med počitnicami se je fant nehal zanimat zame1 | 2 | >>• fallenangel
• Od: 11.10.2009
med počitnicami se je fant nehal zanimat zame
28.7.2010 16:03
ja jst mam pa en problem s fantom. zj k s počitnce se ful ne vidva in to in se je res oddaljil od mene. nikol me ne pokliče, ne piševa si več tolk, ful ne čutm da bi me mel še kj rad, in pol mu na vsake tolk časa rečm da me to mot in on da me ma še ful rad in mu je res fajn z mano ampak da ga mineva.
in res nevem kaj nj zdj nardim. in sm ga jst ene parkrat poklicala pa se mi nikol ni oglasu enkrat se mi pa je ( s tem da sva se prej zmenl da ga pokličem) in takrat je bil res nesramn pa še skenslu me je na konc. -.- faaaaaak no. kaj nj nardim? ga pustim al počakam do konca čeprou sm skos u bedu zarad njega? pomagejte če veste prbližn kaj nj pa če se je vm kj takega zgodil pa kaj ste nardil? in ja..jst ga mam še zmerj rada. </3 sam nevem kaj je z njim in še neki je bil za to da bi šla narazen za čez počitnce pa da bi pol vidla kaj bo. in res nevem kaj nj si mislm... =/ Nazadnje urejal/a fallenangel 31.7.2010 11:26; skupaj popravljeno 1 krat • Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: med počitnicami se je fant nehal zanimat zame
28.7.2010 23:18
It's kinda ower u know -.-
jaz bi sklepo da ma drugo ali pa je zainterisiran v drugo. tretje možnost pa je da nma časa al kaj takega. samo prednost bi dal prvi stvari - novi punci al kaj tazga maby ??? Možnost je da si backup plan. Kaj naredit. hmm probi ugotovit če ma drugo punco pa to (it's happening all the time). No samo tak da veš - to je moje mnenje pa si ga ne preveč k srcu jemat =) • Boris
• Od: 17.4.2010
29.7.2010 6:53
weš, točno tkole je pa moja men delala, majkemi. nč mi ni pisala, nč mi ni odgovarjala na smse, ne ama baš ništa. ignor. pol sm se pa **** pa jo pouprašu kua je narobe, in takat je pa nardila konc zadevi. izkazalo se je da jo je enostauno ''minilo'' jbg se pa strinjam z Pačupo, prej je u drugo kokr pa da nima časa, kr zmeri se najde usaj en trenutk d bi ti usaj en sms napisu pa ti razložu kko to d se ti nemore nč javt, in da si ti sam backup kokr je reku. Probei mu zatežit, ampak ne preweč če bi ga rada mela d te res nebo pustu, tko mu zatež da nej ti powe ka se dogaja pa zaka te ignorira in da ti pač to ni ušeč kar onpočne. sigurn ti bo pol powedu k bo widu kko te skrbi, če pa ne pa brez zamere, je pa prava pi*da. oprosti na izrazu kr ga maš še zmeri rada, ampak tko jst mislm =). če se bo pa še naprej tko nadaljevalo pa ti nč nebo odgovarjou, pisu, klicu ne nč, da boš na konc sam še t.i. obesek, ga pa pust. vem d si se navezala nanj kokr si napisala, ampak če je tko da ma drugo tebi za hrbtom, mi werjem, da ni vreden tvoje ljubezni in tvoje skrbi • Xee
• Od: 22.7.2010
29.7.2010 9:01
Ni te vredn kokr so ostali rekl
• fallenangel
30.7.2010 14:38
sm ga lepo uprašala kaj je narobe. baje ga mineva sam bi bil še zmeri z mano. povedala kaj me mot. nč od tega ni spremnu še zmeri nima časa zame oz. se mi ne posveča.
tko da sm mu rekla da nočm met več z njim nč ker sm sam slabe volje zarad njega in da mi bo tko laži.. odgovora ko sva se menla ni blo. sam kokr d je slabevolje se je neki delu. sam dala sm mu vedt da če se bo spremenu nj me poišče (sicr med vrsticami sam to bi lahk že od prej ugotovu) ah bedno pač. sam kaj, HIS BAD itak so že na začetku rekl da nj ne bom z njim ker sm boljša od njega.velik boljša. videz in ostalo. HIS BAD počas se bom nehala sekirat • Boris
30.7.2010 14:46
če še po teh besedah ni meu cajta zate pol je res tko rečeno pi_zda. nwem kko je lahko kdo tko brezsrčen do ljudi k ga majo radi, čudno.
