SREDNJA ŠOLA IN SOŠOLCI

mrswilliams • Od: 26.1.2010 • Prispevkov: 50
SREDNJA ŠOLA IN SOŠOLCI 1.9.2010 21:27
heeej. mene pa zanima pač če grejo iz osnovne šole zmeri po par frendic skupi. js bi šla na tako šolo, kjer nobenga nepoznam in bi šla SAMA. kokr sm zasledila so na drugih šolah že tko d gresta dve frendice iz oš na drugo šolo. to je laži, k maš ob seb enga k ga poznaš. a so sploh taki kje k so šli sami čist sami v sredo oz gim. in kako so se znajdl tm glede družbe?
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: SREDNJA ŠOLA IN SOŠOLCI 1.9.2010 21:35
jst (: sicr poznam iz šole 3 osebe, ampak to ni nč. iz razreda nism poznala nobenga. sploh ni blo dons tok grozn kokr sm misnla.. itak jih je večina na istem. pač usedeš se na en stou, se usede nekdo zravn tebe in začneš pogovor (:
Wink use bo uredu.. sam ne bit sramežliva (:
miimaa • Od: 1.9.2010 • Prispevkov: 4
Re: SREDNJA ŠOLA IN SOŠOLCI 1.9.2010 22:04
jest sm taka... :/
zameje biu ta prvi dan polomija.. use punce v razredu so tko da jih je več iz istega kraja in se pač po tiste 2 al 3 družijo skupej.. in take so čiztuse... sem se usedlazram ene, in je onabla čizt tiho in jezttut... ne vem kak se bom uklopila u družbo :Ssploh vem če bom našla kako prijatelco vrazredu... najrajš bi se prepisala nekam kjer so moje bivše sošolke Confused Crying or Very sad
miimaa • Od: 1.9.2010 • Prispevkov: 4
Re: SREDNJA ŠOLA IN SOŠOLCI 1.9.2010 22:04
zameje biu ta prvi dan polomija.. use punce v razredu so tko da jih je več iz istega kraja in se pač po tiste 2 al 3 družijo skupej.. in take so čiztuse... sem se usedlazram ene, in je onabla čizt tiho in jezttut... ne vem kak se bom uklopila u družbo :Ssploh vem če bom našla kako prijatelco vrazredu... najrajš bi se prepisala nekam kjer so moje bivše sošolke Confused Crying or Very sad
nikkka • Od: 8.4.2010 • Prispevkov: 59
Re: SREDNJA ŠOLA IN SOŠOLCI 2.9.2010 17:39
miimaa pravi:

se podpišem pod tvojo "sporočilo" . Na kero šolo pa si vpisana?
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: SREDNJA ŠOLA IN SOŠOLCI 2.9.2010 18:49
Jst bom najbrž drug let tut na takm prstala, sicer pa za eno sošolko sej je ok ampak se sam na busu kje nazaj družmo drgač pa čist mal ampak mogoče bo šla na isto šolo kt jst kr drgač mene ne boste vidl na srednji xD
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: SREDNJA ŠOLA IN SOŠOLCI 3.9.2010 11:24
miimaa pravi:

MONA!!
lej z mano je blo isto pa sem sčasoma dobila 7 dobrih kolegic v razredu, z ostalimi pa se tudi štekam. nestoj mi kle neki cvilit da boš usa 4 leta sama ker ti jaz povem da ne boš. lahko bo šlo bolj počasi, ampak si boš dobila klapo. samo potrpežljiva moreš bit.
ker so prvemu dnevu itak ne moreš dobit 'bestic 4 eva', niti po drugem dnevu, niti po enem tednu. pač rabiš čas da se uklopiš, da ugotoviš s kom se najbolj razumeš, rabiš čas da nekaj skupaj doživiš da maš potem neke skupne izkušnje itd.
jaz na tvojem mestu bi računala na to, da šele po koncu prvega letnika ugotoviš kdo ti zares ugaja. sej veš, ljudje mamo več obrazov (:
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: SREDNJA ŠOLA IN SOŠOLCI 3.9.2010 17:44
mi mamo enga tazga u klasu.. sicr je bl tih sam se pogovarja lpo če ga ngoworiš.. mgoče ga je mal starh clo hehe.. sam ne bit sramežliwa p pogovarji se p še punca si.. XD če že komu bo teb dost laži..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.