Kaj nardit da me bo opazil... ???

saaaraaa • Od: 5.9.2010 • Prispevkov: 41
Kaj nardit da me bo opazil... ??? 6.9.2010 17:28
neki dni nazaj sm vidla enga ful dorga tipa in sm zvedla d hodi u srednjo šolo zdravn
moje in zdej me zanima kej nrdit da me bo opazu..
.. kr bi ga res full rada spoznala pa nvem kako kr on niti nve da jst obstajam!!

in nemorem kr prit do njega in se predstavit sej bo mislu d sm zmešana..
.. kej bi vi nrdili??

pliss če že bereš to kej napiši.. mi bo res pršlo prou??!!!

tnxxx
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: Kaj nardit da me bo opazil... ??? 6.9.2010 19:12
lihk do njega moraš (:
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: Kaj nardit da me bo opazil... ??? 6.9.2010 20:15
pridš do njega pa rečš hej .. zakaj bi mislu da si zmešana o.O ?
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Kaj nardit da me bo opazil... ??? 6.9.2010 20:15
lej saj nemreš nič druga naredit da bi te opazo kot da do njega greš ?? :O =p
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: Kaj nardit da me bo opazil... ??? 6.9.2010 20:51
Pačupaaaaaaaaaaaaaaaa ke si ti!!!
te že dolg nism slišal Very Happy
prov pogrešu sm te (:
saaaraaa • Od: 5.9.2010 • Prispevkov: 41
Re: Kaj nardit da me bo opazil... ??? 7.9.2010 15:40
tnx usem..
ja in kko nej pridem do njega in kej nej mu rečem hey.. in pol??
Re: Kaj nardit da me bo opazil... ??? 7.9.2010 17:37
Jok3r pravi:
Pačupaaaaaaaaaaaaaaaa ke si ti!!!
te že dolg nism slišal Very Happy
prov pogrešu sm te (:

=O =D

Sara:
Em nevem no mal se pozanimi o tem fantu kaj dela pa to pa se lahko z njim kake take stvari meniš samo prvo se morta khm spoznat: Ok najbolj beden primer xD Zdravo men je ime Sara a veš kje so WC-ji xD Ok priznam ni glih nekaj najboljše pač sama moreš ugotovit kak se tipu približat (btw saj ne da je že dosti takih tem =) )
Re: Kaj nardit da me bo opazil... ??? 8.9.2010 15:41
Js hodim zdej v 1.a in mam enga ful dobrega paralelca in je dobr tudi moji sošolki ..
In učeri smo bli tko usi na kupu i n on je biu pač zraven in je ona izjaula da kako se razkazuje(biu je brz majce) Ma sej se je ****.. Ma jo je pol kasneje dodau na msnju in sta si pisala in to in zdej jo vs čas neki gleda u šoli xD

Lahko probaš kaj takega.. Ko je u bližini kaj takega izjavi (ni nujno, da njemu to rečeš.. Lahko kolegici) alpa bodi pač glasna in ko te pogleda se mu nasmehni in take Very Happy
Upam da sm pomagala Very Happy
jaagodkaa • Od: 5.6.2010 • Prispevkov: 16
Re: Kaj nardit da me bo opazil... ??? 9.9.2010 13:37
Mona xD pravi:
Js hodim zdej v 1.a in mam enga ful dobrega paralelca in je dobr tudi moji sošolki ..
In učeri smo bli tko usi na kupu i n on je biu pač zraven in je ona izjaula da kako se razkazuje(biu je brz majce) Ma sej se je ****.. Ma jo je pol kasneje dodau na msnju in sta si pisala in to in zdej jo vs čas neki gleda u šoli xD

Lahko probaš kaj takega.. Ko je u bližini kaj takega izjavi (ni nujno, da njemu to rečeš.. Lahko kolegici) alpa bodi pač glasna in ko te pogleda se mu nasmehni in take Very Happy
Upam da sm pomagala Very Happy

haha to sm js na morju probavala.. k mi je bil en tip ful dobr in sma se začele z eno prjatlco fuul naglas smejat in pol k je pogledu sm se tko lepo nasmehnala haha in tud k je biu on glasn sm pč pogledla proti njemu in se mi je pol tko lepo nasmehnu al pa me ful lepo pogledu.. in pol sva se enkrat začela pč menit in no ja brez podrobnosti in sva zdej skupi =)
uglaunem probi tko da si kdaj glasna kukr ti je že Mona povedala =)
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Kaj nardit da me bo opazil... ??? 9.9.2010 15:53
prit u šolo z motorko pa podri tam eno drevo...če ga pa ni pa kr tk žagej...ziher te bo opazu... Very Happy
Re: Kaj nardit da me bo opazil... ??? 9.9.2010 16:25
underberg - ti si nor Very Happy hahahahaha. sj to sm vedla že prej sam.. maš hude ideje xD mjbi bi pa to tut js probala. najbolš d grem kr na bus u kopalkah. xD