ampak lej, če se je delou d je neki slabe volje pa take fore, to bi mogu prej na to mislt, ne pa zdej se sekirat zarad tega. zgubu je možnost, nč nemore weč, kar je je. pa bi prej mislu na to tko da ti jst toplo prporočam da ga kr pozabš kr ni vredn tebe in tvoje ljubezni. kokr si ti že prjatli rekl, nisi taprava zanj ajde, zdej pa nasmeh na faco pa gremo u samski lajf, svoboda in brezskrbni dnevi + še douge počitnce te čakajo • pk4life
• Od: 20.7.2010
30.7.2010 21:21
nared ga lubosumnga.. to ga bo ubil.. hehe_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • fallenangel
30.7.2010 23:15
ej boris ti si legenda haha. to me je res razvedril ah ja sj ni vredn da bi se sekirala. res ne. sam ko se komi zadržujem da ga ne pokličm al pa kj. pa skos mu čekiram profil na fbju BEDNOOOOOOOO! ni vredn ni vredn ni vredn ni vredn. enkrat bom že normalnga dobila. enga ko me bo mel res rd ne pa to sam bluzil. (: upam. ljubosumnga a • koxica22
• Od: 30.7.2010
30.7.2010 23:28
bla sem v isti situaciji (:
in sm jokala za njemu pa sm ga umes miljonkat že "pozabla", no ja zadnč me je do konca **** (pred kšnmu mescom pa pou)... zdej mal že z enmu flirtam in sm unga res pozabla... tko da upi da te kdaj tok **** da boš čist zelena pa bo vse dobr • fallenangel
31.7.2010 11:29
joooooooo to je tolk bedno. in še zato ker se mi je zadnje pol leta vse okol njega vrtel in dogajal. in pol se dobims kšno prjatlco al pa prjatlom in se kj tko menmo in zmeri pridemdo njega ker sosemi pač use zabavne reči z njim dogajale -.-
• fallenangel
5.8.2010 13:57
ja sam tolk da povem kaj je zdj blo.
dokončno me je **** ker ga je pač minil. -.- in ja. :/ najbrž poznate filing ko mislte da nobenga več naute mel tolk radi a? • soonck
• Od: 16.2.2010
5.8.2010 14:08
mhm. poznam ta filing.
ko sm mela ta občutk k ti, sm misnla, da nebom nikol več zalublenaa. sovražla sm tipe. sovražla sm lubezn. kadar me je kšn tip povabu vn, sm ga vedn zavrnila, sam zto ker sm se bala, da me spet prizadane. šele zdj vidm da sm delala napako. life gre naprej (: in js pač z njim. učasih je treba ignorerat razum pa sledit svojmu srcu tut ti boš mela enkrat srečo u lubezni. (: uživeej, pa ne sekiri se preveč. j.e.b.e.š unga. z razlogom je BIUŠI. : ) • Boris
5.8.2010 14:09
fallenangel pravi:ja sam tolk da povem kaj je zdj blo.
dokončno me je **** ker ga je pač minil. -.- in ja. :/ najbrž poznate filing ko mislte da nobenga več naute mel tolk radi a? ne me je_bat d ti je reku d ga je minilo? točno to sm jst slišu zadnč od moje... in kaj mi prhaja na misu? d je mela druzga, najverjetnej je blo tko, in pr tvojem primeru je tud verjetn tko blo, mogoče pa še zdej je, kr poznam kr neki primerov k so ljudje en drugmu rekl da ga/jo je minilo... pa se je izkazalo d so mel druzga/go, al jih je pa res minilo ---> so se naveličal en druzga... in ja, preklemano dobr poznam ta filing uglaunem, probi ga nekako pozabt... če te je tkole pustu pol ne si mislt d nisi bla dovolj dobra zanga, ampak da si te on ne zasluž. on si ne zasluž tacga človeka kokr si ti. oprosti za telih par besede vnaprej, ampak tud ti si ne zaslužš tacga modela k mu ni mar zate, ti si namreč zaslužš velik bolšga, zvestega, ljubečega in zaupljivega če ga pa ne moreš pozabt se pa dodobra zjokej al pa probi zaupat use kar maš v mislih neki osebi k ji zaupaš, k te bo razumela... verjem, pomagalo bo d se izpoveš nekomu k mu zaupaš uglaunem, probi se nekako ''postaut'' nazai ''na noge'' po takem grdem ''padcu'' pa si najd enga k ti bo ustrezou pa boš hitr pozabila na prejšnga. ''Ko se nova ljubezen piše, stare spomine počasi, a učinkovito briše...'' Uživei • rebelde
• Od: 14.2.2010
5.8.2010 19:01
ma dej tacga tipa bi js V MOMENTU skenslala. od tega kar si napisala je več kot očitno da ga ne zanimaš več. res škoda čakat.. če pa že pol pa tkole: njemu se bo fajn zdel k ti njega čakaš in da pač on lohka "ordinira" posvoje in ve d loh pride k teb nazaj in gre k bo on hotu ker mu ti to omogočaš.. to pomen da te bo izkorišču. js ti rečm čeprou bo tžko: pust ga isto ga ne klič in nč.. probi pozabt kšnga druzga fanta poglej in odpri vrata ostalim fantom k bi isto radi mel kej šanse pr teb in mislm da bi biu kšn k se res trud velik bl vredn tebe kokr tale.. p....
