A kdo verjame v paranormalno?• p652143
• Od: 7.9.2010
• Kraj: Slovenija
A kdo verjame v paranormalno?
7.9.2010 20:29
Dobro jes nekak zelo rada verjamem v zadeve, ki so bol nenaravne.
Me pa zanima če vi tud vrjamete v te zadeve npr. duhove pa do Nlp ugrabitev pa te zadeve. VaS je mogoč strah spontanega samovžiga? xD Lahko da je pošast iz loknessa eni stari dinozavr ki so ful dobro skriva v jezeru x D So resno use ladje ki se začnejo na Titan nesrečne ? Hoče kdo videt Krakna ? : D Vas je mogoč kje kdaj strašlo al pa vete kako kol zgodbo o teh zadevah pište : D • Jok3r
• Od: 22.7.2009
Re: A kdo verjame v paranormalno?
7.9.2010 21:53
jz hočm vidt KRAKNNNNAAAAAAAAAAA!!!!!!!
In ten days, when the sun is eclipsed i will unleash the KKKKRRRAAAAKKKKKKKEEEEEEEEENNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JE NAJVEČJA LEGENDAAAAAA • Pačupa
• Od: 7.5.2010
7.9.2010 21:53
eh človek.... saj ne da mi sošolci včasih rečejo da sem nenaraven (pač obladam trike z kartami pa kao mind reading (bolj govorica telesa pa to obladam...)) pa Ful me zanima fizika - astrofizika -- s tem ti hočem povedat da hmm take stvari so če v njih vrjameš. rečmo seanse al kaj že so. štos da se tisto premika je da en izmed ludi ne da bi se zavedo vleče pač tisto stvar in take stvari...
No hočem ti povedad ta rečmo za NLP pa to še rečem da je res saj zihr nismo sami v vesolju za druge pojave. hmm mislim da človek pač si v glavi naredi neke stvari za paranormalne ker si pač nekaterih stvari nemre razložit pač v tem smislu... No nekateri trdijo da te stvari obstajajo, nekateri ne... Isto je pri Bogu verjameš ali ne - upam da razumeš xD BTW jaz glih ne verjamem v te stvari _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Pačupa
7.9.2010 21:54
Jok3r pravi:jz hočm vidt KRAKNNNNAAAAAAAAAAA!!!!!!!
In ten days, when the sun is eclipsed i will unleash the KKKKRRRAAAAKKKKKKKEEEEEEEEENNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JE NAJVEČJA LEGENDAAAAAA Pirates of the caribbean right? _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Jok3r
• Od: 22.7.2009
8.9.2010 15:41
Pačupa pravi:
Jok3r pravi:
jz hočm vidt KRAKNNNNAAAAAAAAAAA!!!!!!!
In ten days, when the sun is eclipsed i will unleash the KKKKRRRAAAAKKKKKKKEEEEEEEEENNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JE NAJVEČJA LEGENDAAAAAA Pirates of the caribbean right? ja in tm pr dvojki, drug napad te pošastice k sam ladjo **** prou kurjo polt dobim ^^ drugač je pa kraken velik bolj veličastno prikazan v clash of the titans.. (: • p652143
• Od: 7.9.2010
• Kraj: Slovenija
8.9.2010 17:37
Lei Pačupa ne znam citirat xD
Pa s ne da js vrjamem v te zadeve sam zanimive so mi rada berem o tem in gledam bedarije kak drugi sred noči hodijo po gozdu in se neki derejo xD Te seanse so pa žet ak nasploh čudne xD Dejansko lahk rečem da mi je ušeč da obstajajo reči ki jih človeštvo ne zna razložit(vsaj zaennkrat še ne ) in niso glih u skladu z temi fizičnimi in kemijskimi in nwm kakimi vse še stvarmi : D pomoje je še na planetu in okol njega še pouno stvari ki so totalno bizarne in si jih človek ne more predstavlat:D Drgač pa mi je enostavno všeč kok razgledan si in da ti je vseč fizika in da znaš brat govorico telesa itd itd stavim da veš še full več stvari : D Lahk rečem da si mi vzornik : P • Pačupa
8.9.2010 18:28
Ma saj včasih je tud meni fnta brat takšne zgodbice pa to dostikrat ko majo kake take na discoveriji al nationali sem glejo =D =)
Dejansko lahk rečem da mi je ušeč da obstajajo reči ki jih človeštvo ne zna razložit (ta naj bi blo kao citirano ok!) dobesedno lahko ponovim tvoj stavek xD Ok mogoče sem kaj malo razgledan al kaj takega... Drugač pa sem čist navaden fantič xD _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • pk4life
• Od: 20.7.2010
8.9.2010 19:17
mhmm jz wrjamm..
že sam zto k če pomislš d nebi obstajal duhowi/nezemlani/kej druzga znimiwga je dougčs.. pa dej ne wlečt črk (tkoleeeeee) pls k pol se newid ceuga texta.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.