aja.. drgač pa.. hmmm.. če ga boš kje na busni vidla, pejt tja pa upraši kdaj pride kr en bus.. pol pa upraši: na kero šolo pa hodš? pa tko.. Very Happy
js sm enkrat zgubla pr enmu kartanju in sm mogla it kr do enga tipa na cesti in začet pogovor. in sm pač šla.. faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.k nikol nebom tega pozabla Very Happy stopila sm pred njega in k je pogledu sm kr zamrznla (pa ne zto ker bi se zalubla. pač nwm..) in pol sm neki začela: am.. khm.. eee.. usak dan te vidm.. pa.. rada bi te spoznala...
xD in od tega tipa sm po kšnem letu dubla fb in mi je govoru da sm mu že takoj ratala ušeč in blabla -.-'' nč ni blo iz tega ker mi ni biu ušeč ampak hočm povedat da je use mogoče (: drgač majo pa tipi radi da jih punce ogovorimo zto kr u akcijo (; srečno<3
Diablo • Od: 14.10.2009 • Prispevkov: 62
Re: Kaj nardit da me bo opazil... ??? 12.9.2010 11:35
dej mu za **** če pa nisi huda pa vrečko čez glavo Wink to bi ga zihr prtegnil k teb Wink <3
eetaqNIIKA • Od: 18.7.2010 • Prispevkov: 90
Re: Kaj nardit da me bo opazil... ??? 12.9.2010 21:37
emm.. lahko ga prašaš če ma mogoče uro čeprou je to že malo obrableno.. al če ve kje je karkoli..
neki pač samo d te opazi in probi flirtat z nim in pol ga praši na kero šolo hodi(kao d neveš) in po imenu..

nvem.. tut js mam probleme s tem ma pol gre lažje (:
vatrena19 • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 68
Re: KAJ NRDIT... ??? 12.9.2010 22:32
saaaraaa pravi:
neki dni nazaj sm vidla enga ful dorga tipa in sm zvedla d hodi u srednjo šolo zdravn
moje in zdej me zanima kej nrdit da me bo opazu..
.. kr bi ga res full rada spoznala pa nvem kako kr on niti nve da jst obstajam!!

in nemorem kr prit do njega in se predstavit sej bo mislu d sm zmešana..
.. kej bi vi nrdili??

pliss če že bereš to kej napiši.. mi bo res pršlo prou??!!!

tnxxx

od tistga k si zvedla da hod v sosednjo solo k ga zgleda pozna, zvedi se fb profil pa ga probi kontaktirat tm..
ce si pa bl pogumna pa v zivo, pejt do njega ga pozdrav ene parkrat, pol pa zmer vec sj vs kako gre;)
upam da sm ti kj pomagala
Re: Kaj nardit da me bo opazil... ??? 13.9.2010 15:45
prvo probi it v ''telesni stik'' preden dobiš oz. dodaš na fb ker bi to rečmo tak zvenelo: ej a veš kje je wc aja pa še FB mi plz daj xD (ok mam extremne primere) no tak da
1. telesni stik
2. spostavi nekak prijateljski odnos (FB dobi pa to)
3. se druži z njim

Samo btw če mu nisi glih všeč se ne preveč v njega vpikovat xD daj času čas al neki takega xD
Re: Kaj nardit da me bo opazil... ??? 13.9.2010 17:39
hehe probi kej hecnga izjawt (beri podpis) take fore so sicr mišlene z tipe d ih uporablajo ampk sej sen ne.. pa pejt sam tja p reč žiwjo.. tko ena enkrt men.. pol niswa doug rabla sam tut ni trajal.. hehe nwm pč razwije se pogovor.. u mojem primeru n bzenu sam drgač tema je lahk karkol.. zčni kej u športu.. zle npr praši kdo je zmagu pr košrki p če mu je šeč to itd p pol mgoče praši če kej trenira .. nwm ej.. karkol boš rekla bo bolš k če nč ne rečš...
Re: Kaj nardit da me bo opazil... ??? 13.9.2010 22:07
pa idi do njega se mu predstavi, pa vprašaj za telefonsk pa tak ... Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.