Iz kje vlečete muzike,filme.. ?? (partis...)

omeqa • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 79
Iz kje vlečete muzike,filme.. ?? (partis...) 14.8.2010 15:50
Zanima me iz kje si vlečete muzike in filme. Meni je partis fajn samo so me že 4x dol vrgli :/

.. Very Happy
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Iz kje vlečete muzike,filme.. ?? (partis...) 14.8.2010 16:57
haha, na partisu je pa ja najbolš roba Very Happy. sam znat morš gor ''ostat'' Wink.
drugač pa mojblink.com, thepiratebay.com, slobytes.net... te jst uporablam Smile.
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
... 14.8.2010 16:58
filme se splača vlečt iz partisa, blink ( slo strani)..
potem maš pa še mininova,piratebay itd..

če vam je všeč kakšen komad ga pojdite gledat na youtube, in si dol potegnite DVD Video Soft.ta program je res ekstrasupermegafaking uporaben..
daš not youtube naslov in čez 2min se ti pojavi željen komad na namizju v mp3 kvaliteti, oz.v taki kakor ste prej določili..
res super za uporabljat za muske..
sary22 • Od: 29.7.2009 • Prispevkov: 11
Re: Iz kje vlečete muzike,filme.. ?? (partis...) 14.8.2010 18:23
jas si filme, muziko,... vlečem iz programa Azures...imenuje se tut Vuze
fuull je dober sam maš večinoma tuje filme(ni slovenskih, hrvaških).
Zastonj si ga lahko naložiš z neta...samo napiši azures free download... Very Happy

Fsm Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.