Fantje, so vam všeč zrihtane punce al take bolj športne?1 | 2 | >>• yourlove
• Od: 11.4.2010
• Kraj: HEAVEN^^
Fantje, so vam všeč zrihtane punce al take bolj športne?
7.8.2010 22:44
mene pa zanima kašne punce so vm všeč al take ful zrihtane al namazane al bl take pametne pa s športno postavo pa tut če niso un ful pupularne
• skorpion
• Od: 9.3.2009
Re: plissssssss povejte fantje!!!!!!!
7.8.2010 22:48
yourlove pravi:mene pa zanima kašne punce so vm všeč al take ful zrihtane al namazane al bl take pametne pa s športno postavo pa tut če niso un ful pupularne
oboje • Boris
• Od: 17.4.2010
Re: Fantje, so vam všeč zrihtane punce al take bolj športne?
7.8.2010 23:09
bol preproste, ni glih treba da majo 2 kile šminke na seb, no ajdi, lahko so tud kei namazane, ampak ne preveč, tok da ji paše • snoopi
• Od: 14.8.2010
14.8.2010 19:02
Preproste in lepe hkrati • Batman1
• Od: 27.8.2009
• Kraj: gorenska
14.8.2010 19:30
če mene prašaš čim mn namazana, pa da ni prou glasna pa ne cvil pa da posveča pozornost osebi s kero je, pa da se rada carta itd... • deadgirl
• Od: 10.7.2010
14.8.2010 19:57
black0star0 pravi:če mene prašaš čim mn namazana, pa da ni prou glasna pa ne cvil
pa da posveča pozornost osebi s kero je, pa da se rada carta itd... dobr okus maš • Batman1
14.8.2010 19:59
deadgirl pravi:
black0star0 pravi:
če mene prašaš čim mn namazana, pa da ni prou glasna pa ne cvil
pa da posveča pozornost osebi s kero je, pa da se rada carta itd... dobr okus maš jah take punce so mi najbl všeč • deadgirl
• Od: 10.7.2010
14.8.2010 21:15
black0star0 pravi:
deadgirl pravi:
black0star0 pravi:
pa da posveča pozornost osebi s kero je, pa da se rada carta itd... dobr okus maš jah take punce so mi najbl všeč heh.. nepoznam vlik takih. k usi majo radi nwm..pač..take k so namazane ono na ful .. pa k se same seb dopadejo... • Batman1
14.8.2010 22:03
deadgirl pravi:
black0star0 pravi:
deadgirl pravi:
black0star0 pravi:
pa da posveča pozornost osebi s kero je, pa da se rada carta itd... dobr okus maš jah take punce so mi najbl všeč heh.. nepoznam vlik takih. k usi majo radi nwm..pač..take k so namazane ono na ful .. pa k se same seb dopadejo... poj pa še ne poznaš dost tipou... • soonck
• Od: 16.2.2010
14.8.2010 22:13
uff jaa. o.O tipi mate naslošno radi une čefurskee finoćee haha xD men so tok smešne. • Batman1
14.8.2010 22:15
soonck pravi:uff jaa. o.O tipi mate naslošno radi une čefurskee finoćee haha xD men so tok smešne.
ne vsi verjem... • yourlove
14.8.2010 23:02
BLACKSTAR ti si pa eden iz med redkejših k so uredu
k men grejo tut une barbike naživce(čeprov sm js tut punca) res so smešne sploh p tiste k nimajo pameti pol pa okol s pou kile šminke letajo čeprou niso prou nč lepe • Batman1
14.8.2010 23:31
yourlove pravi:BLACKSTAR ti si pa eden iz med redkejših k so uredu
k men grejo tut une barbike naživce(čeprov sm js tut punca) res so smešne sploh p tiste k nimajo pameti pol pa okol s pou kile šminke letajo čeprou niso prou nč lepe nism en redkih.. je dost takih tipov k jim je bolš da so pač punce čim mn napacane.. no sej je lahk pač mal pudra pa to sam ne pa res tist da je k ena voščena lutka.. kar se pa tiče takih punc k so res nališpane pa špičaki pa nwm kwa .. se jim pa lahk sam smejiš. mot me pa ful pr puncah to.. da skor vsaka k si pišem z njo itd reče da je debela.. pa ma punca 55kg pa še mn.. pa reče da se je zredila. pa ji ne moreš dopovedat.. dost glupo je to. • yourlove
15.8.2010 11:42
hah tiste k so suhe pa pravjo da niso to pravijo sam zato da bi jim en skos govori d niso debele p da majo fajno postavo ker jim je to fajn...tko da ja
no razn če so anoreksične p to ..kto je pa poj že bolezen • rsyka
• Od: 19.6.2009
• Kraj: Lj.
