Psihiater, psiholog - obisk

1 | 2 | >>

ste že bili pri psihiatri???
ja
17%
 17%  [ 14 ]
ne
82%
 82%  [ 66 ]
Skupaj glasov : 80

pridna • Od: 26.6.2010 • Prispevkov: 130
Psihiater, psiholog - obisk 12.7.2010 15:05
no mene pa zanima, če je že kdo bil pr psihiatri ?????

KJE? (kraj, zavod oz. stavba kjer ste bli)
A MATE ŽENSKO AL MOŠKEGA
KOLK JE VAŠ STAR (psihiater)

kolk ste vi stari????
al ste fant al punca????
-------------------------
jst:
-celje
-ženska
-3839,40,41,42,43,43,45 (nevem točn))))
-13, avgusta bom 14
-punca
pridna • Od: 26.6.2010 • Prispevkov: 130
Re: Psihiater, psiholog - obisk 13.7.2010 10:39
pa ka ni bil še noben al ka???? Surprised Shocked
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Psihiater, psiholog - obisk 13.7.2010 11:00
jaz sem bla, pri moškem, srednjih let (nekje 40-50), na ptuju nekje
sama sem 17 Smile
RozaŽirafa • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 51
Re: Psihiater, psiholog - obisk 13.7.2010 21:50
hmmm. men se zdi da je kle na tem forumu res malo ljudi k bi bli pr psihiatru.
jst bi ga tud nucala samo če to povem tastarim si bojo misnli da sm na drogah
pa se jim bo njihov čudoviti rožnati svet porušu. kle pr nas je pa tud fora, da
je najbliž psihiater oddaljen 40km in taprve hodš kar h svoji zdravnici.

BE HAPPY Wink
BlueEyeGirl • Od: 30.3.2010 • Prispevkov: 87
Re: Psihiater, psiholog - obisk 13.7.2010 21:52
zakai si p bla pr psihiatru O.o .?
kamakura • Od: 21.4.2010 • Prispevkov: 23
Re: Psihiater, psiholog - obisk 13.7.2010 21:54
jaz sn bla na ptuji.. pri psihatru moškem tam nekje 40 let
sama sem ženska Very Happy stara pa 16 let
nasveti psihatrra so vedno dobrodošli.. sej eni so fajni.. sam jaz ko sem bla sem bla še bolj otrok tak da se ne spomnim glih kak je blo kaj... ampak mislim da tist psihater ni bil glih kaj preveč dober ;D
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: Psihiater, psiholog - obisk 14.7.2010 13:33
js bi tud šla..sam kk pa greš to sploh?
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Psihiater, psiholog - obisk 14.7.2010 16:38
jaz sem dobla napotnico pri osebni zdravnici, tak da lahko njej rečeš, drugače boš mogla plačat tiste ure s psihiatrom Smile
Tinca97 • Od: 12.9.2010 • Prispevkov: 5
Re: PSIHIATER 2.1.2011 1:06
pridna pravi:
no mene pa zanima, če je že kdo bil pr psihiatri ?????

KJE? (kraj, zavod oz. stavba kjer ste bli)
A MATE ŽENSKO AL MOŠKEGA
KOLK JE VAŠ STAR (psihiater)

kolk ste vi stari????
al ste fant al punca????
-------------------------
jst:
-celje
-ženska
-3839,40,41,42,43,43,45 (nevem točn))))
-13, avgusta bom 14
-punca

-Celje
-žensko
-okol 40
-js ssem stara 13
-punca
js hodim kr sm u letu 2010 zgubila brata in babico in imam neke napae!!
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: Psihiater, psiholog - obisk 2.1.2011 11:41
to ste bli zihr pri psihologu, psihiater zdravi močnejše duševne bolezni..
njegova9 • Od: 15.8.2009 • Prispevkov: 17
Re: Psihiater, psiholog - obisk 2.1.2011 19:27
Rocafella pravi:
jaz sem bla, pri moškem, srednjih let (nekje 40-50), na ptuju nekje
sama sem 17 Smile

pri kerem to? jaz sem tudi bla .na ptuju Smile
NimNim • Od: 29.12.2010 • Prispevkov: 33
dasdas 2.1.2011 23:12
jst sm bla lani.moja starša sta mela neke probleme(pač fotr je zatiru mtko pa take) in pol so me tja poslal.itak sem se najprej smejala,kar kol je reku al pa mi svetovau.pol sm mu pa povedala da so usi odrasli itak brez polovice možganov,in pol se je nekak strinju in sma se ujela. neki cajta sem mogla k tistmu hodt,u lublano,30-40 let.

