dijaški dom• DeViLgIrL
• Od: 27.10.2008
dijaški dom
31.7.2010 4:44
hey...mal mi je dc pa tko..pa sm se spomnla da bi kle mal pisala...
pač ubistvu mene pa frendici zanima kam grete kej v dijaške domove? =) pa na katero šolo bote kej šli bodoči fazančki? =) me smo sicer v DICU..pa use 3 hodmo na SŠOF (pač ljubljana) =) razpište se kej =) Lp • evaTHErainbow000
• Od: 8.3.2010
Re: dijaški dom
31.7.2010 10:47
jst grem tud u DIC pa u SŠFKZ --> farmaacija • DeViLgIrL
31.7.2010 14:27
evaTHErainbow000 pravi:jst grem tud u DIC
pa u SŠFKZ --> farmaacija hudo! a že veš mogoč u kero staubo boš šla (B,A)? a boš u sobi s kakimi fendicami k jih poznaš al greš kr tko sama? =) drgač pa hudo ane xD se bomo kej vidli še • KlarcheQQ
• Od: 22.4.2009
• Kraj: V hiši**
31.7.2010 14:50
Jest grem tuud u DIC.a =P
In na Sšfkz-> Laboratorijska biomedicina _________________ Sem gledala čez okno, sem mislila da si ti, a žal je bila le kanta za smeti..** • DeViLgIrL
31.7.2010 15:13
KlarcheQQ pravi:Jest grem tuud u DIC.a =P
In na Sšfkz-> Laboratorijska biomedicina hehehe evo copypaste še zate hudo! a že veš mogoč u kero staubo boš šla (B,A)? a boš u sobi s kakimi fendicami k jih poznaš al greš kr tko sama? =) drgač pa hudo ane xD se bomo kej vidli še • KlarcheQQ
31.7.2010 15:28
DeViLgIrL pravi:
KlarcheQQ pravi:
Jest grem tuud u DIC.a =P
In na Sšfkz-> Laboratorijska biomedicina hehehe evo copypaste še zate hudo! a že veš mogoč u kero staubo boš šla (B,A)? a boš u sobi s kakimi fendicami k jih poznaš al greš kr tko sama? =) drgač pa hudo ane xD se bomo kej vidli še Ei nimam pojma u ker stavb bom.. kamar me bojo dal.. ;D Čeprov jest bi bla nekak rajš v B.. Ti že veš? Ja tko smo se z dvema prjatlcama zmenile, da bomo skupi.. =P Jaa se srečamo keej.! _________________ Sem gledala čez okno, sem mislila da si ti, a žal je bila le kanta za smeti..** • DeViLgIrL
31.7.2010 15:35
Ei nimam pojma u ker stavb bom.. kamar me bojo dal.. ;D Čeprov jest bi bla nekak rajš v B.. Ti že veš?
Ja tko smo se z dvema prjatlcama zmenile, da bomo skupi.. =P Jaa se srečamo keej.! ija jst bom tko k lansko leto..pač v B stavbi...ija lej jst ti čist tko povem... pač če nimaš za vzgojitlco Miro Narobe, pol je zakon v B stavbi drgač me mamo njo in pač je tko kr **** (sej te nočm strašit xD)..in pač zdej ej blo prepozno da bi dale prjavo za v A stavbo,,bomo pa zdej letos dale že na zacetku leta =) drgač pa nvem kolk ve punce rade gledate za tipi..pač če mene prašaš so bl hudo v A stavbi.. je pa tut res da je sam ena ženska skupina v A stavbi in je pač težje pridt ke v uno stabo.. drgač pa ne se sekirat...če pridete na naš hodnik k tej uzgojitlci..bomo ji pa use skp žiuce parale xD tko da nč skrbet • KlarcheQQ
31.7.2010 15:53
DeViLgIrL pravi:Ei nimam pojma u ker stavb bom.. kamar me bojo dal.. ;D Čeprov jest bi bla nekak rajš v B.. Ti že veš?