drž se • brego
• Od: 2.8.2010
5.8.2010 19:20
Tip nima jajc ti povedat v oči, zato čaka da razpade samo od sebe, verjem, da ne boš naredila nič slabega, če ga skenslaš. Najboljš, da ga povabiš na pijačo in da mu rečeš, da je poseben dan, ker mu moraš nekaj pomembnega povedat. Če bo šel mu pač tam poveš kaj si misliš in da nočeš biti več z njim, bo še najboljše.
LP • pk4life
5.8.2010 20:09
pa ti ločš med nasvetom vrstnika pa je.ban.jem u glavo?.. dej **** že_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • tjasaklemencicpocajt
• Od: 4.8.2010
• Kraj: Velenje
5.8.2010 20:31
nima jajc da ti da konc.
NISI GA VREDNA! _________________ arrrrr; gabriel macht, zac efron, ashton kutcher, ryan reynolds, alex pettyfer :33 ;D • Boris
5.8.2010 20:41
thefuckingking pravi:A ženske dejansko upoštevate mnenja na forumih, ki vam jih dajo popolni neznanci? Nice. A če ti bo kdo rekel, da v drek skoči, boš? Bi rekel da ja
a ti mau zaostajaš al resno bereš naše nasvete in pomoč kakor: ''skoči s strehe'' namesto: pozabi ga, ni te bil vreden?? dej ne seri mi in nam s takimi spamat po forumu pa nonstop nekej kritizirat, splošna trditev za forume: če ti ni ušeč, bejž dol. nismo še nobeni osebi rekl nej kr tkoj zdele skoč s strehe zarad propadle ljubezni. tko da ne vem kaj sploh smetiš po forumu če nemaš nč pamentga za povedat. over and out. LP • fallenangel
5.8.2010 21:47
thefuckingking pravi:A ženske dejansko upoštevate mnenja na forumih, ki vam jih dajo popolni neznanci? Nice. A če ti bo kdo rekel, da v drek skoči, boš? Bi rekel da ja
no no no. mr. no life z nizkim IQ-jem. al pa si mogoče mal prestr za najstniški forum? Pišeš knjižno pravilno kar počnejo redki najstniki. Hmmm.. In fora tega je da me zanima če je blo s kom kj podobnga ane. ampak seveda tvoja pamet tega še ni dojela. in če je blo pr komu kj podobnga da deli s tabo svojo izkušnjo. Navsezadnje pač vse preberš, vidš kako je blo drugje nardiš pa TKO KOKR SI SAM MISLŠ DA JE NAJBOLŠ IZ VSEH ZBRANIH INFORMACIJ!! in nehej bit tolk zatežen. al pa hočš bit u resnic samo "****." no noben te ne mara, ODJ_EBI! • fallenangel
5.8.2010 21:56
Boris pravi:
fallenangel pravi:
ja sam tolk da povem kaj je zdj blo.
