Grrrrrrr :@@@

BloodyKitty • Od: 19.7.2010 • Prispevkov: 120
Grrrrrrr :@@@ 4.9.2010 10:31
Heey.
Jst bom resno ****.! :@
Pač d opišem situacijo. Mam eno ''frendico'' k je tok faking sama vase zagledana. Skos misl d jo usi fejkajo, misl d je naibl popularna (a se ji kao frendica u glavo režijo..).. zj mi p skos neki **** d sm wnb emo. mislm wtf.??? in jst ji pač rečm d nism nuben emo/wnb emo in se sm reži, in še kr naprej ****. :@ pol ji p rečm d nima poima o emotih, mi pa kr neki zamir.. :@ đabe.
pol pa sama zase prau, d je ona bl Scene kt pa emo, a mudelka skor nč ne spominja na Scene, niti na emot. -.-'' ubnaša se pa kt 5letni froc. 1x smo šli skup u lublano. mudelka je vs folk pokritizirala, kaki kmetje so, a **** ona žvi u takih routah bolš rečen na kmetih. -.- xD
Aja, pa fuuuul je neki proud, ker ma pač eno sestrično in prek nje fuul folka spuznava. in zadne caite sam o tem folku poslušamo, čeprou ns niti ne zanima, ker je tok faking samoušečna.
Za na konc: pač jst tko se hočm zj letos u šoli fuul potrud, d bom usai mal šans mela za oblikouno. In **** mi skos govuri d me itk noujo sprejel (a **** misl d bojo njo).. Prznam d mam res ocene same 2,3 pa kake 4, sam ****. usai mal spodbude mi dj, ne p d me takoi začneš neki faking ****, d nam naredla sprejemcu. A **** mislš d se tt potrudt ne smem, p upt d me useen sprejmejo.??? Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq zadavla bi jo. resno.!! Zj sploh nwem več, če bi šla sprejemce za oblikouno delat (tehnik oblikovanja), ker m je že tok provucira, d bi nairaiš jo nairaiš tok stepla.. -.-
Ahh, no sj nima veze, sam iz sebe sm mogla dt (ker če bi to njej u faco rekla, bi zihr nazaj zabila d velik folka puzna in se mi lah kei zgudi. grrr -.-)

ps. Lah kdo kei kumentira, če ma pudobne prubleme al pa kei.
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Grrrrrrr :@@@ 4.9.2010 10:59
Lol taki folk je pač čuden =P Drugač zakaj pa si sploh z njo mislim se družiš al akj pač ignoriri jo...
Drugač pa zakaj nebi šla delat saj ni problem lol pač mogoče ti zavida al kaj takega =)

L.P.
Re: Grrrrrrr :@@@ 4.9.2010 11:12
hehe xD
isto pr meeen.!
usakega k gre mimo kritiziraaa, sebe pa sploh ne pogleda.
in sm ji že tut enx neki rekla pa je bla kr tiho pol.!
z njo sploh nemorem weč revije gledat. kr skos govori kak je tota (npr.)
Miley cyrus. kake zobe ma, pa kak se ne zna oblaačit pa nič.!
samo kritizira.!
za sebe pa misli da je popunaa.!
ampak je daleeč od teeega!!!!!!
in to mi gre gozno na žiucee!!!!!!
-.-
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: Grrrrrrr :@@@ 4.9.2010 12:52
predobr te razumem ka je blo taka sitaucja tut pr men..
In tko je blo..da sm toto babo ki je mislila da je najlepša,najpopolna itdd..rekla da sploh ni popolna in d je grda pa d ma grše zobe ko miley cyrus..pol je rekla d sm lubosumna pa blbla..wtf O.o ahh.in pol sm jo pustla in ko mi je neki gvorla jo nism poslušala in jo ignorilala..enostavn z njo se nism več družila..In še vedn jo mučm..pč tko d jo zanalešč polijem z mleko pa itd med malico pa tko..
In wtf ti z njo še družiš če ti gre puno na kurac? O.o
Re: Grrrrrrr :@@@ 4.9.2010 12:59
Ubistvo se ne družve skor nč, use od lanskga leta k sm na Smrkli naidla en blog, kok lepo mnenje ma u men. (**** nwem zakaj je bla pol skos zravn mene o.O) no in zj pa pač se mal menmo, al p pred poukom se mal družve, sam skor nč, ker me zmeri sprovucira in bi ji nairaiš use lase iz glave populila. -.-
Re: Grrrrrrr :@@@ 4.9.2010 13:02
just me pravi:
hehe xD
isto pr meeen.!
usakega k gre mimo kritiziraaa, sebe pa sploh ne pogleda.
in sm ji že tut enx neki rekla pa je bla kr tiho pol.!
z njo sploh nemorem weč revije gledat. kr skos govori kak je tota (npr.)
Miley cyrus. kake zobe ma, pa kak se ne zna oblaačit pa nič.!
samo kritizira.!
za sebe pa misli da je popunaa.!
ampak je daleeč od teeega!!!!!!
in to mi gre gozno na žiucee!!!!!!
-.-

mjaa. take usebe mi grejo tok na kurac. sj tt jst o drugih kei grdga rečem, sam **** jst se usaj pol opravičm, p prznam d mam tt jst poun napak, ne p tko kt ona k je tok faking glupa u tisto njeno glavo. -.-
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: Grrrrrrr :@@@ 4.9.2010 16:24
men u lajfu nikol ni blo jasn kako lohk do prepira/ sovraštva pride..
to je zato ker nobena stran ne zna gobcev skupi držat, in vsaka stran misl kva da je..=(
sicer pa res zakaj se pol sploh še z njo družiš?
Re: Grrrrrrr :@@@ 4.9.2010 16:58
Jok3r pravi:
to je zato ker nobena stran ne zna gobcev skupi držat, in vsaka stran misl kva da je..=(

pa sj sm že rekla, d se z njo ne družm več že fuul caita. sam kr neki teži. -.-
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Grrrrrrr :@@@ 4.9.2010 17:53
BloodyKitty pravi:
Jok3r pravi:

pa sj sm že rekla, d se z njo ne družm več že fuul caita. sam kr neki teži. -.-

člouk, jst ti tkole predlagam. če ti gre baba na ku_rac, jo enostauno IGNORIREJ! nwem, brezveze na take ljudi trošt pozornost in cajt kr itak vidš da nimajo glih use deske u čebuli (glavi) in jih moraš enostauno ignorirat! če te bo kei ogovarjala zaka ji to delaš, se nared kokr d je ne poznaš. pa če ti je še tko ''super'' prjatlca, IGNORIREJ.[/i][/u]
hubabuba • Od: 4.7.2010 • Prispevkov: 102
Re: Grrrrrrr :@@@ 4.9.2010 19:50
in ti maš njo za prjatlco ? oz..kako jo lhko sploh tko kličeš..če bioi bla tvoja prjatlca bi te vzpodbujala,ti dajala nasvete itd.
take ljudi najbol sam da ignoreraš ker brezveze zapravlat živlenje za take ..
sama kakršna je tud nebo s takšnim obnašanjem dalč pršla. v srednji jo bodo zarad tega še **** ipd.
sama zaupej vase in je ne poslušat. če je tvoja želja da greš na oblikovno pejt in nobenmu ne pust tega preprečit !
kar se tiče tega da si kao emo, moraš sama vedt oz. veš kaj si in se tud s tem ne obremenjuj,najdeš si lhko bolše prjatlce.
sicr pa se moraš res potrudt in upam da se boš za oblikovno šolo.
upam da sm kej pomagala xd
pa uživej Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.