pol so me pa dal k eni babnci,kr unga tipa ni blo. in z nje sem se šele za.je.bavala.
tak nos je mela,navzdol,pa njen glas je biu... haha za pop.izdit.
in sem jo vsakič vprašala 'kako kaj nos' alpa 'a še niste šli na lepotno operacijo'
pa take xD in pol je ona to staršm povedala.fotr pop.izdu,mama umrla od smeha.
in pol mi je mama rekla tut če sm zmešana nerabm psihiatra rab sam svojo dobro volo Wink
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: Psihiater, psiholog - obisk 3.1.2011 20:16
1. Psiholog zdravi s pogovorom
Psihijater pa z pogovorom in zdravili

- zdej sm stara 14 let (čez pol leta 15 ;DD)
- sm in Dolenjske
- šla sm u Ljubljano
- k sm bla z družino sm bla stara nikje 12 let in ja nč ni blu tam (nč se nismo zmenil xD)
- šli smo zato k je 2008 umrla sestra in kr je še najhujš - umre pred tabo in ti vidš use in pol
si tam in nemorš nč pomagat razn tega da pokličeš rešilce (bla je nesreča baj du vej)
- zj me da glava boli VSAK dan že več kot en let, in me pošilajo k zdravnikom in hočjo da grem k psihologu, kr pa nočem k se nemorm o smrti in vsem tem pogovarjat razn, tega pa sm govorila svoji/m prjatlci/cam o tem ampak se neki noče več ment z mano kr mi je neki zamerla in zj sm spet ratala depresivna in čist kr neki k o tem sm se loh sm z njo pogovarjala zdej se pa ne morm z nobenim :/
- drgač sm šla pa na Bownovo terabijo. (neki tazga ;D) baje pomaga sam men še ni
lana • Od: 24.11.2010 • Prispevkov: 155
Re: Psihiater, psiholog - obisk 3.1.2011 21:42
Ursxx pravi:

- sm in Dolenjske
- šla sm u Ljubljano
- k sm bla z družino sm bla stara nikje 12 let in ja nč ni blu tam (nč se nismo zmenil xD)
- šli smo zato k je 2008 umrla sestra in kr je še najhujš - umre pred tabo in ti vidš use in pol
si tam in nemorš nč pomagat razn tega da pokličeš rešilce (bla je nesreča baj du vej)
- zj me da glava boli VSAK dan že več kot en let, in me pošilajo k zdravnikom in hočjo da grem k psihologu, kr pa nočem k se nemorm o smrti in vsem tem pogovarjat razn, tega pa sm govorila svoji/m prjatlci/cam o tem ampak se neki noče več ment z mano kr mi je neki zamerla in zj sm spet ratala depresivna in čist kr neki k o tem sm se loh sm z njo pogovarjala zdej se pa ne morm z nobenim :/
- drgač sm šla pa na Bownovo terabijo. (neki tazga ;D) baje pomaga sam men še ni

ja men je tut sestrca umrla..bla tedi una stara 4....jst pa 7-8let
pa tut pred mano je :/
Re: Psihiater, psiholog - obisk 3.1.2011 21:45
moje ime pravi:
Ursxx pravi:

- sm in Dolenjske
- šla sm u Ljubljano

ja men je tut sestrca umrla..bla tedi una stara 4....jst pa 7-8let
pa tut pred mano je :/

