''prvi'' šolski dan

greste radi v šolo
jaaaaa, eetaq
4%
 4%  [ 1 ]
ne:S:S:S
44%
 44%  [ 11 ]
mah jaa, sm zrd frendov/sm zrd nove šole
52%
 52%  [ 13 ]
Skupaj glasov : 25

gossip_girl • Od: 21.8.2010 • Prispevkov: 46
''prvi'' šolski dan 31.8.2010 19:29
Mene pa zanima, kaku se boste kej zrihtal za ju3???Ne glede na tto, al greste nazaj v šolske klopi, v novo šolo ali pa ostajate na stari srednji šoli...Boste mel novo frizurco, nove čevlje, nova oblačila...nov imiđ????ali pa boste bli preprost stari jaz?????(vse po starem)pr888 razpište se, kr jst sm še čist zmedena oz. čist na počitncah šeVery Happy Mr. Green
danira • Od: 16.8.2010 • Prispevkov: 25
Re: ''prvi'' šolski dan 31.8.2010 19:38
js se bom oblekla letos čeprou grem na sš čist navadnn..učasihh sm nabaulala celo kolekcijo cunj za nou šolsk lett,zdei mi je pa to čistt brezveze
Gasika • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 540
Re: ''prvi'' šolski dan 31.8.2010 19:50
am navadn sem ublekla Wink pač nove cune bom skupi kombinirala xP
AnCHiiKa • Od: 13.7.2010 • Prispevkov: 190
Re: ''prvi'' šolski dan 31.8.2010 19:55
ja js se bom tut čist navadn pač normalno Wink
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: ''prvi'' šolski dan 31.8.2010 19:58
mah js isto (: neki mam nouga ampak nism spremenila stila al pa kj tazga Very Happy uffffff.. mene je zdele ratal kr zlo strah. sploh nevem kaj nej rečm k bom pršla u razred.. aaaah.. bo že. usi so preživel. bomo pa tut mi Wink
pam2 • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 53
Re: ''prvi'' šolski dan 31.8.2010 21:41
jz grem v 1.letnik
Ja jaz se bom pač normalno.V tiste obleke v katerih se ok počutm in so mi lepe Smile
youbitch • Od: 5.5.2010 • Prispevkov: 158 • Kraj: ljubljana
Re: ''prvi'' šolski dan 31.8.2010 23:58
jz tut ta problem :/

pa sm tamali rekla nej mi da neki za oblečt pa bom to oblekla kar je ona rekla če bom čudna pa tut prou! Very Happy

drgač pa se na zuni nism spremenila mogoče kkšna nova mau drgačna oblekca.krajša čupa.nauznotr je pa 2stvar xP
Re: ''prvi'' šolski dan 1.9.2010 13:01
lol .. večina se jih je took paničiral kaj si naj oblečejo dns pa take (na msnju pa tko).. lol no .. jz sm bla lpo to kar sm .. zjutri sm se lpo stuširala,oblekla nove cunje,si zravnala lase,si lakirala nohte in si dala maskaro+eyeliner in šla v šolo .. Razz in baje da mi niso prepoznal od zadi ka sm si čupo spremenila pa so spraševal kdo je ta punca pa take Razz drgač pa itk sm mela tak stil kot jo mam zmeri Smile
Re: ''prvi'' šolski dan 1.9.2010 13:07
jao....polomija...:S....cel razred je že skori dogovorjen s kom bo plesu na valet:S OMFG!!sicer jst še nwm...me pa zanima s kom stee vi plesal na valet???s kakšnim manjšim od vas,nepriljubljenim,frajerjem,bajsijem,koščenm kt trska itd... pa vs je fant/punca vprašala al ste vi njega/njo??? Very Happy Rolling Eyes Wink POMAGEJTE u glavnm!!!!!vsaka pomoč je dobrodošla...Very Happy
Re: ''prvi'' šolski dan 1.9.2010 13:36
locogirl pravi:
jao....polomija...:S....cel razred je že skori dogovorjen s kom bo plesu na valet:S OMFG!!sicer jst še nwm...me pa zanima s kom stee vi plesal na valet???s kakšnim manjšim od vas,nepriljubljenim,frajerjem,bajsijem,koščenm kt trska itd... pa vs je fant/punca vprašala al ste vi njega/njo??? Very Happy Rolling Eyes Wink POMAGEJTE u glavnm!!!!!vsaka pomoč je dobrodošla...Very Happy

O ne sprašuj kakšn je biu moj soplesalc Shocked
Re: ''prvi'' šolski dan 1.9.2010 13:43
pam2 pravi:
locogirl pravi:

O ne sprašuj kakšn je biu moj soplesalc Shocked

Zanima me... Razz sej če ni znou plesat sva že 2 Very Happy dej povej no...k me zanima...tvoja simpatija???? Very Happy
Re: ''prvi'' šolski dan 1.9.2010 15:03
O ne,ne,ni bil moja simpatija,pa čist mejhen pa debel -.- prou brukala sva se :/
danira • Od: 16.8.2010 • Prispevkov: 25
Re: ''prvi'' šolski dan 1.9.2010 16:53
oo.a morte pa nujn plesatt?? nam ni blo treba,če nismo hotll*
Re: ''prvi'' šolski dan 1.9.2010 17:50
danira pravi:
oo.a morte pa nujn plesatt?? nam ni blo treba,če nismo hotll*

ne..ni treba Very Happy sm pomoje bomo mogl k mamo take učitle Very Happy Very Happy Very Happy

pam2-revčk...sm usen bulš k nč Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.