolca,sva se dobivala še po pouku .. včasih vsak dan,včasih pa samo 2x ker sem imela treninge ali pa je imel on .. itd.
2. Ko sva hodila,po 1tedna pa sva se prvič zažvalila,prej pa sva si sam lupčke dajala,sj veste une otroške xD 3. O vsem,o prijatelji,o puncah/fantih,o starši,o šoli, .. Uglavnem o usem. 4. V mestu,parku itd..Sam najraj sva šla v parku ali k meni doma ali pa jaz k njemu doma .. Sam takrat ko starci niso bli doma 5. Hodila sva 1leto.. Drgač bi 2leti,a noben od naju ni priznal da sva zaljubljena. 6. Ko sva se začela hodit sm mela 13,on 14 .. Čez nekaj tednou mela bday..pa jz 14 on 15.. 7. Ne,nikoli 8. Ja..on 15 jaz 14. * NIKOLI * nevem .. Zahtevala bi da jz,on in ena oseba in bom opazovala kak obnašata in videla kdo laže. * Poslala bi ga u kurac |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.