jst sm bla stara 11,12 let, ona pa točn 5 let starejša (isti dan rojstn dan) , najhujš je pa da se minutko prej z njo pogovarjaš, pogledaš stran, in že napou mrtva tam leži ti pa nemoreš nič ://
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: Psihiater, psiholog - obisk 4.1.2011 15:38
iskreno sožalje =/
Moorana • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 6
.. 5.1.2011 19:04
Najprej iskreno sožalje vsem, ki ste napisali, da ste izgubili koga bližnjega :/ .. ne morem si predstavljat kako vam je bilo hudo.
No jaz sem sedaj stara 17 let.. bila sem pa pri psihologinji:) .. sicer morem priznat, da so mi mislili ze neka zdravila dat za depresijo ampak hvalabogu je počasi minlo Smile .. takrat sem bila stara 15 let. Vem, da sem prišla v prvi letnik.. Imela sem preeeeehudo krizo, zaradi srednje šole. Najprej sem šla na eno gimnazijo, tam bila dva meseca. Jokala sem vsako jutro, ko sem se odpravla v šolo. Potem sem na skrivaj začela jokat tud v šoli. Mela sem občutek, da me doben ne mara ne v šoli in izven nje. Bila sem na nek način sama in nonstop v joku. Po dveh mesecih sem zamenjala šolo, a še zdaj me niso sprejeli(za sošolce/ke sem neke vrste čudakinja). Vem, da sem prišla k sebi šele v drugem letniku.... zdaj po treh letih pa me spet preveva občutek tesnobe in dam sem najslabša, da me doben ne razume...... kruto v glavnem.. in mam občutek, da bi spet rabla neko svetovanje :/
Re: .. 5.1.2011 20:19
Moorana pravi:
Najprej iskreno sožalje vsem, ki ste napisali, da ste izgubili koga bližnjega :/ .. ne morem si predstavljat kako vam je bilo hudo.
No jaz sem sedaj stara 17 let.. bila sem pa pri psihologinji:) .. sicer morem priznat, da so mi mislili ze neka zdravila dat za depresijo ampak hvalabogu je počasi minlo Smile .. takrat sem bila stara 15 let. Vem, da sem prišla v prvi letnik.. Imela sem preeeeehudo krizo, zaradi srednje šole. Najprej sem šla na eno gimnazijo, tam bila dva meseca. Jokala sem vsako jutro, ko sem se odpravla v šolo. Potem sem na skrivaj začela jokat tud v šoli. Mela sem občutek, da me doben ne mara ne v šoli in izven nje. Bila sem na nek način sama in nonstop v joku. Po dveh mesecih sem zamenjala šolo, a še zdaj me niso sprejeli(za sošolce/ke sem neke vrste čudakinja). Vem, da sem prišla k sebi šele v drugem letniku.... zdaj po treh letih pa me spet preveva občutek tesnobe in dam sem najslabša, da me doben ne razume...... kruto v glavnem.. in mam občutek, da bi spet rabla neko svetovanje :/

1. eh ja... še zdej ne morem dojet da je use to blo/je res :/ in ja č razlagam to keri prijatlci me seveda ''razume'' pa čudn pa postran gleda pol začne pa z drugo temo al se pa stran obrne. Ni kej dobre prjatle mam.
2. ah ja poznam to da si iz družbe izločen. do 3. klasa so me skos * u glavo, u 4. sm sam sedela in jokala in jokala k me res ni nihče marou in so se me usi izogibal - še zdej nevem zakaj. 5. se je zgodila ta nesreča in je učitlca rekla da morjo bit usi prjazni z mano in nevem kaj še use in ja bli so do neke mere seveda. 7. jst pa š 2 sošolke smo ble zaljubljene u 3 tipe (usaka u enga an xD) in smo se skos družle in nevem kaj use ... 8. problemi, problemi, problemi an.. bli so prjatli, so se skregal z mano itd. (najbrž poznato osnovnošolske '''problemčke''' (usi pač u pubrteti) an). 9. hja zgubila sm pred dobrim mescom najbolšo prjatco in je ona potegnila pozornost nase in zj se me ene še zmer izogibajo drgač pa ja, smo prjatli sam ena **** k je pa že od mejhnga ne prenesem (karakter, besedišče, vzvišenost, postavljanje v ospredje itd.) si je zj nardila wanna be ''scene'' čupo in od takrat naprej so čudežno usi z njo prjatli nevem kaku dobi, prej pa se skor noben ni neki posebi z njo družu. uglaunm... če preživim še zdej do konca sm zakon drgač bom pa itak crknla k mi use preseda, pol pa še tastari u enu težijo -.- grrr The life is shit and I'm in it.
Moorana • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 6
Re: .. 10.1.2011 13:02
Ursxx pravi:
Moorana pravi:

