Želim si čivavo

deadgirl • Od: 10.7.2010 • Prispevkov: 129
Želim si čivavo 30.8.2010 13:08
HejHej.
No... Js si že doug časa želim met čivavo... Pa nevem kje bi začela iskat. Moji tastari ne smejo zvedit.. Kr bo blo to presenečenje če jo bom kupla oz. posvojila=)
Zdej me pa zanima, če kdo ve za kakšno zavetišče v bližini celja... Ali pa če veste za koga k bi jo rad oddal... Ja.. Js sm na tem področju(glede psov) še čist nova... Am.. pa če kdo ma doma čivavo nej napiše kko je treba delat z njo pa pač te stvari..
Hvala za pomoč
Hf*
rakun • Od: 16.12.2009 • Prispevkov: 144 • Kraj: Ptuj
Re: Želim si čivavo 30.8.2010 13:10
Je bolje, da starši vedo za to, ker taka presenečenja lahko šokirajo. Sploh, če nisi pripravljena imeti psa.
deadgirl • Od: 10.7.2010 • Prispevkov: 129
Re: Želim si čivavo 30.8.2010 13:23
Ne bo šokiralo jih;D
In sm prpravlena met psa. Prpravlena sm skrbet za njega use... Sam napru ga je treba najdit, pa ne vem kje=(
ImmortalLea • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 196
Re: Želim si čivavo 30.8.2010 13:55
no lej,men se zdii bol mal vrjetn,da boš v ZAVETIŠČU dobila čivavo...
no nwm..
drgač pa vem za ZonZani.(:
pam2 • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 53
Re: Želim si čivavo 30.8.2010 20:23
Ja pomoje čivave tud ne boš lih najdla v zavetišču..Poglej mal oglase če kdo oddaja legla,priporočam da rodovniška,čeprav so zelooo draga.Pa ne kupuj pri znanem celjskem preprodajalcu psov Evil or Very Mad
SpeeLaa • Od: 28.6.2010 • Prispevkov: 11
Re: Želim si čivavo 30.8.2010 20:28
amm...u celju ie en zaveTišče z imenom Ara... =) in tm maJo zagotou čivave.
pumpkin. • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 109
Re: Želim si čivavo 31.8.2010 14:38
em. sama mam čivavo...tricolorček, star 2 leti, rodovniški, vse poteka brez kakršnih koli problemov...dobila sem ga pa, ko je bil star 2 mesca Smile

ugl. takoj ti povem, da čivave v zavetišču NE boš dobila...ker so že tko zeloo dragi psi...pa najmanjša pasma na svetu itd itd.

če te karkoli zanima prašaj pa ti vse lepo razložim.

ps: js preden sem ga dobila sem prebrala ogroomno knjig o pasmah psov oz. chihuahui Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.