Srednja šola za strojništvo in mehatroniko - Celje• bojana
• Od: 25.9.2008
Srednja šola za strojništvo in mehatroniko - Celje
18.1.2009 13:44
Vsi, ki obiskujete to šolo prosim povejte kaj o tem:
- zakaj ste se vpisali na to šolo, - kakšna znanja in možnosti vam ponuja, - kako zahtevna se vam zdi, - kateri predmeti se ti zdijo ok in kateri najbolj kritični, - kako se razumete s sošolci, - kakšne načrte imate za naprej, - ste zadovoljni tu ali vam je žal, da se niste vpisali kam drugam, - pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj vas moti, kaj vam je ok, itd. • muri
• Od: 9.10.2008
hm
20.9.2009 13:21
jaz obiskujem program tehnik mehatronike
sedaj sem četrti letnik in moram reči da nisem ravno zadovoljen z ponujeno učno snovjo. glede na to da se ta program izvaja edini v sloveniji na strojniško obarvani šoli (vsi ostali se izvajajo na elektro šolah) imamo zato toliko več znanja it strojništva ampak spet niti približno toliko kot strojni tehniki. mene osebno najbol moti to da nimam blage veze o elektriki zato sem primoran da se doma sam poglabljam v te stvari katere sem domneval da jih bomo osvojili v šoli. potem pridemo do informativnih dnevov :S na šoli sem bil v času svojega dosedajšnjega šolanja udeležen na popolnoma vseh informativnih dneh... če povem čisto po pravici to je čisto nategovanje bodočih dijakov ter njihovih staršev! vedno se hvalijo kako znamo programirati robote! to snov jemljemo sedaj v četrtem letniku ne pa v prvem tako kot je prikazano na informativcih! veliko je takšnih stvari ampak izpostavljena je ta, ker nas "boli". drugače profesorji so vredu...razen nekaterih hinavcev ki dajejo oceno glede na to kako se pišeš (a. g. :@ ) šola je drugače tehnično odlično opremljena ter je ta tehnika kolikor se le da ponujena dijakom da se z njo izobražujemo. če je še kakšno vprašanje kar na dan • muri
• Od: 9.10.2008
Re: Srednja šola za strojništvo in mehatroniko - Celje
2.4.2010 20:02
zaradi nesoglasij vodstva šole o mojem mnenju se morem popraviti, ter vas ob enem opozoriti da je to MOJE OSEBNO MNENJE o šoli, katero obiskujem!
če ima kdorkoli kakršen koli komentar na moje mišljenje ga lahko javno izrazi ali pa mi piše na mail: m-ales@hotmail.com z veseljem mu odgovorim na vsa zastavljena vprašanja, prav tako sprejemam vsa nesoglasja. saj vendarle vsakdo lahko izrazi svoje osebno mnenje! da ne bo kdo rekel da samo grajam... šola je vključena v mnogo projektov, kar dijakom omogoča potovanje v tujino ter veliko novih možnosti učenja. kakor bi lahko tudi na drugih šolah tudi na tej najdemo ogromno prednosti ter tudi nekaj slabosti. nikakor se ne smemo oklepati reka: ČE JE ŠOLA KRUH NAJ ŽIVI LAKOTA. lp muri |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.