Zeloo mi je ušeč sam ne vem kko naj se ji prbližam• 7350
• Od: 19.4.2010
Zeloo mi je ušeč sam ne vem kko naj se ji prbližam
26.8.2010 17:04
Mam en velik problem... recimo da je neka punca s katero se precej družva. Zeloo mi je ušeč (like a lot) sam ne vem kko naj se ji "prbližam".. Naj jo primem za roko k hodva po mestu, naj jo poljubm k sediva, kako naj se ji prbližam da bi jo poljubu... pa še bedaka lahko nrdim iz sebe :// Povejte kaj naj nrdim prosiimmmm =)
• mjaw
• Od: 17.1.2010
Re: Zeloo mi je ušeč sam ne vem kko naj se ji prbližam
26.8.2010 17:41
heh.
Ja primi jo za roko .. lej jz sm bla ušeč enmu tipu (teganismvedla) pol pa mi je po pouku povabu će bi šla z njim tak u parku..a okej sm si rekla..pa greve in tko klepet p to in greve nzaj .. Pa me kr lpo prime za roko (takrt mi je zastoplo da sm mu ušeč).. pol pa sediva u postajo in čakava bus .. pa lpo obrnem pa mi naenkrat poljubi .. lpo je blo .. in tak..če punca s tabo se smeji in pogovarja pa take .. neboš izpadu debil če ji boš priju za roko..tak je puncam ušeč ..Najprej ji raj objemi pa take,saj veš šlatanje to.. če vidš da še vedno smeji in takee in če te porine stran od sebe in smeji..pol maš šanse pr njej an..;D sam morš pazt če te punca porine stran ko jo objameš ne mislt da ji nisi ušeč..ker sm to jz delala čeprav sm bla u njega zalubljena sm ga vedno porinila stran od sebe ko mi je hotu objet al poljubt..sam po dolgem času sm končno predla xD...tak da jo počasi priješ za roko..pol tko počas pa poljub pa tko naprej xD • 7350
26.8.2010 17:48
Hvala za odgovor! Mam še eno vprašanje... Kako to mislš da objamš (čez ramena al...??) pa kdaj to? K se vidva se objameva to pa je tud to... explain please =)
• mjaw
26.8.2010 18:00
7350 pravi:Hvala za odgovor! Mam še eno vprašanje... Kako to mislš da objamš (čez ramena al...??) pa kdaj to? K se vidva se objameva to pa je tud to... explain please =)
čez ramena ali od zadi .. Tak sej veš..prekriješ ji oči in ona pove tvojega imena pa se ti smejš pa jo objameš od zadi..Al pa pač ona gleda u fon pa jo ti kar objameš pa prašaš kaj dela pa take..lahko od zadi al pa tko objem kot delajo tipi saj veš..ena roka čez njena ramena iz strani..matr sm čudn napisala..nwm če si zastopo ah xD...lahk pa ji daš tak kompilet da je lepa pa tko..in lahjko pa jo kar objameš čez ramena pa rečeš da si jo pogrešal pa tko...pa to deli čim večkrat pa tkoj jo bo zastoplo da ti je ušeč an.. • 7350
26.8.2010 18:17
Sm zastopu... hvala ti =) Kaj pa pri poljubu? Naj jo objamm pa poljubm, naj jo poljubm k sediva... ?? Sploh ne vem kko se je poljubljat kr se še nikol nism... Kakšn je bil tvoj prvi poljub?