dokončno me je **** ker ga je pač minil. -.- in ja. :/ najbrž poznate filing ko mislte da nobenga več naute mel tolk radi a? ne me je_bat d ti je reku d ga je minilo? točno to sm jst slišu zadnč od moje... in kaj mi prhaja na misu? d je mela druzga, najverjetnej je blo tko, in pr tvojem primeru je tud verjetn tko blo, mogoče pa še zdej je, kr poznam kr neki primerov k so ljudje en drugmu rekl da ga/jo je minilo... pa se je izkazalo d so mel druzga/go, al jih je pa res minilo ---> so se naveličal en druzga... in ja, preklemano dobr poznam ta filing uglaunem, probi ga nekako pozabt... če te je tkole pustu pol ne si mislt d nisi bla dovolj dobra zanga, ampak da si te on ne zasluž. on si ne zasluž tacga človeka kokr si ti. oprosti za telih par besede vnaprej, ampak tud ti si ne zaslužš tacga modela k mu ni mar zate, ti si namreč zaslužš velik bolšga, zvestega, ljubečega in zaupljivega če ga pa ne moreš pozabt se pa dodobra zjokej al pa probi zaupat use kar maš v mislih neki osebi k ji zaupaš, k te bo razumela... verjem, pomagalo bo d se izpoveš nekomu k mu zaupaš uglaunem, probi se nekako ''postaut'' nazai ''na noge'' po takem grdem ''padcu'' pa si najd enga k ti bo ustrezou pa boš hitr pozabila na prejšnga. ''Ko se nova ljubezen piše, stare spomine počasi, a učinkovito briše...'' Uživei . ne mislm da ga je res minil. da nima druge. ker sva na isti šoli in mava dost skupnih prjatlov in bi vedla najbrž če bi blo kj... oz. res ni hud in ne more kr tkole mal menjat bi rekla. (: ej pa hvala boris (: vedno me razvedriš. ah kje so časi ko je on mislu da ni dost dobr zame. PA SJ OBISTVU RES NI X) in ni blo dolg nazaj ko je fantaziru kaj bova use še počela u prihodnjosti :/ ah ja. :/ ampak za njega sm pa res mislla da me ma rad in da se me ne bo kr tko naveliču. :/ več ko pol leta ga nism hotla poznat ko mi je šel tolk na živce. -.- pol sva se pa začela družt.. in nazadnje skupi prstala. :/ ampak jst res ne morm it z nekom ko vem da sm mu ušeč vn. preprost se čudn počutm ker on ni men, • pk4life
5.8.2010 22:08
resno a se ti dvigne k ****š?.. ker drgač ne gre?.. modra tabletka ne pomaga?.. powej mi tole.. KAJ ZA KURAC DELAŠ TI NA FORUMU ČE TI NISMO ŠEČ PA TI GREMO NA JETRA?_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Boris
5.8.2010 22:16
thefuckingking pravi:Pišem približno knjižno pravilno, ker sem pač daleč pametnejši od vas in vam to tudi dokazujem. Vsi vzamete moje komentarje zelo osebno, kar brez dvoma nakazuje, da ste mentalno nezreli luzerji in imate šibko osebnost. Žalostno. Ti, punca, ne govori o nizkem IQ, kajti to imaš ti sama, zato ne obtožuj drugih za svoje napake. Nice of you to CARE about what other people think of you, ESPECIALLY on a forum, full of losers. Ti 10 letnik, Boris ali nekaj podobnega, povej mi, zakaj bi kdo spraševal podobne debile na forumu kot si ti o kakršnemkoli mnenju, če pa lahko to vprašaš koga IRL? Aja sej res, večina na forumu vas sploh ne ve, da se to da. Vsi pišete, da me boste ignorirali, imam pa največ odgovorov v vsaki temi, kateri kaj napišem. To še enkrat potrdi vašo mentaliteto. Če ne bi imel življenja, ne bi bil živ, debilka. Nasvet od najjaće osebe na svetu (beri: mene): Fantje primite za tistega majhnega lulčka, katerega funkcije še ne poznate in se igrajte. Punce - primite se kakega gospodinjskega dela, saj veste zakaj imajo ženske majhna stopala, ane?
Manjka vam še marsikaj, da se boste lahko kosali z mano. Za enkrat vas še vse gledam iz neba, ker ste tako nizko in dvomim, da se bo to spremenilo. hvala za kompliment in nasvet, bom probu upoštevat P.S.: moja starost je 15 let, d nebo pomote =) LP • pk4life
5.8.2010 22:20
ne sam občudujem pa kko se izmikaš odgovoru torej KAJ ZA KURAC DELAŠ TI NA FORUMU ČE TI NISMO ŠEČ PA TI GREMO NA JETRA?_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • soonck
6.8.2010 10:06
P I Z D A dj nehite žeeeeeeeeee. pač majo eni mau preveč cajta, u lajfu majo probleme in nimajo druzga za delat kokr drugim težit. tko je to.. ja, ja.. ti kr zatež nazaj. ti zgleda da se sekiram? • soonck
6.8.2010 10:09
thefuckingking- aha sm ugotovila kaj si. tip torej. al dedi. al kua za en psiho.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.