slabe napovedi? :S• Abby
• Od: 21.5.2010
slabe napovedi? :S
15.7.2010 21:45
Kaj bi vi recimo nardil, če bi vam astrološka karta za pomembno obdobje v vašem življennju kazala slabo?
Recimo septembra greste v srednjo, v karti pa je vpliv planetov, ki pomeni osamljenost? • KateySixx
• Od: 12.7.2010
Re: slabe napovedi? :S
15.7.2010 22:26
če vrjameš v to se bo to zgodil.
vesolje deluje po principu (baje) da ne 'razunme' besede *ne*. čist tko na kratko- če si boš govorila NOČEM bit bouna,nj bi se to zgodil zato pa morš rečt ZDRAVA SEM ! hf and don't worry • Insane
• Od: 12.7.2009
16.7.2010 1:07
dol si potegni dokumentarec The secret. meni je premenil lajf.drugače pa ne razmišljaj o tem. rečeš si: pa ja.. glej nobena astrologija ti nebo **** lajfa če tega neboš hotela.. vse je odvisno od tebe.(: • Abby
16.7.2010 20:57
Hejla Me pa zanima, če ti je res uspelo že kej tko na podlagi, misli, predstavljanja, občutkov, da to že maš..? sam a ni ful težko tko, js bol ko se trudm bit pozitivna bl mi poleg poz misli u glavi gredo še neg misli in se jih ne morm nekak znebit.. No vsekakor ful zanimiva stvar, bom poskusla • Abby
17.7.2010 16:21
Gimnazija Želimlje.. Ti?
• Insane
• Od: 12.7.2009
17.7.2010 19:43
Abby pravi:Hejla
Me pa zanima, če ti je res uspelo že kej tko na podlagi, misli, predstavljanja, občutkov, da to že maš..? sam a ni ful težko tko, js bol ko se trudm bit pozitivna bl mi poleg poz misli u glavi gredo še neg misli in se jih ne morm nekak znebit.. No vsekakor ful zanimiva stvar, bom poskusla glej vedno si rečem vse bo okej. pa se še ni zgodilo nič groznega.. glede ljubezni.. pač lahko verjameš v to. si to res želiš.. mogoče se bo izpolnilo mogoče se nebo.. ampak pomembno je da maš želje. in da na večino stvari gledaš pozitivno. da maš neko motivacijo ki te vodi do cilja..(: slabe misli pa pač preženi nekak.. sama sebi reči da bo vse ok. pa se ne oziraj na slabe misli ker itaq prihajajo iz tvoje podzavesti.. bolj jih boš zatrla bolše se boš počutla. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.