Gimnazija Vič - Ljubljana

bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
Gimnazija Vič - Ljubljana 18.1.2009 14:09
Vsi, ki obiskujete to šolo, prosim povejte kaj o tem:

- zakaj ste se vpisali na to šolo,
- kakšna znanja in možnosti vam ponuja,
- kako zahtevna se vam zdi,
- kateri predmeti se vam zdijo ok in kateri najbolj kritični,
- kako se razumete s sošolci,
- kakšne načrte imate za naprej,
- ste zadovoljni tu ali vam je žal, da se niste vpisali kam drugam,
- pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj vas moti, kaj vam je ok, itd.
to.sem.jaz • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 97
Re: Gimnazija Vič - Ljubljana 15.1.2011 20:37
očitno ni sploh nobenga na viču, k je na tem forumu ? ;(
Plzz 13.5.2013 15:20
Prosim, a lahko kdo napiše ker me ful firbec matra...
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: Gimnazija Vič - Ljubljana 13.5.2013 15:42
bojana pravi:
Vsi, ki obiskujete to šolo, prosim povejte kaj o tem:

- zakaj ste se vpisali na to šolo,
- kakšna znanja in možnosti vam ponuja,
- kako zahtevna se vam zdi,
- kateri predmeti se vam zdijo ok in kateri najbolj kritični,
- kako se razumete s sošolci,
- kakšne načrte imate za naprej,
- ste zadovoljni tu ali vam je žal, da se niste vpisali kam drugam,
- pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj vas moti, kaj vam je ok, itd.

WOOOOOOOOOOOOOOOW nism vdila!
na to šolo sm se upisala zato k me je tko res ful prtegnla takoj. šla sm u osmem razredu na informatiuca in pol u devetem spet sam zato da spet začutm to energijo. ful je različnih ljudi, res alternatiuci. k boš pršu u razred boš najdu tko res use vrste folka in nevem, na splošno tut tko prijatelstva med letniki so močna pa ful je parčkou Very Happy
možnosti je ful velik na ush področjih. js sicer vem bl za naravoslovne, ampak maš tut ful družboslovnih stvari, lahko organiziraš vičstock (koncert usak let k je noro dobr), lahko pišeš u vičwatchu (časopis samo od viča), ful maš enih krožkou res k na njih ne bi niti pomislu, sam pač uprašanje če se dost folka prjau. tko da sploh za tiste ne splošne stvari je ful možnosti, pa za dodatno znanje pač. zdi se mi pa tut da so dejansko profesorji tko skor usi res dobri, da jim je res mar za dijake, velik se da zment, res velik. pa tko tut če pogledaš ubistvu pouprečje na maturi pa to, ej pr dost predmetih pouprečje višje od pouprečja slovenije. s tem da sploh nevem.. ne zavedaš se da se tok naučiš.. aja pa maš une razne igralske stvari. predusm angleške ker je ta naša za anglo zlo.. aktivna. Very Happy
ni zahtevna. zarad profesorjeu. večina ti bo res dala priprave pa pač vedno je tko da je ena ura pred testom ponavlanje k uprašaš kar hočš. odvisn je tut kašne profesorje dobiš. js mam dejansko tak nesrečni izbor samih unih najhujših ampak dejansko pač nevem. recimo da maš več za delat ampak se res skor ne pozna. use kar morš narest je tko čist sprejemlivo. pa itak se mi zdi da k nekak pridš u sredno šolo res al začneš cent znanje al ti pa useen rata. in js res cenm te profesorje k jih mam k se jim kr vid če razred slabo piše, kar se tko res res redko zgodi, so kr mau žalostni haha. drgač ja. js sm dve leti na šoli pa se mi še ni zgodil da bi razred ponaulu test kao zarad šutou. maš valda profesorje k te naučijo discipline res pa tiste k loh celo uro ne delaš nč. sam večina se mi zdi da jih je takih k so u šoli res zato da bojo otroke neki naučil, ne pa zato da bojo služl. res so fajn. ampak uglaunm ja. profesorji so koristno težki učasih, ampak so ti pa testi tok lahki pol. če se nč ne učiš pr velik predmetih loh dobiš 3, ker če sam recimo da mau poslušaš pač znaš.
med predmeti ful ni razlik. edin mogoče zarad profesorjeu. zgodla je men najhuj. sam je to tut najhuj profesorca. in je tut tko ne maram in je ubistvu noben ne. nevem kako bi blo če bi marala zgodlo... loh napišete specifičn predmet pa kej povem
to sm že rekla pač sošolci so usi ful različni in z usmi se js osebno dobr razumm pa tut ful frendou iz paralelk al pa tut iz drugih letnikou ker je use povezan..
mam naravoslovne načrte. to je najožji kar loh povem Very Happy mata al pa kema Very Happy al pa jeziki sam ni lih neke prihodnosti pa ne zdi se mi smiseln študij jezika.
če mi plačaš ne grem drgm

