kako izgleda pregled pr okulistu ?

evvci • Od: 10.6.2010 • Prispevkov: 32
kako izgleda pregled pr okulistu ? 30.7.2010 13:28
paač.slišala sm d morš nekam gledat. zdej bi pa rada da mi en bl podrobno to opiše če se mu da...pa če loh ful zberaš pr okvirjih za očala pa use no.. razgovorte se- opšite use od prihoda tja do odhoda ^^
hvalaa <333
L0o0 • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 29
... 30.7.2010 15:30
heej..pač.. js mam očala ž 1 leto pa pou.. lahk greš k okulistu v zdravstveni dom(tja sem šla js) al pa pri optiku(nimajo usi zdravnikov al kkrkol x) ko sem prišla tja sem najprej gledla v neko napravo-hiško v daljavi..pač ta hiška je bla na trenutke tk meglena pol spet ostra slika..pač to je vodla med.sestra..pol sm šla not k zdravniku pa sm dobla gor take očale k jih ma heri poter XD pol je pa na ta očala k so nareta tk da lahk ustavla not steklca..da ti pol lahk pove kolk maš dioptrijo..to je to.. :)najbrž nimajo usi zdravniki enako.. upam da je ok..če pa še kaj pa upraš Wink

aja okvirji še..zbiraš jih pa pol glede na to kko ti pašejo pa cena pa to js sm dala za stekla in okvir okol 120 €.. pa ful je izbire ponavad..more je bit Smile
ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
Re: kako izgleda pregled pr okulistu ? 30.7.2010 15:36
no... mau sn že ozabla p to k že en let nisn bla tam. xD
pč... prvo gledaš pač tiste črke (tko kt pri sistematskem pregledu)... in tko če vidiš in do kot vidiš.. in pol ti da neke tko čudne plastine očale gorin pol ti deva leče not pč da vidi tere boš rabla... pol morš še neki čizt namir sedet p gledt u eno naprauco ,neko hišk vidš al ka...
pr izbiri okvirjeu ti pč naj pomaga tut mau tisti prodjauc... d nbošmela kr enih k ti psloh ne pašejo in to... pa pravo velikost morš met (to bo tk prodajauc vido).. najbolš je d če is okvirje kupš nek k jih majo res ful na izbiro in duzameš ene k so ti pol res ušeč.. ne p nek k jih majo čizt mau in morš tam zbrat ene... to eje men nadil k sn mela prve očale.. in nisn nkol več šla tja... :S
... to bi blo use z moje strani... ta pregled ni nč kj hudga.. nč ne boli . haha. nbojo te pojedl. xD
ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
Re: kako izgleda pregled pr okulistu ? 30.7.2010 15:38
ursiii95 pravi:
pč... prvo gledaš pač tiste črke (tko kt pri sistematskem pregledu)... in tko če vidiš in do kot vidiš.. in pol ti da neke tko čudne plastine očale gorin pol ti deva leče not pč da vidi tere boš rabla... pol morš še neki čizt namir sedet p gledt u eno naprauco ,neko hišk vidš al ka...
pr izbiri okvirjeu ti pč naj pomaga tut mau tisti prodjauc... d nbošmela kr enih k ti psloh ne pašejo in to... pa pravo velikost morš met (to bo tk prodajauc vido).. najbolš je d če is okvirje kupš nek k jih majo res ful na izbiro in duzameš ene k so ti pol res ušeč.. ne p nek k jih majo čizt mau in morš tam zbrat ene... to eje men nadil k sn mela prve očale.. in nisn nkol več šla tja... :S
... to bi blo use z moje strani... ta pregled ni nč kj hudga.. nč ne boli . haha. nbojo te pojedl. xD

sm prebrala prejšni koment... tkod zgleda d sn jzt raun bratno napisala tisto hiško in očala. xD
L0o0 • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 29
Re: kako izgleda pregled pr okulistu ? 30.7.2010 15:40
ursiii95 pravi:
ursiii95 pravi:

sm prebrala prejšni koment... tkod zgleda d sn jzt raun bratno napisala tisto hiško in očala. xD

haha sej je useeno Very Happy važno da pol vidš spet

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.