16.8.2010 14:06
mene pa zanima, a so vm bl ueč punce, k kadijo al ne ; take k pijejo al ne ; kočene, za prjet al debele ; z dolgimi al kratkimi lasmi ; posebne al povprečne ; take k rade govorijo al bol tihe ; tiste, k so zadovolne z malenkostmi al bol zahtevne ; take k hočjo bit cele dneve z vami al take k so zadovolne e če se dobijo z vami 1x al pa 2x tednsko ; take k so takoj za stvar al une k rabjo neki časa...?
• Batman1
16.8.2010 19:14
rsyka pravi:mene pa zanima, a so vm bl ueč punce, k kadijo al ne ; take k pijejo al ne ; kočene, za prjet al debele ; z dolgimi al kratkimi lasmi ; posebne al povprečne ; take k rade govorijo al bol tihe ; tiste, k so zadovolne z malenkostmi al bol zahtevne ; take k hočjo bit cele dneve z vami al take k so zadovolne e če se dobijo z vami 1x al pa 2x tednsko ; take k so takoj za stvar al une k rabjo neki časa...?
lol kera vprašanja xD pr men je vseen če kadi.. td pije lahk sam v neki meji.. koščene ne hwala.. tolk da se da tud kej prjet je pa kul heh, lol z dolgimi al kratkimi haha .. amm jah če ji pašejo kratki laski so td kratki laski dobri.. sam ni treba pa da res ful kratki. hmm rajš mam da je nekak zmerna.. da ne otresa prou skoz.. da je td vsaj 5minut tih.. če ne jo pa prpravš do tega da se zalizuješ z njo pa bo tih haha itk da je bolš da hoče bit skoz s teboj kokr pa da se vidš z njo nwm 2x na tedn al pa še to ne.. to je poi bedno. hmm glede pač tega če je kuj za stvar je pa tk... pač ko je prpravlena.. oziroma sva oba prpravlena in si zaupava poi pač bosta že oba vedla kdaj je cajt tud za sex.. ne sme pa tip silt vanjo.. to je neki najbl neumnga in nesramnga. more bit kemija in oba morta bit za to.. takrat je potem tist trenutk najlepši. tk jst mislm.. and im still a virgin haha xD • Niukoo
• Od: 9.8.2010
16.8.2010 21:24
black0star0 pravi:
rsyka pravi:
mene pa zanima, a so vm bl u�eč punce, k kadijo al ne ; take k pijejo al ne ; ko�čene, za prjet al debele ; z dolgimi al kratkimi lasmi ; posebne al povprečne ; take k rade govorijo al bol tihe ; tiste, k so zadovolne z malenkostmi al bol zahtevne ; take k hočjo bit cele dneve z vami al take k so zadovolne �e če se dobijo z vami 1x al pa 2x tednsko ; take k so takoj za stvar al une k rabjo neki časa...?
lol kera vprašanja xD pr men je vseen če kadi.. td pije lahk sam v neki meji.. koščene ne hwala.. tolk da se da tud kej prjet je pa kul heh, lol z dolgimi al kratkimi haha .. amm jah če ji pašejo kratki laski so td kratki laski dobri.. sam ni treba pa da res ful kratki. hmm rajš mam da je nekak zmerna.. da ne otresa prou skoz.. da je td vsaj 5minut tih.. če ne jo pa prpravš do tega da se zalizuješ z njo pa bo tih haha itk da je bolš da hoče bit skoz s teboj kokr pa da se vidš z njo nwm 2x na tedn al pa še to ne.. to je poi bedno. hmm glede pač tega če je kuj za stvar je pa tk... pač ko je prpravlena.. oziroma sva oba prpravlena in si zaupava poi pač bosta že oba vedla kdaj je cajt tud za sex.. ne sme pa tip silt vanjo.. to je neki najbl neumnga in nesramnga. more bit kemija in oba morta bit za to.. takrat je potem tist trenutk najlepši. tk jst mislm.. and im still a virgin haha xD black0star0 --- men si legenda (: zmiri k berem tte tvoje al nasvete al mnenja.. ful fajn razmišlaš glede usega • Batman1
16.8.2010 21:25
Niukoo pravi:
black0star0 pravi:
rsyka pravi:
mene pa zanima, a so vm bl u�eč punce, k kadijo al ne ; take k pijejo al ne ; ko�čene, za prjet al debele ; z dolgimi al kratkimi lasmi ; posebne al povprečne ; take k rade govorijo al bol tihe ; tiste, k so zadovolne z malenkostmi al bol zahtevne ; take k hočjo bit cele dneve z vami al take k so zadovolne �e če se dobijo z vami 1x al pa 2x tednsko ; take k so takoj za stvar al une k rabjo neki časa...?
