srednja šola...prvi šolski dan... problem!! :(

miimaa • Od: 1.9.2010 • Prispevkov: 4
srednja šola...prvi šolski dan... problem!! :( 1.9.2010 15:52
hejhej... dnz sm meua pru dan na sredni šoli... in tko use frajle u našem razredu so iz takih krajeu da so ble sošolke in se družjo pač... jazt sm p edina k sm sama pršla u letnik, brez kake biv. sošolke al pa sošolca :S no ja... mam pproblem kok se uklopet u družbo, da bi se bolje spoznala s ktero.. in bi mogoč postale frende...
ampk jzt ne vem kak... mam tut problem s sramežljivostjo...smbol tk mirna... in splh neuem kaj bi rekla, k mam same blecaue.... splh neuem kj rečt :O a se da tle kj narest? res bi se raada zaštekala s kako sošolko, k je bedno ke morš bit kr sam tam nek med tukimi ludmi... help me please?! Confused Embarassed
Luciiika • Od: 5.4.2010 • Prispevkov: 113
Re: srednja šola...prvi šolski dan... problem!! :( 1.9.2010 16:08
prvu kt prvu..kumej prvi dan je mem a veš..druzga ti ne morm rečt..drugu kt drugu pa probi bit manj sramežliva pa bo bolšVery Happy..
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: srednja šola...prvi šolski dan... problem!! :( 1.9.2010 16:57
dej dej dej sej bo šlo, js sem z obale pa grem študirat v maribor in čisto vsi ki jih poznam bojo v ljubljani. pa še čisto nič se ne znajdem po mariboru xD
in mam tudi probleme s spoznavanjem ljudi. pa kaj.
to ti je idealna prilika za spremembe. namesto da 'jočeš' kako si sama pejdi med ljudi, za začetek si izberi kakšno grupico ki zgleda še najmanj 'bitchy' in začni pogovor npr. z urnikom, pa kakšni se jim zdijo profesorji itd.
zgubit nimaš kej, in če glumiš da si samozavestna ti bojo nasedli, ker je itak veliko tistih, ki se navzven zdijo oh in sploh neustrašni pravzaprav bolj boječih kot se kažejo.
kr korajžno! Laughing
miimaa • Od: 1.9.2010 • Prispevkov: 4
Re: srednja šola...prvi šolski dan... problem!! :( 1.9.2010 22:08
ja... ampak ponavad je že prvi dan da se meniš tko pa spoznavaš sošolcein sošolke, ampak jazt se dejansko nisem menla z nobnim.. sploh nimam pojma o čem se naj menim... ful mi je bedno it kr tko k enima 2em ali 3emi ki se pogovarjajo, in kar začet tam neki bluzit :S jooooooooj! nikol se ne bom vklopla v družbo v razredu Crying or Very sad
Luciiika • Od: 5.4.2010 • Prispevkov: 113
Re: srednja šola...prvi šolski dan... problem!! :( 1.9.2010 22:22
ja ma dej no..sej bojo počas vidli d si taka bl zadržana pa bodo do tebe pršli..ne sekiri se..al pa mogoč pejt en dan pa reč puncam če greste na pijačo po pouku..pa se boste že tm na pijači kej pomenle..fajn se mej:)
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: srednja šola...prvi šolski dan... problem!! :( 2.9.2010 10:04
miimaa pravi:
ja... ampak ponavad je že prvi dan da se meniš tko pa spoznavaš sošolcein sošolke, ampak jazt se dejansko nisem menla z nobnim.. sploh nimam pojma o čem se naj menim... ful mi je bedno it kr tko k enima 2em ali 3emi ki se pogovarjajo, in kar začet tam neki bluzit :S jooooooooj! nikol se ne bom vklopla v družbo v razredu Crying or Very sad

jooooooj xD
lej js ko sem prišla na SŠ tudi nisem poznala nobenega in sem bla tako zgubljena da sem med malco samo sledila sošolkam ko ena kura brez glave xD
pa se tudi nisem nič kej pogovarjala z njimi.. potem sem se pa počasi uklopla (ne sprašuj kako se je zgodilo ker se ne spomnim, je že predolgo nazaj xD)
in potem ko enkrat začneš ni problema nadaljevat.. sem se z vsemi štekala (no razen s kakšnimi 'kokošmi' Laughing )
neniiika • Od: 27.3.2009 • Prispevkov: 5
Re: srednja šola...prvi šolski dan... problem!! :( 2.9.2010 16:05
ti zaupam še svojo zgodbo Smile
na osnovni sm mela kar veliko klapo...vendar so vsi šli na gimnazjo..jst pa na ekonomsko. ker sem poznala še nekaj punc, ki so se vpisale na ekonomsko si nism delala problemu z družbo. vendar se je 1.9 nekaj spremenilo, tista družba me je enostavno odpisala in sem ostala sama. ker mam probleme z iskanjem družbe...sem pač probala srečo...in se usedla k eni punci ki se mi je zdela osamljena Very Happy in tako prvi dan preživela z njo, naslednje dni pa spoznala še ostale sošolce in sošolke in si dobila klapo Very Happy

kar pogumno Wink za vsakega se najde družba Very Happy
GoBiCa • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 141
Re: srednja šola...prvi šolski dan... problem!! :( 2.9.2010 17:22
neki sošolki pomagaj, ko bo pomoč rabila in nato samo nadaljuj pogovor
izpadla boš zelo prijazna, pa tuti prijatelce si boš hitro našla
nikkka • Od: 8.4.2010 • Prispevkov: 59
Re: srednja šola...prvi šolski dan... problem!! :( 2.9.2010 17:46
vem kak je to miimaa , jaz sem ista in v istem položaju...
veliko sreče
ElementX • Od: 23.7.2010 • Prispevkov: 29
Re: srednja šola...prvi šolski dan... problem!! :( 2.9.2010 18:25
Jzt mam tud problem tak. :S
Sam, da sva z sošolko čist sama tm. Tk nevem eni sošolci kr hodjo do drugih pa jih hočjo spoznat kao naju pa noben noče. -.-
Pa jzt tud z sošolko sma fuul sramežljiva no.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.