FaceBook

Si že imel/imela fanta na FB-ju?
Da
16%
 16%  [ 5 ]
Ne.
83%
 83%  [ 25 ]
Skupaj glasov : 30

3theBESTnumber • Od: 20.6.2010 • Prispevkov: 29
FaceBook 14.7.2010 19:22
odpiram temo za vse tiste k majo FB........lah flirtate, prjatelje spoznavate..kar čte!!!!!
Abby • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 90
Re: FaceBook 14.7.2010 19:29
Če rab kdo sestro na fbji .. im here Razz
sonček • Od: 14.7.2010 • Prispevkov: 41
Re: FaceBook 14.7.2010 20:08
Kdo pa si ti?? Razz
Re: FaceBook 14.7.2010 20:21
spacegirl pravi:
Kdo pa si ti?? Razz

Eva Kovačič
sonček • Od: 14.7.2010 • Prispevkov: 41
Re: FaceBook 14.7.2010 20:34
hmmm..iz kje pa si?te bom dodala Very Happy
Re: FaceBook 14.7.2010 20:43
spacegirl pravi:
hmmm..iz kje pa si?te bom dodala Very Happy

z bohina sm!!!
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: FaceBook 14.7.2010 21:25
haha a tos ti una k je bla na slovenija ima talent al ka :p
Abby • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 90
Re: FaceBook 14.7.2010 21:40
mislim da ne.. una k je bla na sit je bla iz stične i think xd haha
twix13 • Od: 6.10.2009 • Prispevkov: 142
Re: FaceBook 14.7.2010 21:51
Moje mnenje glede FBja je.....
FB je en vlek virus! ce si mal nepazljiv se hitr kej ****. Da ukradem katerikoli racun, potrebujem max. pol ure. Pa nimam nobenega programa ali neki super komp. Velikrat slismo kuk so si ljudje **** lajf zrad fb.....rekl bote: sj so si sami krivi. Sj je res. Sam ce nebi blo FBja nebi blo takih primerov. Vem d s tem ne spremenim nic. To je pac moje mnenje in zto tud niam FBja...(razn fake racun....za xxx namene Razz)
Lepi • Od: 28.4.2010 • Prispevkov: 125
Re: FaceBook 14.7.2010 23:43
Citat:
FB je en vlek virus! ce si mal nepazljiv se hitr kej ****. Da ukradem katerikoli racun, potrebujem max. pol ure. Pa nimam nobenega programa ali neki super komp. Velikrat slismo kuk so si ljudje **** lajf zrad fb.....rekl bote: sj so si sami krivi. Sj je res. Sam ce nebi blo FBja nebi blo takih primerov. Vem d s tem ne spremenim nic. To je pac moje mnenje in zto tud niam FBja...(razn fake racun....za xxx namene )

Pridna puncka, kolk si pa kaj stara ? arrrr
Re: FaceBook 14.7.2010 23:45
Lepi pravi:
Citat:
FB je en vlek virus! ce si mal nepazljiv se hitr kej ****. Da ukradem katerikoli racun, potrebujem max. pol ure. Pa nimam nobenega programa ali neki super komp. Velikrat slismo kuk so si ljudje **** lajf zrad fb.....rekl bote: sj so si sami krivi. Sj je res. Sam ce nebi blo FBja nebi blo takih primerov. Vem d s tem ne spremenim nic. To je pac moje mnenje in zto tud niam FBja...(razn fake racun....za xxx namene )

Pridna puncka, kolk si pa kaj stara ? arrrr

haha...smesno res. (TISTI twix13....)
Lepi • Od: 28.4.2010 • Prispevkov: 125
Re: FaceBook 14.7.2010 23:50
Po spolu ja, po mislenju ne ^^
Re: FaceBook 14.7.2010 23:53
Lepi pravi:
Po spolu ja, po mislenju ne ^^

no daj razlozi mi, kaj pri mojem postu ti pravi, da sem ena mala puncka k gre spat ko je konc risank....

