ŽENSKI PROBLEMI (:1 | 2 | >>
• Ursxx
• Od: 6.12.2009
ŽENSKI PROBLEMI (:
16.7.2010 19:49
No tle je babji forum (upam da ;DDD)
No kr vs zanima se razpište pa se bomo probale punce mal tko pogovort xD (?) Uglaunem hujšanje: 163 - 62 zgleda mn kod 57 1. zjutrej ustanem in delam trebušnjake 2. začela bom jest manj sladkarij 3. Mati je začela kuhat mn mastno pa redilno in uglaunm smo dejansko začel cela familija hujšat xD Čeprou sestri ne bi blo potrebno, očiju tut ne (pa še tip je xD) mami naj bi mogla jst pa pač zase vem da moram za druge pa ne čeprou mi oči skos govori da mam špeh, debele noge pa trebušček :/ 4. Jah grem usake tok cajta tečt skos se pa vodm s kolesom pa z rolarji (moram se začet redno) 5.se vam zdi da bi blo dobro da shujšam na 56 (vsaj tok) pa kako glede na to da ful pijem pa jem sadje in zelenjavo (po večini) se velik gibam idt? 6. kaj pa celulit k ga mam obromno nad in pod koleni :/????? MOJA POSTAVA: -močne kosti -še kr velki joški -ful mišic -k stojim je trebuh raven k se pa usedem me je pa sram zarad špeha :/ -noge ---> delno suhe -rit čvrsta (hahahah kako pa naj opišem? ;D ne maje se xD) Hvala za nasvete, zahteve, komplimente itd. <3 • princessme
• Od: 27.1.2010
Re: ŽENSKI PROBLEMI (:
17.7.2010 15:38
ja meni se zdi tvoja postava okei.
nisi predebela pa tud preveč suha ne..;P postavo mam približno tako kt ti..velikost in kg. sam da sm 164cm velika:P 1. (ja js morm tud začet delat trebušnjake xD) mislim da je to res dobro da delaš.xD tako da kr pogumno naprej!! 2. pridna... 3. moja mama hujša že celo žiuljenje pa je vedno ista..ne jemo prou mastnega. mislim pa da ste se super zmenli!! 4. uf. dobra si.. a to tečeš usak dan? 5. če se dost gibaš pomoje lahk normalno ješ. npr. js treniram rokomet mam usak dan terninge pa se ne zredim..in jem preveč (ogormno):S lej dobro je da probaš.. pa če boš potem zadovolna s sabo bo super!! tako da ti sam ustrajaj!! 6. to se s tekom use izgubi..!! TVOJA POSTAVA: se mi zdi prou uredu.ne..ni uredu..super je. mišice maš, suha si.. kaj hočš več!! xD js tud delam trebušnjake..pa tečem.. tako da ti povem kko se je meni obneslo!! • Ursxx
17.7.2010 19:27
princessme pravi:ja meni se zdi tvoja postava okei.
nisi predebela pa tud preveč suha ne..;P postavo mam približno tako kt ti..velikost in kg. sam da sm 164cm velika:P 1. (ja js morm tud začet delat trebušnjake xD) mislim da je to res dobro da delaš.xD tako da kr pogumno naprej!! 2. pridna... 3. moja mama hujša že celo žiuljenje pa je vedno ista..ne jemo prou mastnega. mislim pa da ste se super zmenli!! 4. uf. dobra si.. a to tečeš usak dan? 5. če se dost gibaš pomoje lahk normalno ješ. npr. js treniram rokomet mam usak dan terninge pa se ne zredim..in jem preveč (ogormno):S lej dobro je da probaš.. pa če boš potem zadovolna s sabo bo super!! tako da ti sam ustrajaj!! 6. to se s tekom use izgubi..!! TVOJA POSTAVA: se mi zdi prou uredu.ne..ni uredu..super je. mišice maš, suha si.. kaj hočš več!! xD js tud delam trebušnjake..pa tečem.. tako da ti povem kko se je meni obneslo!! O ne sm tekla usak dan zdej sm pa PRElena ;D drugač pa rolanje pa kolesarjenje pa ja skor usak dan ampak ne une ture pč pa tko mal k mi je ušeč itd. Ja govorijo mi da sm suha sam do sredine nad koleni je gor pol pa gor proti riti w-t-f? me skor kap :// ps. jep lahko poveš ;D mislm MORAŠ povedat ;DDD • PiikiCaa
