Tanke peresnice =)

slinafka • Od: 16.1.2010 • Prispevkov: 159
Tanke peresnice =) 4.8.2010 14:19
Ola!

Am ja mene pa zanima kakšne peresnice vi nosite u šolo? sama imam najraje one valjaste Very Happy

Pa če mogoče kdo ve kje se dajo kupit take zelo tanke peresnice, pač na zadrgo, da noter spraviš le par svinčnikov, ker so mi ful lepe Smile

primer:
[link]

in

[link]

ali pa tudi take ploščate:

[link]

HaveFUN! Very Happy
Lalala3 • Od: 21.7.2010 • Prispevkov: 36
Re: Tanke peresnice =) 4.8.2010 15:25
To bi se dobilo v Nici (špici) ali v sparu, mercatorju, Mulerju... drgač pa mam jst za v šolo naaailepšo peresnico ;DD

HF ♥
kokola • Od: 27.10.2009 • Prispevkov: 17
Re: Tanke peresnice =) 4.8.2010 18:38
take peresnice dobiš sedaj skoraj povsod ker so pod "ugodno" v trgovinah ker bo kmalu pričetek novega šolskega leta ( Sad ). Če imaš možnost pojdi pogledat v Leonardo, če imaš rada pa bolj od kakšne miške kot je diddl, pa od nici boš najverjetneje dobila kaj v Mullerju, zdaj jih imajo veliko tut tam. Hf* Very Happy
slinafka • Od: 16.1.2010 • Prispevkov: 159
Re: Tanke peresnice =) 4.8.2010 19:02
Sam jaz sem tu pri nas (v MS) prejšnjič gledala v Mullerju pa nobene niso meu Sad, bom še pogledala, hvala Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.