1. eh ja... še zdej ne morem dojet da je use to blo/je res :/ in ja č razlagam to keri prijatlci me seveda ''razume'' pa čudn pa postran gleda pol začne pa z drugo temo al se pa stran obrne. Ni kej dobre prjatle mam.
2. ah ja poznam to da si iz družbe izločen. do 3. klasa so me skos * u glavo, u 4. sm sam sedela in jokala in jokala k me res ni nihče marou in so se me usi izogibal - še zdej nevem zakaj. 5. se je zgodila ta nesreča in je učitlca rekla da morjo bit usi prjazni z mano in nevem kaj še use in ja bli so do neke mere seveda. 7. jst pa š 2 sošolke smo ble zaljubljene u 3 tipe (usaka u enga an xD) in smo se skos družle in nevem kaj use ... 8. problemi, problemi, problemi an.. bli so prjatli, so se skregal z mano itd. (najbrž poznato osnovnošolske '''problemčke''' (usi pač u pubrteti) an). 9. hja zgubila sm pred dobrim mescom najbolšo prjatco in je ona potegnila pozornost nase in zj se me ene še zmer izogibajo drgač pa ja, smo prjatli sam ena **** k je pa že od mejhnga ne prenesem (karakter, besedišče, vzvišenost, postavljanje v ospredje itd.) si je zj nardila wanna be ''scene'' čupo in od takrat naprej so čudežno usi z njo prjatli nevem kaku dobi, prej pa se skor noben ni neki posebi z njo družu. uglaunm... če preživim še zdej do konca sm zakon drgač bom pa itak crknla k mi use preseda, pol pa še tastari u enu težijo -.- grrr The life is shit and I'm in it.

Te popolnoma razumem! In vem kak je to , ko je vsem brezveze to poslusat.... jaaz tudi bolj o tem govorim..bolj vsi pravijo, da si samo domišljam in da bo boljše.. A, jaz rabim nekoga, ki me bo poslušal pa mi probal pomagat.... ne pa ja..sej bo boljše! ... Kriza ja to :/
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: Psihiater, psiholog - obisk 10.1.2011 15:34
omg...pa to more bit grozn da vidš pred sabo umret eno usebo k jo maš ful rd...če bi men umrle sestrce al pa starši bi pomoje še mene pobral....Sad(
Re: Psihiater, psiholog - obisk 11.1.2011 19:51
30stm pravi:
omg...pa to more bit grozn da vidš pred sabo umret eno usebo k jo maš ful rd...če bi men umrle sestrce al pa starši bi pomoje še mene pobral....Sad(

hja, jst sm se :
1. začela rezat - pač črko sm napisala (čeprou vem da neb smela tega nardit sam pol me je starejša sestra dobila in me ''mal'' nadrla)
2. moja sestra (pč 2 mam a ne oz. sm mela) je mela tipa k jo je u enu sekiru da kr neki joka skus, pa da se ne splača, pa da je **** k joka, pa da naj neha k jo bo vn vrgu pa take...uglaunm na kratko provokator je biu in jo **** u glavo s takšnim in drugačnim in sevda jo je tu še bul psihičnu uničlu in se je začela tut ona rezat in na konc je od 10 zvečer klicala da se gre u ljubljanco vržt in so jo tastari kumej prepričal da naj neha in so jo šli hitr u lj iskat. In če bi zgubila še njo bi šla cela familija. K smo se pol pogovarjal

Uglaunm ne si želt da bi umru kakšn bljižni, čeprou bi ga tist cajt k ste jezni nanga/nanjo nevem kaj naredil, vrjemte groznu je če koga zgubiš, še hujš pa da to use skup pred sabo vidš. In ja tukej usaj kakšn tole prebere, kr drgač se o tem ne morem z nikomer pogovarjat :/
Re: .. 11.1.2011 19:55
Moorana pravi:
Ursxx pravi:
Moorana pravi:

Te popolnoma razumem! In vem kak je to , ko je vsem brezveze to poslusat.... jaaz tudi bolj o tem govorim..bolj vsi pravijo, da si samo domišljam in da bo boljše.. A, jaz rabim nekoga, ki me bo poslušal pa mi probal pomagat.... ne pa ja..sej bo boljše! ... Kriza ja to :/

hja dobr da ste usaj tukej take osebe s kateriimi se loh pogovarjam... in ja jst bi šla rada psihologijo študirat pa morš it na faks jst pa nism neki pametna tk da grem na zdravstveno kjer delaš z ljudmi, jim pomagaš, se pogovarjaš z njimi k kr sm ''prestala'' nočm da bi še kdo, če bi pa že mu pa hočem pomagat.

