Nvm kai čuti do mene

lowe • Od: 7.2.2010 • Prispevkov: 24
Nvm kai čuti do mene 16.8.2010 20:59
Sori k sm odprla novo temo k vem da jih veliko takii obstaja ...
Stvar je taka...

Jst sm pred dnevi dopolnila 15 let ... in mam ful kul frende se nč ne bom pretozewala .. no pač en tip je star 25 in je res ful dobr frend ... obozujem ga .. no vanga sm ...

pač tko je ... on ko sm zalostna tkoi pride k men me objeme in mu preprosto use zaupam.. in ko sm u deprisiji mi ob strani stoji... in povsod skus hodiwa .... skus ko ga frendi oprašajo kdo sm reče '' moja tamala'' ... spal je ze pri meni oz u eni pojstli swa spala ampak res samo spala .. tko me je tip pustu mi je reku nekai besed kar mi ni jasno kai je hotu s tem povedl '' brez skrbi miška vedi da te nkdo na tem svetu bul ljubi kot on'' men ni jasno kai je hotu s tem rečt ???

in ve da sm vanga sm reku mi je da sm premlada... ampak da me ima ful rad ... preposto nvm..

p ne mi rečt .. da misli da sm smrkla k ni res .. in da bi bil z mano samo zaradi sexa...

preprosto nvm kai čuti do mene ???
mislite da mam moznosti ?????

tko ga ljubim ... Embarassed Embarassed

plis help

prosim pomagajte mi ......
resno ni mi nč jasno Confused Confused
Re: Nvm kai čuti do mene 17.8.2010 8:14
a mi lahko plis kdo pomaga .... k sm u hudih tezawah... nvm kai nai naredim... zgubit ga nočm... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Niukoo • Od: 9.8.2010 • Prispevkov: 33
Re: Nvm kai čuti do mene 17.8.2010 10:46
Živjo, vidim da si zlo obupana zato pišem.. sam ne vem kak točno ti naj pomagam :/
Pomojem je hotu s temi besedami povedat da te bo nekdo meu rajš.. ti bo lahk več nudu, ki bo mlajši.. itd..
Tud vrjamem da si ful zaljubljena.. in da ti je ful do njega..
ampak za zdej se probi sprijaznt da bosta sm frenda pa da se bosta mela še naprej tko lepo kt sta se do zdej mela. Še useen je to bolš kt pa nč.
In mogoč, bosta čez par let skupi.. k bo sprememba u letih tuk in to..
aL pa da ti hoče dobr.. pa je reku da te bo drug meu rajše in ti želi da bi najdla enga k je približno tok star ko ti.. zgleda, da je res tko fajn tip..
Konc koncev pa ga lahko tudi sama uprašaš kaj je mislu s tem, saj sta še vedno prijatelja ane?
Ne vem kaj naj druga rečem :/ upam da sm kej pomagala..
& ne sikiraj se življenje je še dolgo (:
Re: Nvm kai čuti do mene 17.8.2010 13:34
Niukoo pravi:
Živjo, vidim da si zlo obupana zato pišem.. sam ne vem kak točno ti naj pomagam :/
Pomojem je hotu s temi besedami povedat da te bo nekdo meu rajš.. ti bo lahk več nudu, ki bo mlajši.. itd..
Tud vrjamem da si ful zaljubljena.. in da ti je ful do njega..
ampak za zdej se probi sprijaznt da bosta sm frenda pa da se bosta mela še naprej tko lepo kt sta se do zdej mela. Še useen je to bolš kt pa nč.
In mogoč, bosta čez par let skupi.. k bo sprememba u letih tuk in to..
aL pa da ti hoče dobr.. pa je reku da te bo drug meu rajše in ti želi da bi najdla enga k je približno tok star ko ti.. zgleda, da je res tko fajn tip..
Konc koncev pa ga lahko tudi sama uprašaš kaj je mislu s tem, saj sta še vedno prijatelja ane?
Ne vem kaj naj druga rečem :/ upam da sm kej pomagala..
& ne sikiraj se življenje je še dolgo (:

ja swa frenda ... ja sam on mi je to reku ko me je moj bivpi pustu (on ni moj bivši) ....
moj bivši je bil sam 4 leta starejši...
sam objema me ... mi kisska na lička daje .. paz name... jst nvm kai je hotu s tem dokazt .. drugač p je čudovit tip ...

sam ze 1 leto sm vanga čepraw sm umes tipa mela ... Sad Sad Sad Sad jst res obupam .. nvm več .. kai nai naredm.. on je zame kot droga ... tko ga ljubim... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad in zdei se bo upletu z eno babo .. in men to še bul ubije ... skus jokam ... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad nvm kai nai naredim ... preprosto ni mi do lajfa več .. ne znam it naprei Sad

