Kaj si mislte če punca upraša tipa? :O

Lalala3 • Od: 21.7.2010 • Prispevkov: 36
Kaj si mislte če punca upraša tipa? :O 31.7.2010 22:43
No ''enostavno'' uprašanje. Torei :

Kaj bi si mislili če bi punca uprašala tipa če bi hodila?

Kko bi vi fantje odreagirali (presenečenje?)?
Pa za vse: a se vam to zdi normalno, čudaško, sweet al ok punca si upa?? xD
sunshinne • Od: 5.5.2010 • Prispevkov: 24
Re: Kaj si mislte če punca upraša tipa? :O 31.7.2010 22:51
Nevem . meni se to zdi čudno, nenavadno kr tega nism navajena ( pač do zdej so tipi uprašali šjore ) .
Itaq cajti se spreminjajo in fantje si man upajo ; )
Jz če bi bla tip . . lohde bi bla presenečna . nevem no : D
Sam pa je ql če si punce dost upajo ( saj men se tko zdi ) ^^-
Lalala3 • Od: 21.7.2010 • Prispevkov: 36
Re: Kaj si mislte če punca upraša tipa? :O 31.7.2010 23:00
sunshinne pravi:
Nevem . meni se to zdi čudno, nenavadno kr tega nism navajena ( pač do zdej so tipi uprašali šjore ) .
Itaq cajti se spreminjajo in fantje si man upajo ; )
Jz če bi bla tip . . lohde bi bla presenečna . nevem no : D
Sam pa je ql če si punce dost upajo ( saj men se tko zdi ) ^^-

Oukei: vem ja res je mal tko no ...xD
Ponavadi punca nrdi 1. korak pol pa tip upraša. No kai pa če je tip tkoo zlo sramežljiu (alpa da ne dojame namiga*kar se dogaja Smile) pa punca hoče hodit z nim on pa nč...:/ to je mini naibol grozno pa dost ih ima take probleme.
sunshinne • Od: 5.5.2010 • Prispevkov: 24
Re: Kaj si mislte če punca upraša tipa? :O 31.7.2010 23:03
Mja če tip ne dojame pol ja . sam nvem ; usen mi je čudno : D
Ja ost ih ma take porbleme . .
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: Kaj si mislte če punca upraša tipa? :O 1.8.2010 12:56
ja tip more prašat babo ....Razz

kes te to vidl da je baba prašala tipa no...^^.
deadgirl • Od: 10.7.2010 • Prispevkov: 129
Re: Kaj si mislte če punca upraša tipa? :O 1.8.2010 14:31
to sploh ni res...xD js sm enga uprašala k me on ni upou in sma bla skor tri leta skupi. mal čudn se sliš še baba tipa upraša ampak so what? važn je d sta ful zalublena.
JanjaTHEsprousesWife • Od: 31.7.2010 • Prispevkov: 10
Re: Kaj si mislte če punca upraša tipa? :O 1.8.2010 14:37
Če sta zalublena oba in to vesta en za druzga... Zakaj pol nebi punca uprašala? Če je fant bl sramežliu ko punca je men čis kul če bi punca uprašala, čeprou sama ne vem.. še nism bla v tej situaciji d bi sama uprašala. ;D sam mi je čist sprejemljivo ;D
nakica • Od: 13.4.2010 • Prispevkov: 3
Re: Kaj si mislte če punca upraša tipa? :O 1.8.2010 14:46
emm. ja. sej poznam tui primer ko je punca deda vprašala. sicer je bol normalno pač da fant punco. ampak tui če punca fanta neo nič narobe. Wink

[/b]
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Kaj si mislte če punca upraša tipa? :O 1.8.2010 14:46
Shocked ... no, mene bi presenetlo kr nism navajn tko da punca upraša Very Happy, drugač pa kokr so ostali powedal, nč kej tko zeloooo nenavadnga če punca modela upraša če bi hodu z njo... pač cajti se spreminjajo, pa punce si več upajo Very HappyVery Happy.

drugač pa mene bi presenetlo, ampak mi ni tko nč kei posebnga Very Happy
BloodyKitty • Od: 19.7.2010 • Prispevkov: 120
Re: Kaj si mislte če punca upraša tipa? :O 1.8.2010 16:37
Men se to čist ureud zdi. pač caiti se spreminjajo in punce si več upamo. Wink
005 • Od: 17.5.2009 • Prispevkov: 509
Re: Kaj si mislte če punca upraša tipa? :O 3.8.2010 0:18
mah..jes sn že velikrat mela namen prašat..ker se decii enostavno NE zmigajo. NE upajo si. z eno besedo..deci so vse večje--->Pič*e. -.-'' jes komot prašam fanta..drugač pa to ni niti nič čudnega..cajti se spreminjajo..in počasi je že biu cajt da si tui punce vse več upamo. kar pa ni nič slabega. ;P Razz

HF.^^ Very Happy
minnieangel • Od: 10.7.2010 • Prispevkov: 14
Re: Kaj si mislte če punca upraša tipa? :O 9.8.2010 20:24
Ponavad so dedi vedno vprašal,sam če bo šlo tko naprej bojo pa babe mogle začet Very Happy Very Happy Laughing

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.