igra: kakšno si me predstavljaš ?1 | 2 | >>• mjaw
• Od: 17.1.2010
igra: kakšno si me predstavljaš ?
21.8.2010 22:09
Naprimer, da je pred mano ena napisala post, pa jaz te osebe še nisem videla(njeni izgled) in napišem, kakšno si jo predstavljam. Naprimer: blond dolgi lasje, rjave oči, visoka. pa stil oblačenja, karakter. pač, kaj vam pride na misel.
To temo pa sem odprla, ker po pisanju si skoz neko osebo nekak predstavljam. In pol če hočete, pač citirate kako vas je nekdo opisal, pa poveste al je prav ali ni, kakor hočete. no pa gremo. • ursiii95
• Od: 15.5.2010
Re: igra: kakšno si me predstavljaš ?
21.8.2010 22:15
hmmm...
srednje velka, dolgi, rjavi lasje, rjavo-zelene oči... stil oblačenja... pač usakdanje, ni nekega posebnega... po karakterju si predstavlam da je prijazna.. rada pomaga če si u težavi, je vredna zaupanja... mah.. kr neki na hitrco. =) • princessme
• Od: 27.1.2010
21.8.2010 22:22
hm..črni lasjee(fru fru), čokoladno rjave očke..stil oblačenja: odštekaan, zelo pisan..
karakter: amm..duhovita, človek ki se mu mudi? xD, inteligentna, družabna =D usaj malo zadela? • mjaw
21.8.2010 22:31
princessme pravi:hm..črni lasjee(fru fru), čokoladno rjave očke..stil oblačenja: odštekaan, zelo pisan..
karakter: amm..duhovita, človek ki se mu mudi? xD, inteligentna, družabna =D usaj malo zadela? napisati morš za koga si to opisala .. da vemo npr "za mjaw" pč tko • mjaw
21.8.2010 22:34
ursiii95 pravi:hmmm...
srednje velka, dolgi, rjavi lasje, rjavo-zelene oči... stil oblačenja... pač usakdanje, ni nekega posebnega... po karakterju si predstavlam da je prijazna.. rada pomaga če si u težavi, je vredna zaupanja... mah.. kr neki na hitrco. =) zadela use razn barve lase in stil .. Nazadnje urejal/a mjaw 21.8.2010 22:37; skupaj popravljeno 1 krat • ursiii95
21.8.2010 22:34
mjaw pravi:
princessme pravi:
hm..črni lasjee(fru fru), čokoladno rjave očke..stil oblačenja: odštekaan, zelo pisan..
karakter: amm..duhovita, človek ki se mu mudi? xD, inteligentna, družabna =D usaj malo zadela? napisati morš za koga si to opisala .. da vemo npr "za mjaw" pč tko aja... mišleno je bilo zate. • ursiii95
21.8.2010 22:35
princessme pravi:hm..črni lasjee(fru fru), čokoladno rjave očke..stil oblačenja: odštekaan, zelo pisan..
karakter: amm..duhovita, človek ki se mu mudi? xD, inteligentna, družabna =D usaj malo zadela? če je tole zame: lase si zgrešla (svetlo rjavi), oči si zadela, stil ne ravno... karakter pa bolj kot ne ja. =) • mjaw
21.8.2010 22:36
ursiii95 pravi:
mjaw pravi:
princessme pravi:
karakter: amm..duhovita, človek ki se mu mudi? xD, inteligentna, družabna =D usaj malo zadela? napisati morš za koga si to opisala .. da vemo npr "za mjaw" pč tko aja... mišleno je bilo zate. zadela use..razn barve lase + oči..mam blond + zeleno-rjavi oko. • mjaw
21.8.2010 22:44
okej lejte ...
