Rjav izcedek namesto menstre

nejchula • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 210
Rjav izcedek namesto menstre 27.8.2010 2:40
joou Very Happy
prvo bi sam uprašala kaj je zdej to neki da so nove teme čiz na dnu..al pa sam meni spet neki šteka -.-

pol pa tko: jst mam menstro tko že kšno leto..mal več
in do zdej nikol nism mela nobenih težau..zdej 9. augusta bi pa mogla dobit menstro in je nism..čez en tedn je pa vn prteku en rjav izcedek xD ni menstra pa nism se posrala haha..no in sm si dala pač uložk in ni blo nč več...in učer je spet prteku da rjav izcedek in sm si dala uložk in spet ni nč...menstre pa še zdej nimam
če mogoče kdo ve kaj nej bi blo to o.O
Re: menstra.....help. 27.8.2010 12:39
nejchula pravi:
joou Very Happy
prvo bi sam uprašala kaj je zdej to neki da so nove teme čiz na dnu..al pa sam meni spet neki šteka -.-

pol pa tko: jst mam menstro tko že kšno leto..mal več
in do zdej nikol nism mela nobenih težau..zdej 9. augusta bi pa mogla dobit menstro in je nism..čez en tedn je pa vn prteku en rjav izcedek xD ni menstra pa nism se posrala haha..no in sm si dala pač uložk in ni blo nč več...in učer je spet prteku da rjav izcedek in sm si dala uložk in spet ni nč...menstre pa še zdej nimam
če mogoče kdo ve kaj nej bi blo to o.O

haaj Smile
to se meni tudi dogaja; tamali vložek si daj noter pa ga mej čez dan. in vem da je moteče fullj kr jas zgubim žiuce kr mam občutek ko da menza teče -.-`

vložek tamali pa potrpet Smile
Luciiika • Od: 5.4.2010 • Prispevkov: 113
Re: Rjav izcedek namesto menstre 27.8.2010 13:42
tu je čist normalnu..pač maš menzo k ti ne teče tolk..nosš pač vložek tamau pa je..
tadejaa • Od: 5.9.2009 • Prispevkov: 48
Re: Rjav izcedek namesto menstre 27.8.2010 14:12
ko mam jas to ni tista taprava menza. jas jo pol ponavadi čez tedn al pa 2 po tem dobim. Wink
Re: Rjav izcedek namesto menstre 28.8.2010 20:42
pr men tut ni menstra..kr mi je 9. to prteklo..pa pol čez 2 tedna spet..ampak sam en dan to..menstre pa nimam o.O
Re: Rjav izcedek namesto menstre 29.8.2010 12:35
jst mam iste "probleme". Do lani sm mela menzo redno. Pole je skori 6 mescow nism mela (pač neki problemi), pole je blo use spet normalno in zdej mam pa že dva mesca namesto menze rjaw izcedek, in n traja več ku 2 dni...:O kao wnb menza z 2x hujšim pms-jem =/
ma bwo ...n znam ti pomagat k še jst n štekam tega...
Re: Rjav izcedek namesto menstre 29.8.2010 17:00
no sam da nism edina
pa mi gre na žiuce k nikol nwem kdaj bo to..pa bedno je use skup
Re: Rjav izcedek namesto menstre 21.3.2012 22:22
Meni se še vedno ni uredila, ker sem stalno pod stresom zelo sem zivcen clovek Smile Mi je čisto vseeno Smile stara sem 19 pa si še hginekologu ne upam it Confused

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.