• Od: 6.3.2010
19.7.2010 12:03
Faaaaaaaaaak kok mate pa ene ženske prublemov...ddj ok niste nurmalne glede gibanja pa prehrane...č se dost gibaš tud hrano lohk u nuzrmalnih količinah pa normalno hrano ješ tko da gibej se pa sprjazn se da niiikool nebo use tko kokr bi ti rada...da boš popovna..ker noben ni popovn...spirjazn se s svojo pustavo in to je to....!!!:...in ne kumplicirat...č pa že hujšaš nwm zrd kšna tipa al pa kei...ti pa tud oni lohk povedjo no saj 90% da majo raiš žoko k ma keei za prjet..in to je čiz res.(sama izkusla)...in doat nemarajo unih žok k se neki nosjo kwa so hude barbike ene..tko da bot zadovolna sama sabbo...č pa telovadš pa tko nauš velik kil zgubla ker poj iz odvečnga materjala itak rratajo mišice in poj maš mišice namest unih kil in boš še vedno prbližn tok tehtala xD.. (: • mjaw
• Od: 17.1.2010
19.7.2010 13:36
jz mam isti problem ko ti..164cm 62kg O.o
Pikicca al neki..te tež kao kva se punce težimo zrd enga špeha..prid men pogledat pa boš štekaala -.-"" js laufam usak dan,pijem limonado in vodo pa manj jem..sm problem je da učash rečm eeh sej bom jutr hujsala in grem čokolado al pa kj druzga jest čerpou nebi smela -.-" • Cikita
• Od: 27.6.2010
• Kraj: Kranj
19.7.2010 20:15
fakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. k stojim mam raven trebuh k se usedem mam špeh ??????????? hahahaha. sej nebi rada bla nesramna sam si napisala kr dost glupih stavkov. drgać pa namest da jamraš kle,se raj potrud pa nared trikrat več trebusnih kokr si jih do zdej deli jih usak dan ..pa se bojo poznale razlike.
• Cikita
• Od: 27.6.2010
• Kraj: Kranj
19.7.2010 20:21
mjaw pravi:jz mam isti problem ko ti..164cm 62kg O.o
Pikicca al neki..te tež kao kva se punce težimo zrd enga špeha..prid men pogledat pa boš štekaala -.-"" js laufam usak dan,pijem limonado in vodo pa manj jem..sm problem je da učash rečm eeh sej bom jutr hujsala in grem čokolado al pa kj druzga jest čerpou nebi smela -.-" PIKICA MA PRROV, pa to je tvoj problem če pijes limunado pa nevem kva še use,in pol gres čokolado jest in pol kle jamraš da si debela? čaki mal. sori sam logike nimaš. hočeš bit suha trudš se kao pol pa čokolado ješ,zakva ti je pol čudn da nč ne daš dol. hahahaha OMG. • Ursxx
19.7.2010 22:04
Cikita pravi:fakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. k stojim mam raven trebuh k se usedem mam špeh ??????????? hahahaha. sej nebi rada bla nesramna sam si napisala kr dost glupih stavkov. drgać pa namest da jamraš kle,se raj potrud pa nared trikrat več trebusnih kokr si jih do zdej deli jih usak dan ..pa se bojo poznale razlike.
Prepiš stavke da vidm keroi so bedni!? ej ja delam jih USAK dan IN 100 na dan da ne bo kej kaj jih naj 200 al kaj?! matr! • mjaw
20.7.2010 2:56
Ursxx drugač pa obstaja ena dieta TURBO DIETA..u 2tednih izgubiš 20kg se mi zdi..
