FB. NUJNO PUMAGITE!• deadgirl
• Od: 10.7.2010
FB. NUJNO PUMAGITE!
14.8.2010 13:02
No...Js sm na morji spoznala enga tipa in sma se ful zaštekala.. Ampak smo šli dumou in js ga nism uprašala kko ma FB-.-
js vem sam njegov ime.. In dej povejte mi zej prosm kk nej ga najdem. Če ga nam našla bom umrla ;( • Niukoo
• Od: 9.8.2010
Re: FB. NUJNO PUMAGITE!
14.8.2010 13:15
Js drgač nism na fejsu.. ampak pomojem nimaš druge možnosti k da napišeš njegovo ime, pa greš lepo po vrsti ko ti jih vrže vn, če je kir taprau.• tadejaa
• Od: 5.9.2009
14.8.2010 13:20
ime napiši not, pa če se ti bo RES dalo ga iskat pa če ga boš res HTELA najt, boš ga iskala. • nejchula
• Od: 30.6.2009
14.8.2010 14:09
lej..jst sm iskala enga tipa..sm sam vedla s kje je..nism vedla ne imena ne priimka ne starost..pa sm ga najdla
ustrajn morš bit..pa če veš ime pa s kje je-napiš na fejs u brskalnik ime pa kraj _________________ sometimes I pretend to be normal. but it gets boring. So I go back to being me. xD • deadgirl
14.8.2010 19:09
nejchula pravi:lej..jst sm iskala enga tipa..sm sam vedla s kje je..nism vedla ne imena ne priimka ne starost..pa sm ga najdla
ustrajn morš bit..pa če veš ime pa s kje je-napiš na fejs u brskalnik ime pa kraj haj ja... sm iskala pa nism najdla.. čis sm že obupala je nogometaš..igra u NEVEM KIRI REPREZENTANCI. oziroma je igrou sam se je poškodvou tk d zdej dela na korčuli kt natakar am.. ma črne kratke lase vedno ma rokezo..postavo ma...UAAAAAU pol ni glih nwm kuk vlek... za glavo manjši ud mene. js sm 161 pumagaš? dej me kt frendico dudej pa na zasebno sporočilo pliz. k vidm d si izkušena aja.pa ime mu je zdravko;D • tika
• Od: 14.8.2010
14.8.2010 19:48
deadgirl pravi:No...Js sm na morji spoznala enga tipa in sma se ful zaštekala.. Ampak smo šli dumou in js ga nism uprašala kko ma FB-.-
js vem sam njegov ime.. In dej povejte mi zej prosm kk nej ga najdem. Če ga nam našla bom umrla ;( ej ni panike kar hočeš tut lohk dobiš sm mal se pomatraj.....lej jest sm iskala tipa z nizozemske pa sm vedla sm kak mu je ime niti kak se napiše....pa sm ga najdla.....sm ne obupaj • deadgirl
14.8.2010 19:54
tika pravi:
deadgirl pravi:
No...Js sm na morji spoznala enga tipa in sma se ful zaštekala.. Ampak smo šli dumou in js ga nism uprašala kko ma FB-.-
js vem sam njegov ime.. In dej povejte mi zej prosm kk nej ga najdem. Če ga nam našla bom umrla ;( ej ni panike kar hočeš tut lohk dobiš sm mal se pomatraj.....lej jest sm iskala tipa z nizozemske pa sm vedla sm kak mu je ime niti kak se napiše....pa sm ga najdla.....sm ne obupaj problem je d sm že obupala;( • tika
14.8.2010 20:01
deadgirl pravi:
tika pravi:
deadgirl pravi:
js vem sam njegov ime.. In dej povejte mi zej prosm kk nej ga najdem. Če ga nam našla bom umrla ;( ej ni panike kar hočeš tut lohk dobiš sm mal se pomatraj.....lej jest sm iskala tipa z nizozemske pa sm vedla sm kak mu je ime niti kak se napiše....pa sm ga najdla.....sm ne obupaj problem je d sm že obupala;( ja če si pa res že obupala pol ti pa očitn ni dost do nega......pa sm poglej če bi usi obupal za usako pa nejbo še tok mejhna stvar....km bi pršl? • deadgirl
14.8.2010 20:17
tika pravi:
deadgirl pravi:
tika pravi:
deadgirl pravi:
js vem sam njegov ime.. In dej povejte mi zej prosm kk nej ga najdem. Če ga nam našla bom umrla ;( ej ni panike kar hočeš tut lohk dobiš sm mal se pomatraj.....lej jest sm iskala tipa z nizozemske pa sm vedla sm kak mu je ime niti kak se napiše....pa sm ga najdla.....sm ne obupaj problem je d sm že obupala;( ja če si pa res že obupala pol ti pa očitn ni dost do nega......pa sm poglej če bi usi obupal za usako pa nejbo še tok mejhna stvar....km bi pršl? sej maš prou sam če nevem kej nej iščem • tika
14.8.2010 20:25
deadgirl pravi:
tika pravi:
deadgirl pravi:
tika pravi:
deadgirl pravi:
js vem sam njegov ime.. In dej povejte mi zej prosm kk nej ga najdem. Če ga nam našla bom umrla ;( ej ni panike kar hočeš tut lohk dobiš sm mal se pomatraj.....lej jest sm iskala tipa z nizozemske pa sm vedla sm kak mu je ime niti kak se napiše....pa sm ga najdla.....sm ne obupaj problem je d sm že obupala;( ja če si pa res že obupala pol ti pa očitn ni dost do nega......pa sm poglej če bi usi obupal za usako pa nejbo še tok mejhna stvar....km bi pršl? sej maš prou sam če nevem kej nej iščem ja dj tapru probej z imenom....če nauš najdla iš pod kšne prjatle če so bl tm pa d veš nihou ime....pol lohk išeš tut pod dogodke če ste jih mel al pa pod zaposlitev se tut da |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.