TEŽAVE S ČUPOOO. !

enapač • Od: 5.7.2010 • Prispevkov: 37
TEŽAVE S ČUPOOO. ! 12.7.2010 23:15
oooj ; )*
rada bi mela ravne lase. nažalost imam zelo velikoo skravžlanih las,ki mi niso všem.. lase imam nekje do jošk Razz prosm če mi svetujete kj takega da bi mi stanšal oziroma zredčil lase.. ? pa kkšen nasvet za čimbolj ravne lase... proosim svetujte mi.<3 hwala že v naprj;)
sarika95 • Od: 2.7.2010 • Prispevkov: 49
Re: TEŽAVE S ČUPOOO. ! 12.7.2010 23:26
idi k frizerju in mu reči naj ti lase razreči .. potem pa si jih sama doma likaj .. mislim halo ko da je to kaj takega .. Razz
KateySixx • Od: 12.7.2010 • Prispevkov: 100
Re: TEŽAVE S ČUPOOO. ! 13.7.2010 10:52
sarika95 pravi:
idi k frizerju in mu reči naj ti lase razreči .. potem pa si jih sama doma likaj .. mislim halo ko da je to kaj takega .. Razz

simple. :Đ pa lase si lahko umivaš tut s šamponi k zravnajo lase. pa jst ti svetujem da se ostrižeš tko da se lasje naujo dotikal tvojih ram,rok... ker se poj kraužajo k so naslonjeni (:
sabrina94 • Od: 12.6.2010 • Prispevkov: 20
Re: TEŽAVE S ČUPOOO. ! 13.7.2010 11:51
[quote="KateySixx"] sarika95 pravi:

simple. :Đ pa lase si lahko umivaš tut s šamponi k zravnajo lase. pa jst ti svetujem da se ostrižeš tko da se lasje naujo dotikal tvojih ram,rok... ker se poj kraužajo k so naslonjeni (:[/quote

faaaaaaaaaaaaaaail Very Happy če so krajši se bol kodrajo tak btw ;D
KateySixx • Od: 12.7.2010 • Prispevkov: 100
Re: TEŽAVE S ČUPOOO. ! 13.7.2010 21:45
[quote="sabrina94"] KateySixx pravi:
sarika95 pravi:

simple. :Đ pa lase si lahko umivaš tut s šamponi k zravnajo lase. pa jst ti svetujem da se ostrižeš tko da se lasje naujo dotikal tvojih ram,rok... ker se poj kraužajo k so naslonjeni (:[/quote

faaaaaaaaaaaaaaail Very Happy če so krajši se bol kodrajo tak btw ;D

eeeem čudn to Shocked 2 moje frendice sta se šle lih zarad kraužanja strižt.
pa je pomagal... BTW! -.-
kamakura • Od: 21.4.2010 • Prispevkov: 23
Re: TEŽAVE S ČUPOOO. ! 13.7.2010 22:31
a ve kdo.. kako bi negoval normalne lase s suhimi poškodovanimi konicami? šamponii balzamii itd,, ?? Sad Sad Sad
backspace • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 46
Re: TEŽAVE S ČUPOOO. ! 13.7.2010 23:48
Jst mam pantene šampon, balzam pa un balzam za mokrosuhe lase k se ne izpira. Pa mi je dost popravl lase Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.