Če te zanima kaj več o trubo dietah ti lahko napišem.. Ker sem jaz z njo izgubila v 4dneh 3kile brez da bi telovadila.. Ampak sem itak pol spet nazaj čokolade jedla -.-" Amapk bom okol avgusta držala diete in tko umes mal laufala k nočm pol ful shujšat pa brez mišiče O.o xD.. In vem da boste ene rekle da bom use skup pridobila nazaj. Ampak ne.Ena frendica je tehtala 70kg pri 165 cm..in je s turbo diete shujšala v 2tednih 20kil in seveda samo 3-4 na 2tedna laufala..In zdej ima hudo postavo.. In od tega je že 1leto ona pa se je zredila za 1,2kile kar je normalno use ostal pa je kul. Tk da če te kej zanima ti lah napišem če ne pa ne • PiikiCaa
20.7.2010 8:36
mjaw pravi:jz mam isti problem ko ti..164cm 62kg O.o
Pikicca al neki..te tež kao kva se punce težimo zrd enga špeha..prid men pogledat pa boš štekaala -.-"" js laufam usak dan,pijem limonado in vodo pa manj jem..sm problem je da učash rečm eeh sej bom jutr hujsala in grem čokolado al pa kj druzga jest čerpou nebi smela -.-" lj use uredu in prou...pa 164,+62kg...je lohk tud normaln....ko nj js vem kaaašna si... js mam 170cm in mam 80...to je že bl nenormalno...in se ne sekiran kokr ene!!!..zato ker sm zadovolna sama sabo..nism presuha pa nee predebela...čeprou bi se me kšna drugač prestavlala mam res nurmalno postavo..lohk bi kej dol dala sam se mi neda pa je mogoče tko še bolš...ker sm sama seb ušeč in poj s tem drugim tuud!.. č pa mislš hujšat..poj p ni moj problem da ješ čokoladoo • mjaw
20.7.2010 20:18
PiikiCaa pravi:
mjaw pravi:
Pikicca al neki..te tež kao kva se punce težimo zrd enga špeha..prid men pogledat pa boš štekaala -.-"" js laufam usak dan,pijem limonado in vodo pa manj jem..sm problem je da učash rečm eeh sej bom jutr hujsala in grem čokolado al pa kj druzga jest čerpou nebi smela -.-" lj use uredu in prou...pa 164,+62kg...je lohk tud normaln....ko nj js vem kaaašna si... js mam 170cm in mam 80...to je že bl nenormalno...in se ne sekiran kokr ene!!!..zato ker sm zadovolna sama sabo..nism presuha pa nee predebela...čeprou bi se me kšna drugač prestavlala mam res nurmalno postavo..lohk bi kej dol dala sam se mi neda pa je mogoče tko še bolš...ker sm sama seb ušeč in poj s tem drugim tuud!.. č pa mislš hujšat..poj p ni moj problem da ješ čokoladoo In jaz te nej fejkam in tut sama se ne sekiram in naj bom zadovoljna s sabo ko ti če ne bom me boš kriztirala..?..FAIL no okej..Drgač pa ti edina kle pravš da to ni tko zdelč velik..EDINA aveš?. Usi mi pravjo da nism ker so mi u kopalkah že vidli.Priznali so... NASVET ZATE: nikar ne kriztiri folki kaj so nenormalni k kr neki težijo kok so debele in da kile niso tok..Nisi jih vidla uživo zato use te u seb zadržuj.! -.-" Eni niso zadovoljni s špehom ja niso in paČ.Pa ti tu nabijaš da ti maš 80kg in se ne sekiraš..ja pač ti ne sekiraš..mi pa..Avtorica tega tema je prosila za pomoč ti pa kr neki težiš..če ne znaš pomagat pa ne piši komentarje..-.-"..Vsak se bo sam odločal kakšno postavo bo imel.če bo hotel imeti ćist raven trebuh tudi ko bo sedel mi bomo tiho in ji pomagali kako naj to doseže ne pa ji rekli da je špeh nič in bv da hujša sej ko sedi ni nč če se ji vid špeh sej to ni nč..Njej ni to ničč..Teb je..-.-" • PiikiCaa
20.7.2010 22:17
mjaw pravi:
PiikiCaa pravi:
mjaw pravi:
Pikicca al neki..te tež kao kva se punce težimo zrd enga špeha..prid men pogledat pa boš štekaala -.-"" js laufam usak dan,pijem limonado in vodo pa manj jem..sm problem je da učash rečm eeh sej bom jutr hujsala in grem čokolado al pa kj druzga jest čerpou nebi smela -.-" lj use uredu in prou...pa 164,+62kg...je lohk tud normaln....ko nj js vem kaaašna si... js mam 170cm in mam 80...to je že bl nenormalno...in se ne sekiran kokr ene!!!..zato ker sm zadovolna sama sabo..nism presuha pa nee predebela...čeprou bi se me kšna drugač prestavlala mam res nurmalno postavo..lohk bi kej dol dala sam se mi neda pa je mogoče tko še bolš...ker sm sama seb ušeč in poj s tem drugim tuud!.. č pa mislš hujšat..poj p ni moj problem da ješ čokoladoo In jaz te nej fejkam in tut sama se ne sekiram in naj bom zadovoljna s sabo ko ti če ne bom me boš kriztirala..?..FAIL no okej..Drgač pa ti edina kle pravš da to ni tko zdelč velik..EDINA aveš?. Usi mi pravjo da nism ker so mi u kopalkah že vidli.Priznali so... NASVET ZATE: nikar ne kriztiri folki kaj so nenormalni k kr neki težijo kok so debele in da kile niso tok..Nisi jih vidla uživo zato use te u seb zadržuj.! -.-" Eni niso zadovoljni s špehom ja niso in paČ.Pa ti tu nabijaš da ti maš 80kg in se ne sekiraš..ja pač ti ne sekiraš..mi pa..Avtorica tega tema je prosila za pomoč ti pa kr neki težiš..če ne znaš pomagat pa ne piši komentarje..-.-"..Vsak se bo sam odločal kakšno postavo bo imel.če bo hotel imeti ćist raven trebuh tudi ko bo sedel mi bomo tiho in ji pomagali kako naj to doseže ne pa ji rekli da je špeh nič in bv da hujša sej ko sedi ni nč če se ji vid špeh sej to ni nč..Njej ni to ničč..Teb je..-.-" Maa dj sj uiidm da je đabe..maa č sam saboo nis zaduvoln tuud DRUGI NISO S tabo..prej se boš sprjazni da ljudje še zdelč ni nubeeen POPOVN tok blo je poj zate....ej boli me kwa delate shirite pa umrite...toj pa poj dobr an sj mejbi boš wenkat dujela...nč nism rekla da je narobe z hujšanjem HUJŠI sam ne kr neki kokr se teb sprdne..da en dan ceu dan neki garaš/****š/telovadš..poj pa nasledn dan žreš celo čukoloda..sory poj ti ni nuben druh kriu k sam....eej resno sj boli me...deite kar čete...sj kul ravn trebuščk swe...pa aj kdo reku da ga js nimaam bwaahahahahaaa xD....pa stari usi k stujimo mamo ravn trebuh..sam eni mal bl navn eni pa ploh.....phaha...toj sploh pametn napisan jaap nee mislm se kregat č kle mislš kr neki nadirat • lowe
• Od: 7.2.2010
21.7.2010 9:19
mjaw pravi:Ursxx drugač pa obstaja ena dieta TURBO DIETA..u 2tednih izgubiš 20kg se mi zdi..
Če te zanima kaj več o trubo dietah ti lahko napišem.. Ker sem jaz z njo izgubila v 4dneh 3kile brez da bi telovadila.. Ampak sem itak pol spet nazaj čokolade jedla -.-" Amapk bom okol avgusta držala diete in tko umes mal laufala k nočm pol ful shujšat pa brez mišiče O.o xD.. In vem da boste ene rekle da bom use skup pridobila nazaj. Ampak ne.Ena frendica je tehtala 70kg pri 165 cm..in je s turbo diete shujšala v 2tednih 20kil in seveda samo 3-4 na 2tedna laufala..In zdej ima hudo postavo.. In od tega je že 1leto ona pa se je zredila za 1,2kile kar je normalno use ostal pa je kul. Tk da če te kej zanima ti lah napišem če ne pa ne mene zanima lahko pliss poveš več p kje so to dubi in itd • pridna
• Od: 26.6.2010
21.7.2010 12:00
Ursxx pravi:če se mislte tle neki kregat ZGIN če pa maš kej PAMETNEGA pa povej!
napiš !!!!!! sej veš de se hecam • Ursxx
21.7.2010 21:04
mjaw pravi:Ursxx drugač pa obstaja ena dieta TURBO DIETA..u 2tednih izgubiš 20kg se mi zdi..
