mislii :)

jaagodkaa • Od: 5.6.2010 • Prispevkov: 16
mislii :) 2.9.2010 15:22
heei

no men je tko k ponavad mal dc ratal in sm mal na netu brskala in pol sm šla brat misli predvsem o življenju kr si je naša prfoksa za slovo pč umisla da mormo na prvo stran zvezka napisat dvee misli o življenju

amm če se kdo spomne kake dobre misli o življenju al pa kei podobnega neii prosim povee al pa kak link od kake spletne strani kjer so dobre misli.. kr men tole negree hehe

res prosim poveite če veste kei Smile thanxx
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: mislii :) 2.9.2010 15:29
čist pridna ^^
Re: mislii :) 2.9.2010 15:59
Jok3r pravi:
čist pridna ^^

pač se mi nea da s prfokso kregat že v začetku leta zarad naloge
pa tuji uradnih nočem met ker bi pač rada šla v london
drugače pa nea sodi prehitro
gossip_girl • Od: 21.8.2010 • Prispevkov: 46
Re: mislii :) 2.9.2010 17:15
Ustvarjati pomeni dvakrat živeti.-Albert Camus

Življenje pomeni nepretrgano vrsto osebnih odkritij.-Gerhart Hauptmann

Življenje je tisto, kar se zgodi, medtem ko delaš druge načrte.-John Lennon

Tu sm zdele na hitr neki zbrskala...pa tele misli so mi še kr ušeč,pa še preproste so....
upam d sm ti kei pumagala Very Happy
Re: mislii :) 2.9.2010 17:49
locogirl pravi:
Ustvarjati pomeni dvakrat živeti.-Albert Camus

Življenje pomeni nepretrgano vrsto osebnih odkritij.-Gerhart Hauptmann

Življenje je tisto, kar se zgodi, medtem ko delaš druge načrte.-John Lennon

Tu sm zdele na hitr neki zbrskala...pa tele misli so mi še kr ušeč,pa še preproste so....
upam d sm ti kei pumagala Very Happy

fuuul hvala..
pomagala si mi fuul dosti.. Very Happy
thanxx

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.