Napiše ena post o meni,pol druga mora opisati o nje,oni ki je napisala post o meni,.. Lej..ursii (al whatewer je opisala o men) ta princees mora opisati o njej ne o meni Ok...Zdej bom jz opisala princessme ,.. Predstavlam si te kot dolgi rjavi lase s frufru,zeleno oči,stil-ni stila..emm..korenček+pulover..,zabavna,sramželjiva,družabna,trmasta...Vsaj mal zadela? • tadejaa
• Od: 5.9.2009
21.8.2010 23:54
mjaw: [btw. tiste rpej sem samo prečekirala nisem se spuščala ful v branje :]
rjavi, rauni lasi, do ram dougi. normalno velika; suha. stil oblačenja: standardno, ziher si RBD poslušala ko so bli skup.. vglaunem, ja. sem kaj zadela? =D • eetaqNIIKA
• Od: 18.7.2010
22.8.2010 9:25
tadejaa :
velika, srednje dolgi rjavi lasje, zelene oči, stil oblačenja navaden, zabavna, družabna, prijazna .. • Snowshine
• Od: 21.8.2010
22.8.2010 9:39
eetaqNIIKA:
veliko časa si na compu, si nasmejana pa ne upoštevaš glih pravil, si mejhna pa maš črne lasi pa čokoladno rjave oči. oblačiš se bolj emo ne vem no, ahha • tadejaa
22.8.2010 10:19
eetaqNIIKA pravi:tadejaa :
velika, srednje dolgi rjavi lasje, zelene oči, stil oblačenja navaden, zabavna, družabna, prijazna .. torej; velika: JA oke: niso zelene [žal] lasi: JA stil oblačenja: ni glih ono običajn družabna: JA prijazna: ponavadi, če le nisem **** • TwilightSaga
• Od: 4.8.2010
22.8.2010 13:30
si srednje velika, rjavkasti srednje dolgi lasi, rjave okice,čisto svoj stil, vedno vesela, razn če te kdo razjez, kar se zna zgodit • pk4life
• Od: 20.7.2010
22.8.2010 13:48
TwilightSaga: rjavi lasje oči tut.. velika neke do 170 ne weč.. očala..
osebnost pa: rada ma twilight hahaha.. hmm pomaga prjatlom.. jo res ne zanima kej dost druzga k neni prjatli.. ni dost n kompu.. hah nwm kaj bi še.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Eay
• Od: 25.4.2010
22.8.2010 14:52
a ne bi blo bolš sam zunanji videz?• tadejaa
22.8.2010 16:04
TwilightSaga pravi:si srednje velika, rjavkasti srednje dolgi lasi, rjave okice,čisto svoj stil, vedno vesela, razn če te kdo razjez, kar se zna zgodit
če je blo to za mene. velika sem 170 fnevem če je to ful al srednje ;] temno rjavi lasi čist svoj stil: ja za voljo: čisto bom pa jas kr tebe zej opisala blont, modre oke, oblačiš se kak ti paše, odvisno od volje. drgač si nasmejana pa družabna. pa nekak normalno vlka (165 npr.) • mjaw
22.8.2010 16:27
tadejaa: nemorem jz citriat k mi neke ****..tak da nič nisi zadela ><..
• iasnaaa
• Od: 21.1.2010
22.8.2010 19:07
Eay: sredne dougi bŁond lasje, zeŁene oči, visoka ene 170 cm, vitka postava, emo stiŁ obŁačenja, pu karakterju pa drzna, energična, trmasta, rada tvegaš. • Abby
• Od: 21.5.2010
22.8.2010 19:46
iasnaa: pomoje maš rjave lase, bl dolge, pa skodrane. pa da si bl nizke postave pa mal bl močna. po karakterju pa si pomojem prijazna, ljubezniva pa sramežljiva.
• Amy Lee
• Od: 14.7.2010
22.8.2010 19:56
Abby = maš pšenično blond do ramen lase frufru , zelene oči tvoj stil je pa sijoč= rada maš svetle barve npr. belo, svetlomodro , srebrno... drugač si zlo družabna in ustrežljiva ampak tud odločna in poveš ljudem to kar misliš.
al sm zadela al povedala čist tvoje nasprotje? (kr neki sm si zmisnla pč) • Abby
• Od: 21.5.2010
22.8.2010 19:59
AmyAmy pravi:Abby = maš pšenično blond do ramen lase frufru , zelene oči tvoj stil je pa sijoč= rada maš svetle barve npr. belo, svetlomodro , srebrno... drugač si zlo družabna in ustrežljiva ampak tud odločna in poveš ljudem to kar misliš.
al sm zadela al povedala čist tvoje nasprotje? (kr neki sm si zmisnla pč) Pa recimo, da dokaj. Moja naravna barva je blond, sam sm pobarvana na rjavo, ja. mam pa zelenomodre oči sicer barve si zadela pa karakter pomojem tut dokaj. bravo hehe • Amy Lee
• Od: 14.7.2010
22.8.2010 20:01
wiiiiiiii • JuicyStar
• Od: 23.1.2010
22.8.2010 21:41
Svetlo rjavi dolgo ravni lasje. Modre oči
Stil oblačenja: Preprosto, oblečeš se v oblačila, v katerih se dobro počutiš. Osebnost: Svobodomiselna, pogumna, zgovorna, rada fotografiraš, imaš veliko prijateljev & vedno odprta za nove stvari. (upam, da sm kej zadela. • iasnaaa
• Od: 21.1.2010
22.8.2010 21:49
Abby pravi:iasnaa: pomoje maš rjave lase, bl dolge, pa skodrane. pa da si bl nizke postave pa mal bl močna. po karakterju pa si pomojem prijazna, ljubezniva pa sramežljiva.
ej, use praviŁnu. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.