Ja tko smo se z dvema prjatlcama zmenile, da bomo skupi.. =P Jaa se srečamo keej.! ija jst bom tko k lansko leto..pač v B stavbi...ija lej jst ti čist tko povem... pač če nimaš za vzgojitlco Miro Narobe, pol je zakon v B stavbi drgač me mamo njo in pač je tko kr **** (sej te nočm strašit xD)..in pač zdej ej blo prepozno da bi dale prjavo za v A stavbo,,bomo pa zdej letos dale že na zacetku leta =) drgač pa nvem kolk ve punce rade gledate za tipi..pač če mene prašaš so bl hudo v A stavbi.. je pa tut res da je sam ena ženska skupina v A stavbi in je pač težje pridt ke v uno stabo.. drgač pa ne se sekirat...če pridete na naš hodnik k tej uzgojitlci..bomo ji pa use skp žiuce parale xD tko da nč skrbet Ahaa. No sporočim pol kam so nas dal.. Ja sej a tipi so keri tud u B stavb an? =D Eii kk je pa drgač kej dol u DIC.u tko? mal me zanima.. _________________ Sem gledala čez okno, sem mislila da si ti, a žal je bila le kanta za smeti..** • DeViLgIrL
31.7.2010 16:27
Ahaa. No sporočim pol kam so nas dal.. Ja sej a tipi so keri tud u B stavb an? =D
Eii kk je pa drgač kej dol u DIC.u tko? mal me zanima.. ija itak hehe pa uredu drgač..maš use kar čš..maš neke krožke pa to če se ti bo dalo hodt =)...pa tko fitnes pa knjižnca pa to maš use =) glede hrane pa pač tko ne...zdej če si zbirčna bo problem..kr majo velik zelenjave in tega (kar men ne diši glih preveč)...drgač pa ok...edino kar je zoprno učasih sploh ni dost neki kuhano..al je pa mrzlo..sam če pridš ob pravm času pol ni blema =) itk ponavad folk ful mau sploh hodi..npr. na zajtrke jih hodi sam 50%.... pač pr nas je blo tko da smo prvo ful hodile na use obroke in to...pol drugo polovico leta se nam pa ni več dalu zjutri ustajat pa to pač drgač maš u usakem nadstropju al pa hodniku..tut eno mejhno kuhnco kt si vrjetn že vidla če si bla na informatiunih..pa si tam kej skuhaš pa je.. drgač pa tko ne..ni priporočeno da se ponoči ful derete u sobi..kr zna hitr pridt kakšn opomin in to..pa sobe treba ful pospraulat... ma lej sej drgač ni problem..prvu u začetku vam bo tko mau težje..pol se pa hitr uklopš že..tko 2-3 mesca pa je že ok =)...sam naštuderejte usazga uzgojitla..pa kdaj kdo dela..pa varnostnike preštuderejte pa je =) pol vam bo pa fajn • KlarcheQQ
31.7.2010 16:39
Ahaa, Hvala.! (:
No očitn bo pr men tud mal probelema s hrano k nism lih neka navdušenka isto nad zelnavo.. xD Drugač pa upam ja, da bo dobr.. čeprou me je že kr mal strah.. ;D _________________ Sem gledala čez okno, sem mislila da si ti, a žal je bila le kanta za smeti..** • DeViLgIrL
31.7.2010 19:30
KlarcheQQ pravi:Ahaa, Hvala.! (:
No očitn bo pr men tud mal probelema s hrano k nism lih neka navdušenka isto nad zelnavo.. xD Drugač pa upam ja, da bo dobr.. čeprou me je že kr mal strah.. ;D hehe..ma lej nerabi te bit..prvu ti je tko mal bed use novo pa tko...sam sej se hitr navadš je kr fajn =) s kod pa si ti? =) • JanjaTHEsprousesWife
• Od: 31.7.2010
31.7.2010 20:25
Js grem u novm mestu na ekonomsko --> Medijski tehnik ;D