neumesna ampak ok,: če se hoča katera z mano pogovarjat o čimer koli mi loh da msn, gmail, pošle na zasebca loh)
Re: Psihiater, psiholog - obisk 11.1.2011 21:00
Ursxx pravi:
30stm pravi:

hja, jst sm se :
1. začela rezat - pač črko sm napisala (čeprou vem da neb smela tega nardit sam pol me je starejša sestra dobila in me ''mal'' nadrla)
2. moja sestra (pč 2 mam a ne oz. sm mela) je mela tipa k jo je u enu sekiru da kr neki joka skus, pa da se ne splača, pa da je **** k joka, pa da naj neha k jo bo vn vrgu pa take...uglaunm na kratko provokator je biu in jo **** u glavo s takšnim in drugačnim in sevda jo je tu še bul psihičnu uničlu in se je začela tut ona rezat in na konc je od 10 zvečer klicala da se gre u ljubljanco vržt in so jo tastari kumej prepričal da naj neha in so jo šli hitr u lj iskat. In če bi zgubila še njo bi šla cela familija. K smo se pol pogovarjal

Uglaunm ne si želt da bi umru kakšn bljižni, čeprou bi ga tist cajt k ste jezni nanga/nanjo nevem kaj naredil, vrjemte groznu je če koga zgubiš, še hujš pa da to use skup pred sabo vidš. In ja tukej usaj kakšn tole prebere, kr drgač se o tem ne morem z nikomer pogovarjat :/

ja,jst predn mi je umrla...sm jo od njenga rojstva,skoz suvražla..pa z enim
sosedom sva jo vedn zaj.eb.avala pa šla stran od nje,pa jo sama
pstila... pa se sama igrala...
..k je pa umrla..sm pa bla vesela,kr sm bla še premejhna...6-7 let jst...
no in tedi sm bla res cela vesela....ampak pol k pa odrasteš (npr 13-14 let) ti je
pa žou...pa vejšde jo pogrešaš,mislm k dojameš ka se je nardil,pa ka je
bla una tep... (sestra)
..tedi sm bla pa res premajhna de bi to zastopla...
in k se je nesreča zgudila,mi ni blo jasn zaka so se usi jokal,pa mami vem
je bla tedi tujk u šoki,de je začella kr molt... (čeprav ni verna)....

vse se spomnemm,kok je blo tedi..ka sm mela jst ublečen,ka una,ka mami,pa
usi k so bli zram... Sad
pa točn se spomnem,kiri reševalci so pršl...enga sm si tak zapounala k je
mel naravno oranžne lase...in k ga zdej srečam u zdravstenem se spunem...kr
pretrese te...(sam un se me ne...kr sm bla premejhna)))

tedi tega nism mogla razumet,zaka se usi jokajo na pogrebi pol pa tko... Sad

IN JA POL PA ŠE TO..LETOS ENKRAT SO BLI NA NAŠI ŠOLI POLICAJI,PAČ
RAZLAGAL O VARNI VOŽNJI PA TAKE FORE...
NO IN NAM EN POLICAJ RAZLAGA..PA PAČ NEKI PRIMERU TUT POVE,KA SE
JE ŽE NARDIL..PA TAK..IN POL KR NAENKRAT..POVE MOJ PRIMER....
MEN JE ŠLO KR NA JOK (((ČEPRAU VEM,DE SM ŽE VELIK STARA))
AMPAK TO TE TAK PRETRESE DE KR GROZA...POL PA ENA POLOVICA RAZREDI JIH JE VEDL O KOM SE GRE..PA VEJŠDE SO ME MOGL USI GLEDAT POL,NE...

SORI ČE SEM SE RAZPISALA...SAM Z NOBENIM SE NIMAM ZA O TEM
POGOVARJAT... Very Happy
IN MI JE TUT USEJEN ČE JE SPLOH KDO PREBRAU
Re: Psihiater, psiholog - obisk 11.1.2011 21:04
dober de sm tole prebrala,kr sm mislala de sm edina.. Confused Sad
Very Happy
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: Psihiater, psiholog - obisk 12.1.2011 19:58
Ursxx pravi:
30stm pravi:

hja, jst sm se :

omg...še enkrat...grozn...mislm jst kr ne morm vrjet ....jst bi se zdele kr zjukala kr men je tok tžko če se enmu neki tazga nardi pa tut če ga ne puznam (pač zlo čustvena useba)...jst bom tut to rekla...če se hoče kdo puguvort oz. razpisat in podobn...kle sm lahk nekak napišete...sm useba k pusluša (al pa bere) tko da bom tut probala pumagat....ampk a ni čudn kako lahko bolj zaupaš tujcu na nek način kokr pa eni bestiki....Smile)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.