posebnosti: loh skos ješ Very Happy zastonj maš sadje ceu dan in loh uzamš, zastonj si loh čaj nardiš kadarkol (maš vročo vodo, čajne vrečke pa cukr Very Happy in pol ma folk šalčke s sabo Very Happy), men je ful dobr k hodmo u copatih k men je mau ew ceu dan bit u čeulih in ful je pol res smešn k je folk u copatih pa s šalčkami in pol pride en k ni iz viča in ful čudn gleda, ful mamo zdej novih prostorou, awesome knižnca pa telovadnca, pa fitnes, ful je povezava učenc-učitelj. pač k so kšni vičstocki pa to se vid k se kr skp družmo pa to.. pa ful je tematskih dnevou, pač nasplošno ful aktivna dijaška skupnost. sej eni so ti bedni eni pa ful fajn no.. pa nevem ful se mi zdi da so na splošno dobri ljudje.
slabih stvari se pa zdele ne spomnm. napišm če se kej spomnm
Re: Gimnazija Vič - Ljubljana 13.5.2013 15:42
aja. učasih dajo kivije u ostalo sadje in pol karkol uzamš ma une kivi kocine gor haha. to je slabo Very Happy
Larissa18 • Od: 17.2.2013 • Prispevkov: 15
Hvala 15.5.2013 15:07
Ej res ful hvala zlata si Smile
Res zgleda ful fajn šola:P
Re: Gimnazija Vič - Ljubljana 15.5.2013 18:58
a prideš? Very Happy
Larissa897 • Od: 16.5.2013 • Prispevkov: 4
:) 16.5.2013 16:08
Js bi ful pršla sam em je še 2 leti za počakat:P
Re: Gimnazija Vič - Ljubljana 16.5.2013 17:33
aja uh Very Happy
CocoChipmunk • Od: 2.2.2012 • Prispevkov: 39
Re: Gimnazija Vič - Ljubljana 17.5.2013 23:11
No js sm tut Vičanka+fazanka! Men je na šoli res kul, tko kt je rekla evica5, s hrano res ne šparajo in res je učitlca za zgodovino najhujša (najbrž sva mislne isto haha). vzdušje na šoli je ful uredu, js sm se s svojim razredom takoj ujela, mamo ful zakon tematske dneve pa res mamo velik velik ekskurzij, ka niti niso tok drage. morm rečt, da je zdele maja res velik za delat, ampak to je pač gimnazija-pousod je podobn.
to šolsko leto smo dubl novo telovadnco, knjižnco pa predavalnico in res so kul prostori. glede profesorjev je pa tut mal odvisno kere dobiš..js pr seb ne morm nobenga izpostavt kt zlo slabga, ampak zgodlarca je pa res..huuuh! vem, da se velik prtožvanja zganja nad eno za kemijo pa slovenščino. js nimam nobene od njiju, tko da nevem velik o tem.
Js sm uglaunem ena zadovoljna Vičanka in res toplo toplo priporočam! Upam, da se vidmo čet 2 leti! Very Happy
Re: Gimnazija Vič - Ljubljana 18.5.2013 11:51
js mam vrjetn to za kemo Very Happy sej pravm js mam sam tak nabor teh Very Happy sam dejansko men ta ni slaba ker ona cen trud. ona je grozna do tebe sam če nč ne delaš. če maš pa konstantno 2, pa recimo maš naloge pa tko, te pa bl cen k enga k ma skos 5.
sam tista za zgodlo je pa res podn. sam k boš ti pršla bo ona mislm da lih u penziji tko da nč bat Very Happy ostale so pa uredu Very Happy pa tut ta je tko višji po letnikih k greš, bol je kul. pa mal že poznaš sistem pa je laži. 4 niti ni tak problem pr njen, 5 je pa grozn težko dobit. kaj šele da bi meu zaklučen tok. ampak ja. jz bi sam za to rekla. una za slovo pa ubistvu sploh nevem kera bi bla mišlena

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.