pomaagaajtee, pliis!*• myself
• Od: 3.4.2010
pomaagaajtee, pliis!*
28.7.2010 10:15
heej..
js mam 1 probleem, sem registrirana na partisu.(pred kratkim sm se prijavla.) zato še nwm kako to deluje glih. no , in ko hočem potegnt en film dol, nwm kam ga shrani če ga sploh shrani.!? -.- samo neka se mi pokaže pa izgine.... ka morem narest.????? kdo mogoč we?? al pa če mate kere bolše programe za lowdanje filmow.???? prosim, pomagajte mi.. -.- • slinafka
• Od: 16.1.2010
Re: pomaagaajtee, pliis!*
28.7.2010 10:35
Ja Torrent moreš met če hočet downloadat Pa nikamor ga še ne shrani, ko na Partisu pritisneš download ali kak je že potem se ti začne komaj v torrentu dol vlečt. Ko pa se ti povleče do konca pol pa samo 2x klikneš gor pa se ti odpre datoteka z filmom ali pač kaj downloadaš upam da sem ti pomagala.. Nazadnje urejal/a slinafka 28.7.2010 10:36; skupaj popravljeno 1 krat • Xee
• Od: 22.7.2010
28.7.2010 10:35
1. za prenos podatkov iz partisa rabiš program uTorrent (najbl priporočjiv (: )
Dobiš ga tuki: [link] 2. Ko zvlodaš torrent z partisa, če uporablaš firefox samo klikneš na torrent in ti ga odpre na uTorrentu in začne vlečti upam da sem pomagu • myself
28.7.2010 11:03
Xee pravi:1. za prenos podatkov iz partisa rabiš program uTorrent (najbl priporočjiv (: )
Dobiš ga tuki: [link] 2. Ko zvlodaš torrent z partisa, če uporablaš firefox samo klikneš na torrent in ti ga odpre na uTorrentu in začne vlečti upam da sem pomagu huaLaa* bom že..xD • myself
28.7.2010 11:04
slinafka pravi:Ja Torrent moreš met če hočet downloadat
Pa nikamor ga še ne shrani, ko na Partisu pritisneš download ali kak je že potem se ti začne komaj v torrentu dol vlečt. Ko pa se ti povleče do konca pol pa samo 2x klikneš gor pa se ti odpre datoteka z filmom ali pač kaj downloadaš upam da sem ti pomagala.. okej, bom naredla to ja. hualaa* • slinafka
• Od: 16.1.2010
28.7.2010 11:16
lolikaa pravi:
slinafka pravi:
Ja Torrent moreš met če hočet downloadat
Pa nikamor ga še ne shrani, ko na Partisu pritisneš download ali kak je že potem se ti začne komaj v torrentu dol vlečt. Ko pa se ti povleče do konca pol pa samo 2x klikneš gor pa se ti odpre datoteka z filmom ali pač kaj downloadaš upam da sem ti pomagala.. okej, bom naredla to ja. hualaa* Ni blema |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.