lol kera vprašanja xD pr men je vseen če kadi.. td pije lahk sam v neki meji.. koščene ne hwala.. tolk da se da tud kej prjet je pa kul heh, lol z dolgimi al kratkimi haha .. amm jah če ji pašejo kratki laski so td kratki laski dobri.. sam ni treba pa da res ful kratki. hmm rajš mam da je nekak zmerna.. da ne otresa prou skoz.. da je td vsaj 5minut tih.. če ne jo pa prpravš do tega da se zalizuješ z njo pa bo tih haha itk da je bolš da hoče bit skoz s teboj kokr pa da se vidš z njo nwm 2x na tedn al pa še to ne.. to je poi bedno. hmm glede pač tega če je kuj za stvar je pa tk... pač ko je prpravlena.. oziroma sva oba prpravlena in si zaupava poi pač bosta že oba vedla kdaj je cajt tud za sex.. ne sme pa tip silt vanjo.. to je neki najbl neumnga in nesramnga. more bit kemija in oba morta bit za to.. takrat je potem tist trenutk najlepši. tk jst mislm.. and im still a virgin haha xD black0star0 --- men si legenda (: zmiri k berem tte tvoje al nasvete al mnenja.. ful fajn razmišlaš glede usega lol haha hwala ^^ • ucauca
• Od: 16.9.2009
27.8.2010 13:45
rsyka pravi:mene pa zanima, a so vm bl ueč punce, k kadijo al ne ; take k pijejo al ne ; kočene, za prjet al debele ; z dolgimi al kratkimi lasmi ; posebne al povprečne ; take k rade govorijo al bol tihe ; tiste, k so zadovolne z malenkostmi al bol zahtevne ; take k hočjo bit cele dneve z vami al take k so zadovolne e če se dobijo z vami 1x al pa 2x tednsko ; take k so takoj za stvar al une k rabjo neki časa...?
-ne kadijo -da pijejo -za prjet -kratkimi -hmmm? -rade govorjijo -k so zadovoljne k se 2x vidmo tedensko -k so takoj za stvar (: ------- men je še najbulš ad ma samo mejk up • mjaw
• Od: 17.1.2010
27.8.2010 15:19
soonck pravi:uff jaa. o.O tipi mate naslošno radi une čefurskee finoćee haha xD men so tok smešne.
hahah najbl pa une čefurke ki so res debele pa majo kratko majico pa se ji vn vidijo trebuh pol pa jo res ono na ful gledam pa ona uno faco nared pa grrr zakaj me gledaš..pa ponovad jz tok crknem od smeha xD..pa tut čefurji so mi grdi..k eni se tko zrihtajo čeprou so slovenci pa mislijo da bo ušeč usem puncam.ej fak no -.-" (pa brez zamere) .. drgač pa soonck .. ne mislt da je usem tipom učeš take punce..sej tut jz sm sprva tko mislila..pol so mi 10tipou rekli da so jim tok grde pa bolane,d so bedni p use nwm kej..pa itak na naši šoli imamo 10čefurke pa usi 13,14let stare pa kr neki..pa itak usi nimajo tipe razn ena ki je hodi s tipom izven šole..pa uni ki smo normalne pa smo že mel tipe in nevem kolk tipou je v nas zalublenih .. tak da .. enim je ušeč punce ki majo 5kil na seb..enim pa punce ki so preproste,normalne pa take naprej. • Pačupa
• Od: 7.5.2010
30.8.2010 9:46
Ni mi glih fajn če kadi, pa da pije pač v mejah normale; pač normalne postave (za prijet); pač frizura kak ji paše (ok bolj dugi lasje); povprečne (no odvisno kak posebne xD ); Pač da se lahko normalno meniš z njo; ma tiste ki so zadovoljne z malenkostmi; ma rečmo 4x tedensko xD; ma da so za stvar samo z svojo voljo =) _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • RaK
• Od: 30.8.2010
30.8.2010 12:29
• CalmeMassa
• Od: 13.5.2010
30.8.2010 14:11
black0star0 pravi:
rsyka pravi:
mene pa zanima, a so vm bl ueč punce, k kadijo al ne ; take k pijejo al ne ; kočene, za prjet al debele ; z dolgimi al kratkimi lasmi ; posebne al povprečne ; take k rade govorijo al bol tihe ; tiste, k so zadovolne z malenkostmi al bol zahtevne ; take k hočjo bit cele dneve z vami al take k so zadovolne e če se dobijo z vami 1x al pa 2x tednsko ; take k so takoj za stvar al une k rabjo neki časa...?