ne bom v dijaškm domu, kr sm dost blis doma ;DD Drgač pa kk je sploh prvi dan k si fazančk? ;D;D • KlarcheQQ
31.7.2010 20:35
DeViLgIrL pravi:
KlarcheQQ pravi:
Ahaa, Hvala.! (:
No očitn bo pr men tud mal probelema s hrano k nism lih neka navdušenka isto nad zelnavo.. xD Drugač pa upam ja, da bo dobr.. čeprou me je že kr mal strah.. ;D hehe..ma lej nerabi te bit..prvu ti je tko mal bed use novo pa tko...sam sej se hitr navadš je kr fajn =) s kod pa si ti? =) Hehe.. ja upam, da se bom hitr ujela.. =D Sm pa z gorenjske.. mal naprei od Škofje Loke.. Poznaš kej? (: S kje si pa ti? =) _________________ Sem gledala čez okno, sem mislila da si ti, a žal je bila le kanta za smeti..** • DeViLgIrL
31.7.2010 20:35
JanjaTHEsprousesWife pravi:Js grem u novm mestu na ekonomsko --> Medijski tehnik ;D
ne bom v dijaškm domu, kr sm dost blis doma ;DD Drgač pa kk je sploh prvi dan k si fazančk? ;D;D hja tko no xD...pač mal te sfazanirajo..pa tko nč posebnga pač zdej nvem kok je na drugih šolah..pr nas učitli najbl težijo fazanom...pol višje letnike bl pr mer pustijo baje =) • DeViLgIrL
31.7.2010 20:37
KlarcheQQ pravi:
DeViLgIrL pravi:
KlarcheQQ pravi:
Ahaa, Hvala.! (:
No očitn bo pr men tud mal probelema s hrano k nism lih neka navdušenka isto nad zelnavo.. xD Drugač pa upam ja, da bo dobr.. čeprou me je že kr mal strah.. ;D hehe..ma lej nerabi te bit..prvu ti je tko mal bed use novo pa tko...sam sej se hitr navadš je kr fajn =) s kod pa si ti? =) Hehe.. ja upam, da se bom hitr ujela.. =D Sm pa z gorenjske.. mal naprei od Škofje Loke.. Poznaš kej? (: S kje si pa ti? =) hmm ija mam sošolko iz škofje loke..sam ona se vozi tko da ni v domu drgač jst sm s kočevja..pol pa tko moje 2 cimre..ena je iz sežane, ena pa iz dolenskih toplic =) tko da smo daleč narazn sam je fajn useeno =) • KlarcheQQ
31.7.2010 20:46
DeViLgIrL pravi:
KlarcheQQ pravi:
DeViLgIrL pravi:
KlarcheQQ pravi:
Ahaa, Hvala.! (:
No očitn bo pr men tud mal probelema s hrano k nism lih neka navdušenka isto nad zelnavo.. xD Drugač pa upam ja, da bo dobr.. čeprou me je že kr mal strah.. ;D hehe..ma lej nerabi te bit..prvu ti je tko mal bed use novo pa tko...sam sej se hitr navadš je kr fajn =) s kod pa si ti? =) Hehe.. ja upam, da se bom hitr ujela.. =D Sm pa z gorenjske.. mal naprei od Škofje Loke.. Poznaš kej? (: S kje si pa ti? =) hmm ija mam sošolko iz škofje loke..sam ona se vozi tko da ni v domu drgač jst sm s kočevja..pol pa tko moje 2 cimre..ena je iz sežane, ena pa iz dolenskih toplic =) tko da smo daleč narazn sam je fajn useeno =) Faajn. (: Jest bom pa v sod z eno bivšo sošolko in eno k je bla pa u drugmu razredu.. =) _________________ Sem gledala čez okno, sem mislila da si ti, a žal je bila le kanta za smeti..** • DeViLgIrL
31.7.2010 21:00
Faajn. (:
Jest bom pa v sod z eno bivšo sošolko in eno k je bla pa u drugmu razredu.. =)[/quote] aija sej to je fajn..jst sm bla tut s sošolko sam pol se je ona izpisala..pa druga cimra se je premestla u drugo sobo...tko da sm pol prstala z sosedami u sobi |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.