Če te zanima kaj več o trubo dietah ti lahko napišem.. Ker sem jaz z njo izgubila v 4dneh 3kile brez da bi telovadila.. Ampak sem itak pol spet nazaj čokolade jedla -.-" Amapk bom okol avgusta držala diete in tko umes mal laufala k nočm pol ful shujšat pa brez mišiče O.o xD.. In vem da boste ene rekle da bom use skup pridobila nazaj. Ampak ne.Ena frendica je tehtala 70kg pri 165 cm..in je s turbo diete shujšala v 2tednih 20kil in seveda samo 3-4 na 2tedna laufala..In zdej ima hudo postavo.. In od tega je že 1leto ona pa se je zredila za 1,2kile kar je normalno use ostal pa je kul. Tk da če te kej zanima ti lah napišem če ne pa ne jaaaaaaaa. dej prosm napiiš • Ursxx
21.7.2010 21:08
PiikiCaa pravi:
mjaw pravi:
Pikicca al neki..te tež kao kva se punce težimo zrd enga špeha..prid men pogledat pa boš štekaala -.-"" js laufam usak dan,pijem limonado in vodo pa manj jem..sm problem je da učash rečm eeh sej bom jutr hujsala in grem čokolado al pa kj druzga jest čerpou nebi smela -.-" lj use uredu in prou...pa 164,+62kg...je lohk tud normaln....ko nj js vem kaaašna si... js mam 170cm in mam 80...to je že bl nenormalno...in se ne sekiran kokr ene!!!..zato ker sm zadovolna sama sabo..nism presuha pa nee predebela...čeprou bi se me kšna drugač prestavlala mam res nurmalno postavo..lohk bi kej dol dala sam se mi neda pa je mogoče tko še bolš...ker sm sama seb ušeč in poj s tem drugim tuud!.. č pa mislš hujšat..poj p ni moj problem da ješ čokoladoo Nazadnje urejal/a Ursxx 21.7.2010 21:13; skupaj popravljeno 1 krat • Ursxx
21.7.2010 21:13
pridna pravi:
Ursxx pravi:
če se mislte tle neki kregat ZGIN če pa maš kej PAMETNEGA pa povej!
napiš !!!!!! sej veš de se hecam jst sm drugim btw rekla da naj NAPIŠEJO... xD drgač pa morem res rečt da use res uzamem noo ne vrjamem da se hecaš • Rexona
• Od: 18.4.2010
21.7.2010 21:45
Em ka je zdj z to TURBO DIETO? abi povedla tista zdj kej več? • Rocafella
• Od: 24.1.2010
22.7.2010 16:33
Cikita pravi:
mjaw pravi:
Pikicca al neki..te tež kao kva se punce težimo zrd enga špeha..prid men pogledat pa boš štekaala -.-"" js laufam usak dan,pijem limonado in vodo pa manj jem..sm problem je da učash rečm eeh sej bom jutr hujsala in grem čokolado al pa kj druzga jest čerpou nebi smela -.-" PIKICA MA PRROV, pa to je tvoj problem če pijes limunado pa nevem kva še use,in pol gres čokolado jest in pol kle jamraš da si debela? čaki mal. sori sam logike nimaš. hočeš bit suha trudš se kao pol pa čokolado ješ,zakva ti je pol čudn da nč ne daš dol. hahahaha OMG. in zakaj ne bi smela čokolade? Raje kakšen mlečen riž a ne, ko ima itak isto kalorij in isto OH • pk4life
• Od: 20.7.2010
23.7.2010 1:33
ženske odložte barbike pa poglejte tisto k stoji pred vami u ogledalu .. ker ws resno weč k polovica tok zlo pretirava d kr glava boli.. noben ne mara manekenk
desna je čiz ok.. druga je pa creepy _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • lowe
• Od: 7.2.2010
23.7.2010 13:31
ei mjaw ... mi lahko pliz na zasebni še enkrat tisto za dieta napišeš .. lepooo bi ti bila hvaleznaaa
• PiikiCaa
23.7.2010 21:05
pk4life pravi:ženske odložte barbike pa poglejte tisto k stoji pred vami u ogledalu .. ker ws resno weč k polovica tok zlo pretirava d kr glava boli.. noben ne mara manekenk
desna je čiz ok.. druga je pa creepy Saaai en pametn k ma še glavoo!!!! • pk4life
23.7.2010 21:12
ahh.. rečem si normaln.. mislm kdo ma rd okostnjake?.. take žiwe p še mn.. žiwi mrtweci hehe_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • PiikiCaa
23.7.2010 21:14
pk4life pravi:ahh.. rečem si normaln.. mislm kdo ma rd okostnjake?.. take žiwe p še mn.. žiwi mrtweci hehe
Ženske smo tko..ubistvu soo ene took napsihirane s postavo da se shirajo in poj so si kaao lepe...in k dubiš enkat anoreksijo si dušeuno tolk bovn da sam še padeš in umreš...velik lepš zgleda da si mejčkeno obložen • pk4life
23.7.2010 21:31
walda ne pretirawat.. sam gre welik žensk čez .. u minus namreč.. to je posledica barbik res.. to ideologijo wm ustaujo u glawo že k ste mejhne.. ženske bi mogle z wzgled uzet tipe.. ns nikol niso zanimal kokšn radiator ma ken.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.