lol kera vprašanja xD pr men je vseen če kadi.. td pije lahk sam v neki meji.. koščene ne hwala.. tolk da se da tud kej prjet je pa kul heh, lol z dolgimi al kratkimi haha .. amm jah če ji pašejo kratki laski so td kratki laski dobri.. sam ni treba pa da res ful kratki. hmm rajš mam da je nekak zmerna.. da ne otresa prou skoz.. da je td vsaj 5minut tih.. če ne jo pa prpravš do tega da se zalizuješ z njo pa bo tih haha itk da je bolš da hoče bit skoz s teboj kokr pa da se vidš z njo nwm 2x na tedn al pa še to ne.. to je poi bedno. hmm glede pač tega če je kuj za stvar je pa tk... pač ko je prpravlena.. oziroma sva oba prpravlena in si zaupava poi pač bosta že oba vedla kdaj je cajt tud za sex.. ne sme pa tip silt vanjo.. to je neki najbl neumnga in nesramnga. more bit kemija in oba morta bit za to.. takrat je potem tist trenutk najlepši. tk jst mislm.. and im still a virgin haha xD svet bi biu lepši, če bi blo več takih tipou z tako osebnostjo k jo maš ti... • Batman1
30.8.2010 14:33
CalmeMassa pravi:
black0star0 pravi:
rsyka pravi:
lol kera vprašanja xD pr men je vseen če kadi.. td pije lahk sam v neki meji.. koščene ne hwala.. tolk da se da tud kej prjet je pa kul heh, lol z dolgimi al kratkimi haha .. amm jah če ji pašejo kratki laski so td kratki laski dobri.. sam ni treba pa da res ful kratki. hmm rajš mam da je nekak zmerna.. da ne otresa prou skoz.. da je td vsaj 5minut tih.. če ne jo pa prpravš do tega da se zalizuješ z njo pa bo tih haha itk da je bolš da hoče bit skoz s teboj kokr pa da se vidš z njo nwm 2x na tedn al pa še to ne.. to je poi bedno. hmm glede pač tega če je kuj za stvar je pa tk... pač ko je prpravlena.. oziroma sva oba prpravlena in si zaupava poi pač bosta že oba vedla kdaj je cajt tud za sex.. ne sme pa tip silt vanjo.. to je neki najbl neumnga in nesramnga. more bit kemija in oba morta bit za to.. takrat je potem tist trenutk najlepši. tk jst mislm.. and im still a virgin haha xD svet bi biu lepši, če bi blo več takih tipou z tako osebnostjo k jo maš ti... možno ja heh • twix13
• Od: 6.10.2009
30.8.2010 16:03
ni mi usec ce uno fuul na povno kadi skoz oz. vsakic ko je priloznost, me pa to ne moti isto ko pri prejsnjem up. za prijet...lol ni to logicno? z takimi lasmi, da ji paše. posebne, če je že možno...sam ne prevec take k niso glavne u druzbi in niso sramezljive, zgovorne.... ja ni lih fajn ce je neki zahtevna na povno.... taka, ki razume, da bi rad bil kdaj tudi sam z druzbo oz. da nemors bit skoz z njo... hh...tak dalc se pa nism.... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.