Knjige• deadgirl
• Od: 10.7.2010
Knjige
29.7.2010 18:48
prosm čimprej udguvorte
rabm seznam knjig do dans zvečer rada berem in bi vs prašala če lhko napišete kere knjige so se vm zdele fajne tenx • Amy Lee
• Od: 14.7.2010
Re: Knjige
29.7.2010 20:09
somrak
mlada luna mrk jutranja zarja življenje kot v filmu kafe klub (vse knige) viki pogrešam te zaljubljene punce punce v stiski punce v solzah dež veliko srce ... moje najlubše , js sm tud knjigoholik • Xee
• Od: 22.7.2010
29.7.2010 20:29
jst ti zelo priporočam vse knjige od Dana Browna.
Npr. Da Vinčijeva Šifra, Angeli in Demoni, Izgubljeni Simbol... FUUUL TE POGETNE KNJIGA, nemorš nehat brat • deadgirl
29.7.2010 21:45
hvala ubema.
jutr grm u knjižnco • princessme
• Od: 27.1.2010
29.7.2010 21:52
AmyAmy pravi:somrak
mlada luna mrk jutranja zarja življenje kot v filmu kafe klub (vse knige) viki pogrešam te zaljubljene punce punce v stiski punce v solzah dež veliko srce ... moje najlubše , js sm tud knjigoholik fajn seznam xD dež- aaa..js sm se na koncu knjige zjokala :'( .. drgač sm pa te že use prebrala ;P • deadgirl
30.7.2010 10:54
Ja js sm tut use od Nejke Omahen perebrala in morm rečt d so mi njene knjige res ostale v spomini kr tut čut kko prežiulamo te dni najstniki kr je bl mlada. In tut js sm k sm usako njeno knjigo prebrala jokala zram:D
res učas sm brala knjige k norc, pol sm računalnik dubila in jih 1 let nism povohala zdej so mi pa spt zadišale in jih kr požiram:D 2 knjige na dan učas • Amy Lee
• Od: 14.7.2010
30.7.2010 12:02
ja od nejke omahn so supr samo se ne spomnem vsh naslovov mene je mlada luna spravla v jok ... ... morte prebrat! • princessme
30.7.2010 14:27
uf..jst pa velikokrt jočem..evo dns sm bla u knjižnici pa vam povem kire sm si sposodla: Deček v črtasti pižami- John Boyne Prinčevsko življenje-Corien Botman Jule grenko-sladko-Beatrix Mannel Mularija da te zvija- Damjana Kenda Hussu Nedelje nekega poletja-Vitan Mal Mahtabina zgodba-Libby Gleeson Ne puli si las-Elizabeth Vercoe Spremembe, spremembe- Nejka Omahen ta je še edina njena k je nism prebrala xD AmyAmy: ja to knjigo o hipnozi sm si hotela sposodt sam jih mam že preveč xD bom drugič ja..Jacqueline Wilson- Deklica Lola Rose..mislim da jo je ona napisala..na konc te knjige sm se tud zjokala xD Deadgirl: enako ;P hahaha..celo knjigo na dan..pa tm do 2. ponoči jih berem xD če so krajše tud 2 ja.. • deadgirl
30.7.2010 16:20
princessme:
js sm gledala film deček u črtasti pižami in sm tuk jokala zraven. tu lah vidiš ka se je dogajal k je meu Hitler uso ublast. O..Ka je delu z ljudmi.Najraj bi ga aaaaaa...Sreč d je že mrtu:D Am..Spremembe spremembe sm js že tut brala pa Deklica Lola Ros tut in je ful fajna knjiga. Dans mi je mama s knjižnice prnesla 11 knjig in use majo po 300 strani in več že berem.. knjige: - Punce v stiski -Zaljubljene punce - Kafe use dele:D -Punce držijo skupaj Ja tud js berem tak zvečer zlo pozno pa če je slabo vreme tut popoudan..Drgač pa skr vedno zvečer • 005
• Od: 17.5.2009
30.7.2010 17:38
hja. jes sn ti nooooora na knjige. ;PPPP
na dan zagotovo 1 preberem. drugač zaj v teh bednih deževnih dneh berem tui popoldne drugač pa predvsem zvečer pa tam do polnoči al pa do kakih 1 al pa 2 ponoči.xDDD HF.^^ • deadgirl
30.7.2010 20:04
Hej
Ja nisn js že za tote knjige čula. Ampak so mi zlo zanimivi naslovi ka sn gledala na totem linku, tak da bojo nasledne knjige zihr tote:D Pomoje se splača, ker knige o najstnikih so ponavadi zlo dobre • princessme
30.7.2010 20:08
waaw ja meni se tud zdi zanimivo xD..
bom probala najdt u knjižnici xD pa ti povem • 005
30.7.2010 20:27
hja sej. jes grem u pondele v knižnco..in bom jes to malo pogledla če majo in tko. ker meni so tui naslovi fuul vreii. hihi^^
• princessme
30.7.2010 23:07
• Love15
• Od: 29.5.2010
31.7.2010 13:06
005 pravi:hja. jes sn ti nooooora na knjige. ;PPPP
na dan zagotovo 1 preberem. drugač zaj v teh bednih deževnih dneh berem tui popoldne drugač pa predvsem zvečer pa tam do polnoči al pa do kakih 1 al pa 2 ponoči.xDDD HF.^^ Hay...jst bi sam neki prašala...pač knjiga se mi zdi zlo zanimiva...sam pč nwm ka naj gledam v knjižnici al ka naj rečm...kuk je sploh naslov? pls za odgovor • 005
31.7.2010 19:18
princessme pravi:itaaaak. <3 • Love15
• Od: 29.5.2010
1.8.2010 8:29
jes bom prvo šla gledat pod N.xDD sej piše kao avtor: najstniki.. pol pa če nebom nič našla, bom pa šla vprašat pač tja, če majo pač knjigo najstniki, pa bom povedla en naslov. če me bo sam debelo pogledla, bom vedla da ni s tega nič. drugač bo pa itak povedla ke iskat in pod kiro črko.
HF.^^[/quote] Heh...Ok...bom jst tut ta način uporabla... • 005
2.8.2010 0:39
Love15 pravi:jes bom prvo šla gledat pod N.xDD sej piše kao avtor: najstniki.. pol pa če nebom nič našla, bom pa šla vprašat pač tja, če majo pač knjigo najstniki, pa bom povedla en naslov. če me bo sam debelo pogledla, bom vedla da ni s tega nič. drugač bo pa itak povedla ke iskat in pod kiro črko.
HF.^^ Heh...Ok...bom jst tut ta način uporabla... hihi^^ no kr kr.xDDD • 005
3.8.2010 0:23
hah. no jes sn bla danes v knižnci. in sn samo preletela te knjige najstnikov. niker jih sicer nisem odkrila na mladinskem oddelku.mela sn pa že kr neki knig tak da sn se pol odločla, da vprašam in se o teh knjigah pozanimam ko grem naslednjič v knižnco. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.