• Boris
• Od: 17.4.2010
26.8.2010 18:27
hm, za poljub ti lahko jst dam en primer 1. zapri oči 2. ignorirej okolico 3. prepust se meni najbrž bo pokopčala ka mislš nardit, če pa ne bo, pa sam poglej če je zaprla oči pa če je sproščena. če je, pol sam prim z rokama nežno za glavo, tko da bodo srednji deli prstov na ušesih pa prtisn poljub • mjaw
26.8.2010 19:02
7350 pravi:Sm zastopu... hvala ti =) Kaj pa pri poljubu? Naj jo objamm pa poljubm, naj jo poljubm k sediva... ?? Sploh ne vem kko se je poljubljat kr se še nikol nism... Kakšn je bil tvoj prvi poljub?
moj tak kot sm prej napisala .. Sedela sva se pa me je kar poljubu.. Tud jz prej se nism nikol pa me je kar poljubu..men je fuul skrbel kak bo,kaj pa če bom zasrala pa blabla..na konc pa se je itak vse zgodil kr samemu sebi • 7350
26.8.2010 19:53
Huala obema =)
• Pačupa
• Od: 7.5.2010
26.8.2010 22:00
pač probi dosti krat prit v fizični stik xD objemi pa to pa da se rečmo kaj ful smejiš pa je polek tebe se tak na njo nasloniš (upam da razumeš kaj mislimm =) ). pa rečmo primer (nekak danez zgodlo - pač na oratoriju smo bli pa smo se neki škropli pa je ona bla čist premočena jaz pa ne pa veš tisto priješ do nje pa rečmo rečeš HUG pa jo objameš kao da moker postaneš pa to. pa včasih je cool rečmo da te lovi da te z vodo polije lahko prvo malo bežiš pol pa pustiš da te polije pa take malo fore)
JUST TRY TO GET IN BODY CONTACT xD pa btw ne z poljubom prehitevat ker če se izkaže da te ma ona res samo za prijatlja kljub druženju pa to lahko to ogrozi prijateljstvo =P L.P. _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • 7350
26.8.2010 23:21
@pačupa
Dons sva se dobila pa pač mal okol hodla sam k se kr bojim pridt v fizični stik... mojo roko uspem prbližat njeni pol se pa kr userjem da me bo zavrnla.... bojim se pa tud tega k si omenu glede poljuba da bi vse skupi ornk zasrou... poznava se res že ene 10 let in mi njeno prjatelstvo pomen ogromn =) • Pačupa
• Od: 7.5.2010
27.8.2010 22:04
hmm glej prvo kot prvo ne met nevem kakih izpadov da ji poveš da ti je všeč prek telefona al kje drugje kar tak =P btw mal plz opiš kak se kej družita pa to ti bom tak lahko bolj pomago samo ne pričakuj nevem kaj xD_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • 7350
27.8.2010 22:52
Dobila sva se recmo po vpisu na gimnazijo pa sva šla mal okol se pogovarjala... Prejšnjič sva šla skupi daril za njenga brata v BTC kupt, pa vidva se tud med odmori (paralelka). Sej k se pogovarjava po FB - ju mi napiše kak <3 al pa =* sam nvm če je to sam tko kot prjatla al hoče rečt da mam pr njej kakšno šanso... dodatna zadeva pa je da se poznava že 10 let in res nočem da bi pokvarju prjatlstvo... napiš kar mislš kr sm res obupan =)
• deadgirl
• Od: 10.7.2010
27.8.2010 22:58
Lej... Morš ji puvedat d si u njo...Kakšna čustva gojiš do nje.. Nč ne morš zgubit.. Če sta res dobra frenda ti nebi nikol nrdila kej tacga d bi bla pol jezna k bi ji puvedu d si u njo. In tist da ti piše srčke pa =*..to zihr neki pomen:D mam izkušnje...Vpraši jo..Nima te bit kej strah..
U akcijo! Pa pol sporoči kak si se odloču pa ka boš naredu pa ka je blo:P Držim pesti... Hf* • 7350
28.8.2010 10:29
Thx =) Sporočim ko bom =D
• pk4life
• Od: 20.7.2010
28.8.2010 15:58
to je ta scena: be a fool for a sec or be a fool for life
sj lahk p probaš ji pč rečt ne .. bolš to k pa d nikol neboš wedu kaj bi lahk blo.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.