In pa ce je tvoje mnenje drugacno od nasih ni treba zato neki **** folk okol....(tud po drugih postih...ki jih je vsepovsod poln)
hotgirl123 • Od: 12.7.2010 • Prispevkov: 14
Re: FaceBook 15.7.2010 0:18
meni je fb zelooooooooo fain tui zarad tega ker imaš v desnem okvirčku narejen klepet. torej niti msn - ja ti ni treba imeti.
kammi • Od: 31.8.2009 • Prispevkov: 4
Re: FaceBook 15.7.2010 12:54
hotgirl123 pravi:
meni je fb zelooooooooo fain tui zarad tega ker imaš v desnem okvirčku narejen klepet. torej niti msn - ja ti ni treba imeti.

se strinjam
limonica1995 • Od: 12.2.2010 • Prispevkov: 89
Re: FaceBook 15.7.2010 15:26
no jaz sicer fb nimam pa ne ker bi mela slabo mnenje o tem al pa kaj
vem pa tudi da eni ne uporabljajo drugega ko fb tak da sem prikrajšana
do tistih oseb
KateySixx • Od: 12.7.2010 • Prispevkov: 100
Re: FaceBook 15.7.2010 17:53
na začetku k je fejsbuk šele pršu v 'modo+' sm jst mela netlog.. nism si ga hotla narest zato kr mi je biu bedn. blo je ša tko nekak.. pou razreda brez fejsbuka.
enx mi je pa sošolka rekla nj se prjavm , najprej nism hotla sam poj sm se. na zečetku mij biu ful bedn redkokdaj sm se prjaula. poj k sm pa šele začela ''dojemat'' ( Very Happy ) kaj use loh delaš na fejsbuku sm se pa zmeri večkrat pjaula. Cool in zdej sm preveč obsedena s fejsbukm Wink usak dan sm gor. sploh si ne predstaulam lajfa brez fejsbuka(pa ne tko da bi se ubila če ga neb mela sam pč... praznina xd)
vem pa sam tole: naj bo preklet dan k sm se prjaula na FB ! ;D
princessme • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 256
Re: FaceBook 15.7.2010 22:51
KateySixx pravi:
na začetku k je fejsbuk šele pršu v 'modo+' sm jst mela netlog.. nism si ga hotla narest zato kr mi je biu bedn. blo je ša tko nekak.. pou razreda brez fejsbuka.
enx mi je pa sošolka rekla nj se prjavm , najprej nism hotla sam poj sm se. na zečetku mij biu ful bedn redkokdaj sm se prjaula. poj k sm pa šele začela ''dojemat'' ( Very Happy ) kaj use loh delaš na fejsbuku sm se pa zmeri večkrat pjaula. Cool in zdej sm preveč obsedena s fejsbukm Wink usak dan sm gor. sploh si ne predstaulam lajfa brez fejsbuka(pa ne tko da bi se ubila če ga neb mela sam pč... praznina xd)
vem pa sam tole: naj bo preklet dan k sm se prjaula na FB ! ;D

eh..pri meni blo isto..zdaj sm že zasvojena z njim..
pač moje frendice so use mele fejsbuk..jas pa ne dej to je bedno..in pol nekega dne frenica tak reče : dej nared si fejsbuk sej ga bomo skp mele in jas čez neki časa ratam jas čisto zasvojena z njim..in zdaj sploh ni dneva ne da bi USAJ 1x gor obvestila pogledla xD
Re: FaceBook 16.7.2010 0:11
Lepi pravi:
Citat:

1. Soft post > Kaj si hotla povedat s tem ? ups > hotel --> Da mi FB ni usec zaradi zgori navedenih razlogov(predvsem prelahkega vdiranja...)

2. Preveliko * > te je strah klet ? Puncka ? --> po stevilu tvojih objav bi loh zi vedo d ti stran eetq sama kletvice zamenja z ******

3. Tvoj post je strnjen kar kaze na strahopetnost (ni novih vrstic) > Puncka ?--> Kdo pa se dons se ukvarja z vrsticam, vejicam, pikam, vlkim zacetnicam, pravopisom?.....

4. Kaj ma "super comp" veze z kradenjem accounta? > blont girl ? -->ce imas na kompu linux OS (npr. ubuntu, suse...) rabis dost zmogliv komp (super komp) da ti laufa program za hekat. Da pa udres v fb pa tega nerabis. Se pravi lahko udre skor vsak.

5. Povedal si da s tem ne spremenis nic. > Girlish -->poglej realno. Kaj bom js proti usem uporabnikom FBja.

6. Po mojem mnenju : slabo mnenje > Girlish --> se zmeraj mislis da je to slabo mnenje?
in res se mi neda prepirat z enimi debili na netu....koda nimam doma dost problemov.....

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.