plisss nai mi še kdo pomaga
Re: Nvm kai čuti do mene 17.8.2010 21:12
K mi noben ne bo pomagu .. pliss help res nvm kai nai naredim ... jst res obupam Sad :/ Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
Re: Nvm kai čuti do mene 17.8.2010 21:39
lej... problem je že starostna razlika... 10 let? zame je to mau preuč, sej drgač če bi vama ratalo bi lohk bla skup... ampk on je še vseeno 25 let star.. za tist ko ti je pa reku ga lohk p sama uprašaš kaj je s tem mislu... ampk men se zdi (pč mmen se zdi samo.)d je mislu d pač boš enga enx najdla k te bo meu ful rad,,, več ti nmorm pomagat.. nism nek profi pr takih stvareh... Wink
leia • Od: 23.1.2010 • Prispevkov: 72
Re: Nvm kai čuti do mene 17.8.2010 23:40
ok poglej najprej se morš pomirit, sposti se in odmisli čustva katera gojiš do njega. Smile veem da je teško ampak probi Very Happy
prestavljaj si da je na tvojem mestu tvoja prjatlca preprosto rečeno moraš na stvar pogledat mal drugač. zamisli si da je tvoja prjatlca zalublena v 10 let starejšga tipa in da pač ji je pač fuul všeč dobr se razume z njim in use ampak je 10 let starejši. prjatlca bi ti zaupaala njene težave in kak ji bi svetovla ti??
vrjetno ji bi rekla to kar ti pravim jaz da je prestar za njo in da se so nje obnaša le kot starejši brat torej da je ne ljubi ampak da jo ima rad kot sestro tolaž jo ko je žalostna itd.
lej nočem ti tle neki nakladat ampak če boš pogledla stvari na tak način boš vidla resnico xD rees je rad te ima vendar ne na tak način kakršnega ti želiš Very Happy vendar se lahko to že čez 3 al pa 4 leta spremeni ti boš pounoletna in pač starostna razlika se nbo zdela tuk vlka ;D hočem rečt da se pomir poskušaj se zalubt v drugga al pa vsaj počaki neki cajta da boš vidla kako bo Smile
oprosti kr tuk na doug pišem upam da sm ti kej pomagala Very Happy
(kr tt jst sm mela enak problem in vem kk je to)

Poglej na stvari skozi druge oči xD( če me razumeš kaj hočem povedat)
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: Nvm kai čuti do mene 18.8.2010 11:33
Ljubezen ne gleda na starost .. ;P

No..Mogoče te ima zelo rad kot frendico..Mogoče je to reku ker se zaveda da je prestar zate in ve da s tabo ni mogoče..On je zrel in si vrjetn želi imeti družino,biti poročen,itd.....Verjetno mu je zdej hudoo ker je vate pa ve da nikoli ne bosta neke skupp do konca..ti si mlada in boš še kakega druzga tipa našla (zdaj praviš da neboš,ampak neveš kaj bo čez 2leta ane)...Tip 25let je resen za zvezo..Ti pa nisi...

Mogoče pa sem zmotila in lahko bosta dolgooo skupaj ali pač ;P

NIKOLI ME NE VZET RESNO..TO SO SAMO UGIBANJE Razz
Re: Nvm kai čuti do mene 18.8.2010 16:36
tnx usem .... sam jst ga preveč ljubim .... in resno nvm.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad skus ko pride do mene hočm poletet u nebesa.... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed sam preprosto danes se je ful čudno obnasu .. kot da sm mu kei naredila in sm fulll zalostna preveč ... skus jokam nad njegovo sliko preproto .. ne znam več Confused Confused Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

vrjetno ma punco in mi noče povedat k ve da bi me ful prizadelo... sam ... nvm kai mu je zakai je tak do mene ... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Rosieweasley • Od: 14.2.2010 • Prispevkov: 71
Re: Nvm kai čuti do mene 18.8.2010 17:01
sori če bo tole zvenelo grobo, namen je namreč dober.
nehi se sama sebi smilit pa jokat pa sanjat o tem kko popoun je. pri 15 res še ne moreš vedet kaj je ljubezen zato ustavi konje... ljubezen v puberteti šele spoznavaš in zato doživljaš zdaj največja razočaranja in zmote. poglej na zadevo trezno! stara si 15 let! on pa 25! to nima še usaj 5 let nobenega smisla. in še potem je veliko, ampak je lažje... zaljubljena si pač. in to mine. zato pa nehaj jokat, sprijazni se s tem, da ne moreš imet usega in začni živet naprej. tko kt je ena pred mano že napisala poglej iz drugega vidika na zadevo. zaenkrat je staroostna razlika prevelika. on je zreu, odrasu moški in kaj naj on dela z eno najstnico. če je dober prijatel še ne pomeni da se namerava poročit s tabo. sploh pa ne zganji panike, usi smo kdaj zaljubljeni in usi se moramo sprijaznit s tem da ne more bit kr prvi tip u lajfu k se ti zdi uredu in si se zagledala u njega kr že tvoj sanjski mož oz. karkoli bi rada. zdiš se mi ena tistih k čaka na princa na belem konju zato ti svetujem da se postaviš na realna tla. in ne mi o tem kko ne moreš brez njega živet. preboli ga in sprejmi njegovo prijatelstvo. zdej se pa sprau neki pametnga delat da se ne boš utopila v teh romantičnih mislih o njem. POZABI GA! ko boš prebolela to zaljubljenost se mogoče čez neki let lohk rodi neka prava ljubezen...zdej se pa postav na noge in živi življenje tko kt je treba. Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.