One love problem..• mrsCeh
• Od: 21.8.2010
One love problem..
28.8.2010 13:54
helou. Pred tem je reko da ne bo pozabil name in da upa da se bova čim prej videla. Najbolj me muči to, da če se noče več dobivat z mano mi naj vendar to pove! En simpl sms bi biu čist dovol. aL zakaj so fantje tak strahopetni? please help!* Hvala vnaprej. • soonck
• Od: 16.2.2010
Re: One love problem..
28.8.2010 14:10
js sm mela podobno izkušnjo.. tipa sm mela na Jesenicah, js žvim pa u lublani. skos mi je govori, kok mu pomenm, da me ma neeeeeskončno rd.. skos sva se pogovarjala, use sva si povedala itd..k sva se vidla, me je tok objeu, zalizu kokr d me ma res rd. neznam povedat tega.. po kšnih 5 mescih pa se je spremenu. ni mi več tok pisu, me klicu.. uprašala sm ga kaj je narobe, pa mi je skos govoru, da je use uredu in kaj je z mano narobe. sploh nism vedla a sm js preveč panična al je res kej narobe. no in kr naenkrat mi ni več pisu, ni me poklicu, NČ. res nism vedla kaj se z njim dugaja in me je zlooo skrbel. usak večer sm mu napisala naj mi pove kar koli se že dogaja. --> brez odgovora. skratka douuuuuuga zgodba, neda se mi cele pisat, prouzaprou se nočm niti spominjat.
upraši ga kaj se dogaja, če ti pa nebo poveu ga pa preprosto pust. ni te vredn. js sm to šele zdj spoznala, pa čeprou ga mam še vedno rada. in dons ga bom vidla na umeku. po 5 mescih. grozaaaa. kasnej bo itak spoznou ker idiot je biu.. SOVRAŽM TIPE K NEUPAJO PUNCI POVEDAT V OBRAZ!! :/ srečno • Jok3r
• Od: 22.7.2009
28.8.2010 14:36
tip se naveliča.
ne to da ne upa v obraz povedat.. =( • soonck
28.8.2010 15:24
ja pa naj pove, da se je naveličuuu!!! ne pa da MENE dela glupo -.-'' to pa najbl sovražm. bi mu naraj tiča odrezala -.-''
• mjaw
• Od: 17.1.2010
28.8.2010 15:57
ahhh sej enako pr men -.-"
sam da je men 2leti,2 LETI govoru kok me ma rd pa res use kazu znake zalublenosti..rs me je meu rd pa use al pač?..objemala sva se pa vsee..pol so se prišle počitnice..in na začetku julija mi je še pisu in seveda mi je pol čist o_d_f_u_k_u..že 1mesec in pol mi ne piše,ne kliče,mi ne klikne,čist nič kot da zanj ne bi obstajala -.-" nemorm vrjet..vračam mu js čustva pa me pol po 1mesecu o_d_j_e_b_e =/ kak je to možn č je biu 2leti vame?.al pa ni splh ni biu in je cela te leta lagau? -..- in js tut njemu ne težm in ne pišm..čeprav ga j_e_b_e_n_o tok pogrešam =/ ..nevem ..počakaj na njegov sms ali pa mu prašaj kaj je narobe p to.. • mrsCeh
• Od: 21.8.2010
28.8.2010 16:00
vidim da res nisem edina • soonck
28.8.2010 16:02
mjaw- pr men čiiiiiis isto. :/ kokr da zanga nebi več obstajala.. sam nekak je laži, če se delam da mi dol visi. pa čeprou fa.kin boli. kadar zavibrira fon, upam da je on.. najbl čudn pa je, da bi ga od.j.e.bala če bi mi pisu, pa si useen tok želim. use je zmešan. upam da bo hmal tega sranja konc in da mu bo žou (: al pa usaj upam da bi mu enkrat kšna punca nardila to kar je on men naredu. da bi vidu kok je to bedno.
• mjaw
• Od: 17.1.2010
28.8.2010 16:07
soonck pravi:mjaw- pr men čiiiiiis isto. :/ kokr da zanga nebi več obstajala.. sam nekak je laži, če se delam da mi dol visi. pa čeprou fa.kin boli. kadar zavibrira fon, upam da je on.. najbl čudn pa je, da bi ga od.j.e.bala če bi mi pisu, pa si useen tok želim. use je zmešan. upam da bo hmal tega sranja konc in da mu bo žou (: al pa usaj upam da bi mu enkrat kšna punca nardila to kar je on men naredu. da bi vidu kok je to bedno.
isto pr men .. ko mi fon zavibira vedn upam d je on..pa čeprau nebi javla če bi mi klicu al kaj...sovražm ga najbl kokr je možn..ampak problem je u tem da ga spoh ne ampak ga preveč rada mam =//..kaj misli da je,nit sanja se mu ne kak js trpim =// • Gabiee
• Od: 26.8.2010
29.8.2010 16:00
soonck pravi:mjaw- pr men čiiiiiis isto. :/ kokr da zanga nebi več obstajala.. sam nekak je laži, če se delam da mi dol visi. pa čeprou fa.kin boli. kadar zavibrira fon, upam da je on.. najbl čudn pa je, da bi ga od.j.e.bala če bi mi pisu, pa si useen tok želim. use je zmešan. upam da bo hmal tega sranja konc in da mu bo žou (: al pa usaj upam da bi mu enkrat kšna punca nardila to kar je on men naredu. da bi vidu kok je to bedno.
ja pr men je tole isto tak kr na ignor me je dau in mi ful ni blo usen vedno mi je blo usen sam za njega mi pa ni blo nikol.. vedno ko fon zavibrira al pa je na fbju kako novo obvestilo al zasebc vedno upam da je on čeprav se to nebo več zgodilo ampak upanje v men še ni umrlo. Zlagau se mi je že mnogo stvari pa vlkrat take bedne za ktire bi mi lahko povedu po resnici k ni blo tak da bi se res ono mogu zlagat... take bedne je meu ;S po eni strani ga sovražim po drugi ga mam pa fuuul rada še večji problem pa je kr ga bomše 3 leta gledala k sma na isti šoli in mi bo še bol hudo k mi je.. pogrešam ga zlo in vedno k se hočm opravičit al karkoli napišem mu po smsju se začne dret na mene pa vse ;S vem da ga morm pozabit ampak to ni lahko ;S |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.