Skavti

Abby • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 90
Skavti 31.7.2010 18:53
A je kdo mogoče klele skavt? Very Happy
Js bi se ful rada pridružla, pa me zanima kdaj sprejemajo nove člane?
Pa karkol veste o skavtih, prosm v to temo napisat! Laughing
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Skavti 31.7.2010 19:30
boljše da greš k tabornikom kot skavtom.. jas sem hodla k tabornikom, oz.še samo zdaj toto leto se mi ni dalo na sestanke, na kolpo pa tut ne, drugače sem pa vsako leto "pridno" hodla ;D
Re: Skavti 31.7.2010 20:07
Hey.
ja jst zj že 4 leta hodm k skautom.. ubistvo nove člane sprejemajo skos celotn let, sam naibolš je d se zj septembra prdružš.
drugač je kr fain, sam pr nm je da če kletuco rečš morš 10sklec delat.. in sm jih jst še 170 doužna. -_-'
tko proti juniju al pa maju imaš pa še izpit d dobiš rutko.
upm d sm kei 'pumagala'. Wink
Čaw <3
Abby • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 90
Re: Skavti 31.7.2010 20:18
Heeej.
Ful ti hvala res, si zlo pomagala..
Sam še nekej,.. Kaj pa v tem času pred izpitom delaš, mislim preden te sprejmejo med skavte? A tut hodiš z njimi na to kar majo recimo zimovanje pa te fore ? Razz
kikiii • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 13
Re: Skavti 31.7.2010 22:20
am drgač skavti so taborniki.. katoliški skavti je pa druga zgodba:D
zdej pa kere ti mislš pa nevem xD
BloodyKitty • Od: 19.7.2010 • Prispevkov: 120
Re: Skavti 1.8.2010 9:56
Abby pravi:
Heeej.
Ful ti hvala res, si zlo pomagala..
Sam še nekej,.. Kaj pa v tem času pred izpitom delaš, mislim preden te sprejmejo med skavte? A tut hodiš z njimi na to kar majo recimo zimovanje pa te fore ? Razz

Am.. ja pač hodš na srečanja, vodovo srečanje, zimovanja, tabore, jambori.. ubistvo je use enak če maš izpit al pa ne, ker izpit je nekak sam zto d rutko dobiš pa skautsko ime. Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.